Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [15/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [15/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [15/06/20].

Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [15/06/20].

Κριός

Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα… Αλλά μην επαναπαύεστε, έχετε ακόμη δουλειά να κάνετε. Πρέπει να εξομαλύνετε κάποιες παρεξηγήσεις ή δυσλειτουργίες που προέκυψαν, στη διάρκεια της επικοινωνίας σας με έναν/μία πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο.

Ταύρος

Οι κοινοί στόχοι είναι σέξι. Είναι τυχαίο ότι μόλις γνωρίσατε κάποιον/α με κοινά ενδιαφέροντα για την πολιτική ή τον εθελοντισμό; Το να βοηθάτε τους άλλους σας προσφέρει ψυχική ικανοποίηση και σας βοηθά να ανοίξετε περισσότερο την καρδιά σας.

Δίδυμοι

Η πρακτικότητά σας αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμη τώρα, καθώς όλοι γύρω σας φαίνεται να εμπλέκονται σε συναισθηματικά δράματα. Η ικανότητα να μένετε προσγειωμένοι, είναι αυτό που σας ξεχωρίζει από όλους τους άλλους που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Καρκίνος

Αισθάνεστε μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν συμμετέχετε πλήρως στα θέματα που αφορούν το σπίτι ή την κοινότητά σας. Ποτέ δεν ξέρετε. Η επόμενη σχέση σας μπορεί να είναι κάποιος/α που ζει στη γειτονιά σας!

Λέων

Σε ό,τι φορά την ερωτική σας ζωή, τείνετε να κοιτάτε μακροπρόθεσμα. Αυτή η προοπτική κάνει τις καθημερινές πτυχές του έρωτα να φαίνονται πεζές και ασήμαντες. Απολαύστε προς το παρόν τη θέα από ψηλά.

Παρθένος

Είστε ασυνήθιστα άτομα. Τα άστρα σας ενθαρρύνουν να αναδείξετε την πιο εκκεντρική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Εάν θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας μπλε ή να οδηγήσετε ελικόπτερο, πηγαίνετε να το κάνετε. Θα προσελκύσετε αρκετούς θαυμαστές.

Ζυγός

Μόνο και μόνο επειδή όλοι γύρω σας φαίνονται πρόθυμοι να ζευγαρώσουν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να νιώθετε το ίδιο. Πηγαίνετε ενάντια στο ρεύμα αν αυτό θεωρείτε εσείς σωστό. Αν αισθάνεστε ικανοποιημένοι και δεν βλάπτετε κανέναν, κινείστε σε σωστό δρόμο.

Σκορπιός

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε τις δικές σας ανάγκες, ούτε θα έπρεπε. Μερικές φορές είστε τόσο επικεντρωμένοι στο να γίνεστε καλύτεροι, που ξεχνάτε ότι είστε άνθρωποι με επιθυμίες και ελαττώματα.

Τοξότης

Ο σχεδόν παιδιάστικος ενθουσιασμός σας βρίσκει το ταίρι του, όταν γνωρίζετε ένα αυθεντικό άτομο. Στην αρχή δεν ξέρετε πώς ακριβώς να του φερθείτε, αλλά πολύ γρήγορα θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει τρομερή χημεία ανάμεσά σας.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α τόσο προσεκτικό/ή όσο εσείς. Από άποψη ιδιοσυγκρασίας είναι το τέλειο ταίρι για εσάς. Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση. Η μπάλα είναι στο γήπεδό σας. Ξεκινήστε.

Υδροχόος

Δεν είστε και τόσο σίγουροι για τα υποτιθέμενα πλεονεκτήματα του να είστε ζευγάρι… Έναντι των φαινομενικών μειονεκτημάτων του να είστε αδέσμευτοι. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τι πραγματικά θέλετε. Ακούστε την καρδιά σας, όχι αυτό που υποτίθεται ότι «πρέπει» να θέλετε.

Ιχθύες

Η προσωπική σας ζωή παίρνει μια ενδιαφέρουσα τροπή και επιτέλους απολαμβάνετε την συμπεριφορά που σας αξίζει. Είναι αστείο τι μπορεί να συμβεί, όταν μαθαίνετε επιτέλους να υπερασπίζεστε τις απόψεις και τα θέλω σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments