Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [09/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [09/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [09/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [09/06/2020].

κριός

Θα μπορούσες να πεις τις κατάλληλες λέξεις με τον ανάλογο τρόπο, για να τραβήξεις την προσοχή και να εξάψεις τη φαντασία του αγαπημένου σου τώρα. Αν έχεις κάνει πρόβα το ερωτικό σου μήνυμα, πέτα το σενάριο. Αυτό που θα πεις με αυθορμητισμό μέσα από την καρδιά σου, είναι που θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην αυτοπεποίθησή του και θα του ενισχύσει την εντύπωση πως είσαι εκεί γι’ αυτόν.

ταύρος

Αυτό που απασχολεί τις σκέψεις σου, είναι πως πιστεύεις πως κάτι δεν είναι διαθέσιμο στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να σκέφτεσαι έναν πρώην σύντροφο και τους πιθανούς περιορισμούς που σχετίζονται με την επικοινωνία μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, σε απασχολεί το γεγονός πως δεν μπορεί να προχωρήσει – για διάφορους λόγους- ένα ερωτικό σου σχέδιο. Γι’ αυτό προσπάθησε να επικεντρωθείς στις ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς. Γιατί υπάρχουν σίγουρα.

δίδυμοι

Κράτησε το μυαλό και τα μάτια σου ανοιχτά, για μια ρομαντική ευκαιρία. Για να το καταλάβεις, θα πρέπει να κοιτάξεις πέρα από το προφανές. Η ομορφιά, βρίσκεται βαθιά μας. Και καθώς ανακαλύπτεις τις εκπληκτικές ιδιότητες κάποιου με τον οποίο μπορεί να μην νιώθεις άμεση έλξη, οι εσωτερικές του ιδιότητες, θα σου προσφέρουν μια μυστική – και ευχάριστη – ανταμοιβή.

καρκίνος

Μπορεί να εξελιχθεί η σχέση σου, αλλά όχι εξ αποστάσεως, με τους τρόπους που πιστεύεις. Με άλλα λόγια, εσύ κι ο εραστής σου, θα πρέπει να κοιτάξετε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να μιλήσετε από την καρδιά σας… αντί να βασιστείτε στη ψυχρή τεχνολογία. Απενεργοποιήστε τα τηλέφωνά σας. Επικεντρωθείτε αποκλειστικά στο να πείτε και οι δύο αυτά που νιώθετε, είτε online είτε προσωπικά. Τότε μόνο θα δείτε και οι δύο, τι συμβαίνει.

λέων

Μία άποψή σου μπορεί να είναι χρήσιμη για τον αγαπημένο σου, αλλά αυτό σημαίνει πως πρέπει να μιλήσεις με ευαισθησία. Διαφορετικά, μπορεί να πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα, τονίζοντας αυτό που το ταίρι σου, δε θέλει ν’ ακούσει….ανεξάρτητα από το πόση αλήθεια θα έχει. Κάνοντας μια άσκοπα μεγαλύτερη διαπραγμάτευση για κάτι… δεν βοηθά.

παρθένος

Ο ενθουσιασμός μπορεί να σε σαγηνεύσει και να σε ωθήσει να γίνεις αυθόρμητη. Αλλά μην περιμένεις οι ιδέες σου να συναντήσουν αμέσως την έγκριση του αγαπημένου σου. Η επιθυμία του να το παίξει «εκ του ασφαλούς» ή να κολλήσει με ό, τι είναι γνωστό, θα σε απογοητεύσει. Τα καλά νέα είναι, πως κάτι διασκεδαστικό μπορεί να συμφωνηθεί κάνοντας κάτι ασυνήθιστο που αφορά και τους δύο. Η περιπετειώδης μέση οδός μπορεί να βρεθεί, ακόμη κι αν δεν είναι ακριβώς αυτή που περιμένεις.

ζυγός

Η διασκέδαση και η ασυμβατότητα στα ερωτικά σου, μπορεί να επισκιάζονται από την ανάγκη έντονης εγκράτειας. Μπορεί τα οικονομικά σας να παίξουν ρόλο σε αυτό. Αν αυτό είναι το πρόβλημα, τότε τα χρήματα, δεν χρειάζεται να χτυπήσουν την πόρτα σου για να απολαύσεις κάτι όμορφο. Κάνοντας ο ένας τον άλλον να γελάει δυνατά…δε θα σας κοστίσει τίποτα. Συνεχίστε να συζητάτε…και δείτε πού θα καταλήξετε.

σκορπιός

Η εχθρότητα ή η απόσπαση του εραστή σου, μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Η έλλειψη επαφής ή επικοινωνιακών δυσκολιών πιθανότατα θα είναι προσωρινή, καθώς μπορεί να υπάρξουν εξηγήσεις αργότερα. Λοιπόν, κάνε υπομονή και άφησε αυτό που σου προκαλεί σύγχυση να γίνει σαφέστερο. Τότε, κάτσε κι άκουσε αυτά που θα σου πει.

τοξότης

Αν είσαι ελεύθερη, τότε το ότι έχεις πολλά κοινά με κάποιον, θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν το ιδανικό πράσινο φως για να τον γνωρίσεις καλύτερα. Αλλά μπορεί να διαβάσεις περισσότερα για την προθυμία του να μοιραστεί ιδέες ή φιλοδοξίες μαζί σου, από ό, τι πραγματικά ισχύει. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, κάποιος που βρίσκεται κοντά σου, μπορεί να τραβήξει μια γραμμή, αν νιώσει ότι το ενδιαφέρον που του δείχνεις….τον πνίγει.

αιγόκερως

Θα εκπλαγείς από το πώς αντιδράς σε μια απροσδόκητη κατάσταση, και ιδιαίτερα πόσο βαθιά γίνεσαι μέρος αυτής. Εκεί που θα προτιμούσες να κρατήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα για τον εαυτό σου, ξαφνικά θα τα αποκαλύψεις όλα μαζί στον εραστή σου. Και θα είναι πιο βαθιά από ό, τι νόμιζες. Όμως καλύτερα έτσι…παρά να μη μιλούσες ποτέ γι’ αυτά.

υδροχόος

Ίσως πιστεύεις πως θα είσαι χρήσιμη, αν δηλώσεις ένα γεγονός στον αγαπημένο σου, που πρέπει να γνωρίζει.. Όμως το να πει κάποιος την άποψή του ή να προσπαθεί να αποθαρρύνει τον άλλο, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Θέλεις το ταίρι σου να γνωρίζει τις επιπτώσεις ή τις συνέπειες μιας ενέργειας ή μιας απόφασης που θα πάρει. Θα μπορούσες να βοηθήσεις, ανακουφίζοντας τις αμφιβολίες του, απλά συζητώντας μαζί του.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ιχθύες

Μια πρόοδος στη σχέση σου, μπορεί να φανεί πολύ μακρινή τώρα. Με τόσους μεταβαλλόμενους παράγοντες, θα σου φανεί πολύ περίπλοκο. Αλλά οι ελπίδες σου για κάτι που σχεδιάζεις με ομαλό κι ονειρικό τρόπο μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα. Γι’ αυτό συμμορφώσου με το να περιμένεις λιγότερα, για να λάβεις περισσότερα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments