Αθλητισμός

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι ο Γιόχανσον – Τι θα κάνει τελικά

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι ο Γιόχανσον – Τι θα κάνει τελικά
Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Ο Ματίας Γιόχανσον δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό ντέρμπι, ενώ μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Πού θα συνεχίσει την καριέρα του;

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ματίας Γιόσανσον δεν πρόκειται να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι». Ο Σουηδός, που δεν αγωνίστηκε στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι, θα αποχωρήσει την 1η Ιουλίου από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σκανδιναβός δεξιός μπακ έχει προταθεί σε… κόσμο και κοσμάκη, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ». Μεταξύ άλλων στον Ολυμπιακό και στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Όλως τυχαίως, δηλαδή, στις δύο ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στην Αγγλία υποστήριζαν ότι η Φόρεστ θα ασχολούνταν σοβαρά με την περίπτωσή του. Από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό. Το μόνο που κρατάμε είναι ότι έχει προταθεί και… βλέπουμε κατά πόσο θα ασχοληθούν στο λιμάνι μαζί του, αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Ο Σουηδός αρκετές μέρες πριν από την έναρξη των play off, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του παρέα με τον Εμάνουελ Ινσούα με λεζάντα από κάτω «the last 10». Μόνο που οι τελευταίοι αγώνες τους με τα «πράσινα», δεν θα είναι δέκα, αλλά πολύ λιγότεροι, με την «ημερομηνία λήξης» να μπαίνει στο τέλος του μήνα.

Για τον Ματίας Γιόχανσον, το ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου τα έδωσε όλα ήταν το τελευταίο του με την πράσινη φανέλα. Γιατί; Πολύ απλά, διότι ο τραυματισμός που υπέστη (μεγάλο αιμάτωμα στον τετρακέφαλο) τον έθεσε νοκ-άουτ για τις επόμενες 15 μέρες. Συνεπώς, δεν θα μπορεί να παίξει κόντρα στον ΟΦΗ (όπως έγινε και με τον Ολυμπιακό) και από την 1η Ιουλίου θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (έχει παίξει ως τώρα σε Κάλμαρ, Αλκμάαρ και Παναθηναϊκό). Ο Σουηδός κλείνει έτσι τον κύκλο του στο «τριφύλλι» με απολογισμό 5 γκολ και 4 ασίστ σε 72 επίσημα ματς.

Στον Σουηδό μπακ είχε αναφερθεί τις προηγούμενες μέρες και η εφημερίδα «Ώρα για Σπορ». Η εφημερίδα που στέκεται παραδοσιακά στο πλευρό της Ένωσης είχε γράψει χαρακτηριστικά ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής γνωρίζει πως η ΑΕΚ ψάχνεται για δεξιό μπακ εν όψει της νέας σεζόν και ρίχνει ματιές προς το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. «Ας το θυμόμαστε κι αυτό…», σχολίασε με νόημα η Ώρα. Ίσως, για αυτό το «Φως»να σημειώνει ότι ο Γιόχανσον έχει προταθεί παντού…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments