Ελλάδα

Αθήνα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί το Σαββατοκύριακο

Αθήνα: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί το Σαββατοκύριακο
Αθήνα: Κλειστοί δρόμοι θα υπάρχουν στην πρωτεύουσα αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω εκτέλεσης εργασιών επαναφοράς μικροφθορών σε φρεάτια.

Η Τροχαία ανακοίνωσε αναλυτικά ποιοι δρόμοι θα είναι οι κλειστοί για όλο το Σαββατοκύριακο (20 και 21 Ιουνίου) στην Αθήνα και ποιες είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που τίθενται σε ισχύ.

Το γεγονός ότι θα υπάρχουν κλειστοί δρόμοι στην ελληνική πρωτεύουσα το Σαββατοκύριακο που διανύουμε, οφείλεται στο ότι εκτελούνται εργασίες επαναφοράς μικροφθορών σε φρεάτια.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος. Γι αυτό η Τροχαία παρακαλεί οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ποιοι δρόμοι κλείνουν;

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στις 20 και 21 Ιουνίου του 2020, κατά τις ώρες 07.30 έως 15.00 και 17.30 έως 21.00, να πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην άκρα αριστερή λωρίδα της Λ. Αλεξάνδρας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, περιοχής Δήμου Αθηναίων.

Οι κλειστοί δρόμοι:

  • Έναντι Πλατείας Αιγύπτου, πλησίον της οδού Μαυρομματαίων.
  • Στο ύψος του ο.α. 26 αυτής.
  • Έναντι της οδού Μπούσγου.
  • Στο ύψος της οδού Ψαλλιδά.
  • Στο ύψος της οδού Χρυσολωρά.
  • Στο ύψος της Πλατείας Αργεντινής, πλησίον της οδού Λασκάρεως.
  • Στο ύψος του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης, πλησίον της οδού Κυριακού.

Συνεχίζονται οι εργασίες για τον «Μεγάλο Περίπατο»

Τις τελευταίες ημέρες βέβαια, η κίνηση στους δρόμους είναι έντονη και συχνή λόγω της υλοποίησης σχετικών στο πλαίσιο του «Μεγάλου Περιπάτου». Όπως ανέφερε ο πρώην περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (από το 2014 μέχρι και το 2019), Κώστας Μπακογιάννης, η όλη διαδικασία προχωρά με την ανάπλαση της Πανεπιστημίου. Θα περιλαμβάνει δέντρα, πράσινο και νερό, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν από τον δήμαρχο Αθηναίων, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Αταίριαστοι».

Μάλιστα, αν και ήταν αναμενόμενο, αναφέρθηκε και στα κυκλοφοριακά προβλήματα των τελευταίων ημερών. Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων, «δεν υπάρχει καλό timing για μια τέτοια αλλαγή. Οποιαδήποτε στιγμή θα είχαμε ταλαιπωρία», σημειώνοντας ότι οι παρούσες ρυθμίσεις είναι προσωρινές σχετικά με τον «Μεγάλο Περίπατο». Και επανέλαβε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο τέλος του καλοκαιριού, ενώ μια φράση που ξεχώρισε είναι η εξής: «Και εγώ θα βλαστημούσα τον δήμαρχο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments