Αθλητισμός

Χρήστος Δώνης: Σκέφτεται να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία

Χρήστος Δώνης: Σκέφτεται να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία
Χρήστος Δώνης: Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Χρήστος Δώνης, με την Σαουδική Αραβία να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του.

Χρήστος Δώνης: Η νέα σεζόν θα βρει τον Χρήστο Δώνη μακριά από τον Παναθηναϊκό καθώς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό οι “πράσινοι” δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του 26χρονου μέσου, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Τσάβι Ρόκα είχε κάνει πριν από σχεδόν δύο μήνες πρόταση ανανέωσης στον παίκτη αλλά αυτή τότε δεν είχε ικανοποιήσει τον Έλληνα μέσο ο οποίος περίμενε από τον Παναθηναϊκό να επανέλθει με καλύτερη πρόταση.

Αυτό δεν έγινε όμως και έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δύο τους θα χωρίσουν.

Ήδη, ο Χρήστος Δώνης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μακριά από τον Παναθηναϊκό και δη πιθανότατα στο εξωτερικό. Όπως αναφέρεται στο Sportime του Σαββάτου, τις τελευταίες ημέρες έχει εντατικά τετ α τετ με τον πατέρα του, Γιώργο Δώνη, και σύμφωνα με ό,τι ψιθυρίζεται από τρίτα πρόσωπα ο πατήρ Δώνης φέρεται να ΄χει βρει άκρη στην Σαουδική Αραβία για τον Χρήστο. Όχι με την μορφή πρότασης, αλλά μέσω των κατάλληλων επαφών προκειμένου να “προωθηθεί” ο κεντρικός χαφ.

Υπενθυμίζεται, ο Χρήστος Δώνης βρίσκεται στο “τριφύλλι” τη μισή του ζωή καθώς από 13 χρονών ήταν μέλος των ακαδημιών ενώ είναι ο παίκτης με τα περισσότερα χρόνια πλέον στην ομάδα.

Την ίδια από τον Παναθηναϊκό αποχωρεί και ο Γιώργος Δώνης:

Σε επιστολή του προς τον 50χρονο τεχνικό ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να λύσουν τη συνεργασία τους μετά τα πλέι-οφ. Εδώ και αρκετό καιρό ήταν γνωστό πως το μέλλον του Γιώργου Δώνη στην ομάδα δεν ήταν βέβαιο. Ο Έλληνας τεχνικός, βέβαια, σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφέρει πως θα ήθελε να δει το πρότζεκτ που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 να συνεχίζεται. Ωστόσο, όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments