Αθλητισμός

Συνελήφθη ο Βράνιες

Συνελήφθη ο Βράνιες
Όγκνιεν Βράνιες σύλληψη: Μπλεξίματα με τις Αρχές έχει για ακόμη μια φορά ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ.

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη επεισόδιο καβγά ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο πρώην, πια, σέντερ μπακ της ΑΕΚ, απασχολεί για ακόμη μια φορά τα Μέσα όχι με τα κατορθώματά του εντός αγωνιστικού χώρου αλλά εκτός αυτού. Όπως αναφέρουν τα βοσνιακά ΜΜΕ, «ο Ογκνιέν Βράνιες συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής μετά από καβγά του με τον Ντούσαν Κομλιένοβιτς, τον γιο του πρώην τεχνικού διευθυντής της RUGIP».

Την είδηση κάνει γνωστή το MojaBanjaluka.info, ωστόσο, μέχρι στιγμής το περιστατικό δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη.

Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες της διαμάχης, αυτή ξέσπασε σε ένα εστιατόριο της Μπάνια Λούκα, όταν ο Βράνιες άρχισε να πετά διάφορα πράγματα στην κοπέλα ενός θαμώνα, του Ντούσαν Κομλιένοβιτς (γιος του πρώην τεχνικού διευθυντή της RUGIP). Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, με τον δεύτερο να του ζητάει τον λόγο και γρήγορα να έρχονται στα χέρια. Οι αυτόπτες μάρτυρες, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, έκαναν λόγο για ένα σπασμένο δόντι του Ντούσαν Κομλιένοβιτς. Ο Βράνιες στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σημειώνεται, πως για την ώρα, δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα τα ονόματα των πρωταγωνιστών του καυγά, η τοπική αστυνομία όμως κάνει λόγο για δύο συλλήψεις που έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε εστιατόριο, λόγω διατάραξης της δημόσιας τάξης και της ειρήνης. Εφόσον επιβεβαιωθούν, ο 30χρονος θα έχει απασχολήσει τον Τύπο ξανά για τους λάθος λόγους.

Ο Βράνιες είναι ανεπιθύμητος λόγω του χαρακτήρα του στην Άντερλεχτ:

Δημοσιεύματα βοσνιακών Μέσων, τις προηγούμενες ημέρες ανέφεραν ότι ο Βράνιες δεν είναι ευπρόσδεκτος στην Άντερλεχτ, από όπου είχε φύγει για να έρθει δανεικός στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, το «b92» αφού σημείωσε ένα προς ένα τα τελευταία επεισόδια του σίριαλ με πρωταγωνιστή τον έμπειρο στόπερ, ανέφερε ότι ο προπονητής της Άντερλεχτ δεν τον θέλει στην ομάδα του. «O προπονητής Φρανκ Βερκάουτερεν ξεκαθάρισε πως δεν τον θέλει πίσω στις Βρυξέλλες».

Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ο χαρακτήρας του, αφού το ταλέντο του, φυσικά, δεν αμφισβητείται. Στη συνέχεια του ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στο περιστατικό όπου έπιασε από τον λαιμό τον Ντανιέλε Βέρντε δίχως στη συνέχεια να του ζητήσει συγγνώμη και καταλήγει το κείμενο λέγοντας: «Ο Βράνιες δεν μπορεί να αποφύγει τους μπελάδες». Και το περιστατικό στη Βοσνία έρχεται να προστεθεί στα ήδη πολλά που έχει κάνει ο Βράνιες ως τώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments