Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [12/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [12/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [12/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [12/06/2020].

κριός

Μια ρομαντική εκδρομή ενδέχεται να μην είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί σήμερα. Η φαντασία σου όμως, μπορεί να σε πάει στα πιο μακρινά και θεαματικά μέρη. Άφησε και τον αγαπημένο σου να ρίξει μια ματιά στα εμπνευσμένα οράματά σου. Η απόδραση από την πραγματικότητα χωρίς να φύγεις από το χώρο σου, μπορεί να μην ήταν ποτέ πιο σέξι.

ταύρος

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσεις να ωθήσεις ένα όριο στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, τότε δες αν μπορείς να εμπνεύσεις το ταίρι σου και να σε συνοδέψει στις φιλόδοξες αναζητήσεις σου. Αν είσαι ελεύθερη, επέλεξε να γίνεις μέρος ενός δυναμικού ντουέτου που θα σου προσφέρει πολλές ερωτικές στιγμές.

δίδυμοι

Χρειάζεται να εστιάσεις σε κάποιον που σκέφτεται δημιουργικά και προσθέτει μια μοναδική, ευφάνταστη πινελιά σε ένα σχέδιο ή μια ιδέα που σε ενθουσιάζει και σε εμπνέει, ερωτικά. Δεν θα εκτιμήσεις μόνο τη συμβολή του, αλλά θα τον δεις με ένα πολύ νέο κι ερωτικό φως. Η πνευματική συνεργασία, ανοίγει τις πόρτες σε κάτι καινούργιο, που περιμένει να εξερευνηθεί.

καρκίνος

Ξέρεις πως υπάρχουν περισσότερα που μπορείς να κάνεις…ή για να σημειώσεις πρόοδο στη σχέση σου ή για να διατηρήσεις την ειρήνη στην ήδη υπάρχουσα! Οι περισπασμοί προκύπτουν όταν προσπαθείς να βρεις τρόπους που θα σε ενθουσιάσουν. Αυτό που θέτεις τώρα σε εφαρμογή ή σε κίνηση, θα σε προετοιμάσει για ένα συναρπαστικό και παθιασμένο μέλλον. Το μόνο που χρειάζεται… είναι φροντίδα και υπομονή.

λέων

Ένα ερωτικό σου σχέδιο, αναμφίβολα θα προσθέσει μπαχαρικά και δράμα στον συναισθηματικό σου κόσμο – αλλά αυτός δεν είναι ο στόχος? Αν η περίοδος πανδημίας δημιουργεί πρόβλημα, τότε υπάρχουν πολλοί ευφάνταστοι τρόποι για να κάνεις ένα τολμηρό βήμα χωρίς να φανείς απερίσκεπτη ή επικίνδυνη. Μια σπίθα αυθορμητισμού θα δημιουργήσει κάτι παθιασμένο κι εντυπωσιακό.

παρθένος

Αν ο εραστής σου είναι απόμακρος και δεν ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί σου, τότε θα βρεις μια ιδανική λύση για να τον επαναφέρεις… «ψυχή τε και σώματι». Όμως αν εφαρμόσεις και άφθονη γοητεία….αυτό θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ξεκίνησε αργά και μετά άφησε το προβάδισμα στο ταίρι σου, όταν νιώσεις πως πρέπει να το κάνεις.

ζυγός

Θέλεις να κάνεις αλλαγές στη σχέση σου, γιατί έχει ρουτινιάσει και είναι κουραστική. Και αν ο εραστής σου δεν δεχτεί αυτές τις αλλαγές, τότε η πειθώ σου θα αναλάβει δράση. Δεν χρειάζεται να γίνει τίποτε βιαστικά. Η δημιουργία ασυνήθιστων ιδεών επιτυγχάνεται με την ηρεμία! Και στη διαδικασία θα αρχίσει να βελτιώνεται θαυμάσια. Το ίδιο και η σχέση σου.

σκορπιός

Αν επιθυμείς περισσότερη αγάπη και στοργή, τότε θα τολμήσεις να προσθέσεις κάποια πράγματα στη σχέση σου. Αντιστάσου στην επιθυμία να συνεχίσεις πολύ δυνατά, ανεξάρτητα από την κατάσταση του δεσμού σου. Μίλησε με το ταίρι σου και εξήγησέ του γιατί θέλεις να εκδηλωθεί κάτι βαθύτερο μεταξύ σας. Το να κάνεις τα πράγματα αργά και να είσαι διαφανής με αυτό που νιώθεις, θα σου δείξει το δρόμο, για το πάθος που αναζητάς.

τοξότης

Έχεις κάτι να μάθεις από αυτόν που αγαπάς ή από κάποιον που θέλεις να έρθεις πιο κοντά. Στηρίξου σ’ αυτόν για γνώση και διαφώτιση. Δεν είσαι ευγνώμων μόνο για τη βοήθειά του, αλλά θα αρχίσεις να τον βλέπεις με διαφορετικά μάτια. Μια βαθύτερη σχέση θα δημιουργηθεί ανάμεσά σας, και θα είναι αποτέλεσμα της ισχυρής πνευματικής σας σύνδεσης.

αιγόκερως

Τα προσωπικά σου σχέδια μπορεί να μην δέχονται τον ενθουσιασμό των φίλων και των δικών σου ανθρώπων. Αλλά μην το αφήσεις να γίνει πρόβλημα για σένα. Ακόμα κι αν συναντήσεις αντίσταση από φίλους ή τους αγαπημένους σου, θα έχεις την υποστήριξη του ανθρώπου που σε καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα. Αυτός, είναι ό, τι χρειάζεται να έχεις στο πλευρό σου, τώρα.

υδροχόος

Οι καθησυχαστικές ειδήσεις θα ρίξουν νέο φως σε μια κατάσταση της σχέσης σου. Εκεί που είχες παραιτηθεί και πίστευες πως η κατάσταση θα συνεχιστεί επ’ αόριστο θ’ ανακαλύψεις πως έχεις σταθερούς λόγους, για να νιώσεις αισιόδοξη και ενθουσιασμένη. Άφησε τις ειδήσεις να σε οδηγήσουν και εμπιστέψου πως η σχέση σου, θα επωφεληθεί απ’ αυτό.

ιχθύες

Οι άλλοι στον κόσμο σου, μπορεί να πιστεύουν ότι ξέρουν τι είναι το καλύτερο για σένα. Όσο χρήσιμοι και αν προσπαθούν να είναι, ξέρεις τι χρειάζεσαι και πώς θα ταιριάξει με τις προσδοκίες σου, ακόμη και στο χρόνο. Μην υποκύψεις στην πίεση των άλλων, που κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι το σωστό. Η καρδιά σου ξέρει τι θέλει! Κι αυτή τη στιγμή, αυτό είναι που έχει σημασία.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments