Ελλάδα

ΓΑΔΑ: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος

ΓΑΔΑ: Κρατούμενος βρέθηκε απαγχονισμένος
ΓΑΔΑ: Πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί προχθές και ήταν κρατούμενος για υπόθεση ναρκωτικών και όπλων.

Νεκρός μέσα στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, βρέθηκε στις 13:20 το μεσημέρι της Κυριακής, ένας κρατούμενος. Πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί προχθές και ήταν κρατούμενος για υπόθεση ναρκωτικών και όπλων και θα πήγαινε να απολογηθεί στον ανακριτή αύριο, Δευτέρα. Κάτω από άγνωστες συνθήκες και προφανώς χωρίς να υπάρχει η δέουσα προσοχή από τους σκοπούς των κρατητηρίων, ο 35χρονος κρεμάστηκε με έναν επίδεσμο.

Σημειώνεται πως ο άνδρας ήταν μόνος του στο κελί. Η έρευνα, πάντως, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για αυτοκτονία. Αναμένεται να ακολουθήσει η έρευνα για τυχόν ευθύνες των αστυνομικών.

Χθες στη Λαμία αυτοκτόνησε πυροσβέστης με αλυσοπρίονο

Αυτοκτόνησε, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, ένας 42χρονος πυροσβέστης την ώρα που βρισκόταν σε υπηρεσία στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Λαμία μαζί με έναν συνάδελφο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος πυροσβέστης πήρε από τον εξοπλισμό ένα αλυσοπρίονο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του συναδέλφου έκοψε την καρωτίδα. Η είδηση έχει συγκλονίσει όλο το πυροσβεστικό σώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά στο πυροφυλάκιο που υπάρχει λίγο πριν το εκκλησάκι. Γύρω στις 5:15’ ο 42χρονoς κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πήρε το αλυσοπρίονο που είχαν στα εργαλεία τους. Όταν ο συνάδελφός του άκουσε το αλυσοπρίονο να ξεκινά, τον ρώτησε αιφνιδιασμένος τι ήθελε να κάνει.

«Θα αυτοκτονήσω»

Η απάντηση ήταν «θα αυτοκτονήσω» και με μια κίνηση το έστρεψε στο λαιμό του βάζοντας τέλος στη ζωή του! Ο θάνατος ήταν ακαριαίος παρά την όποια προσπάθεια του συναδέλφου του που έσπευσε επίσης να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ και τους ανωτέρους του. Στο σημείο βρέθηκε και η αστυνομία προκειμένου να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη. Η οικογένεια της Πυροσβεστικής είναι σοκαρισμένη από το τραγικό γεγονός και κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι ώθησε το συνάδελφό τους στο απονενοημένο διάβημα.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments