Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Η αλήθεια και το δίκιο δεν νικήθηκαν ποτέ»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Η αλήθεια και το δίκιο δεν νικήθηκαν ποτέ»
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Με έναν αινιγματικό τρόπο σχολιάζει τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Με ανάρτησή του στο Instagram, όπως άλλωστε συνηθίζει, ο πρώην ισχυρός άντρας του Παναθηναϊκού στέλνει το δικό του μήνυμα αναφορικά με τις εξελίξεις στην ΚΑΕ. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε «η αλήθεια και το δίκιο δεν νικήθηκαν ποτέ», χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Αρκετοί είναι αυτοί συνδέουν το εν λόγω post με τα γεγονότα των τελευταίων ωρών.

Η ανάρτηση του κ. Γιαννακόπουλου:

Η αποχώρηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη και η παραίτηση του Μάνου Παπαδόπουλου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της “πράσινης” ΚΑΕ όπως έχει γίνει γνωστό είναι έτοιμος να πει “αντίο” στο “τριφύλλι”. Ο πολύπειρος παράγοντας έχει δηλώσει την παραίτησή του, εκφράζοντας τη διαφωνία του για τη στάση της ομάδας σε διάφορα μέτωπα με κυριότερο αυτό της Ευρωλίγκας, αφού από την αρχή η επιθυμία του ήταν η παραμονή της ΚΑΕ στην κορυφαία διασυλλογική μπασκετική διοργάνωση. Από χθες έχει κυκλοφορήσει το σενάριο πως μετακομίζει στη Ρωσία για χάρη της Ζενίτ. Σήμερα, μια ανάρτηση από Ιταλό δημοσιογράφο προχωράει περισσότερο το θέμα, αφού τονίζει ότι ο Παπαδόπουλος θα είναι ο επόμενος General Μanager της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης.

Tην ίδια ώρα, οι «πράσινοι»είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την συνεργασία τους με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, καθώς έχει ήδη παρθεί η απόφαση για «διαζύγιο» με τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό του συλλόγου. Ωστόσο αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά δεν έχουν διαψευστεί από την ΚΑΕ. Μάλιστα, διάφορες πηγές αναφέρουν πως χτες, Δευτέρα 22 Ιουνίου, ο Αλβέρτης βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας προκειμένου να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα του “χωρισμού”.  Ο 46χρονος βετεράνος διεθνής forward είναι μια από της μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Αγωνίστηκε στην ομάδα για περίπου είκοσι χρόνια (1990-2009), ενώ στη συνέχεια υπηρέτησε τον σύλλογο από διαφορετικές θέσεις, έχοντας μάλιστα και μία μικρή θητεία ως head coach που συνδυάστηκε με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Απορρίφθηκε το αίτημα για αποχώρηση από την Ευρωλίγκα:

Εν τω μεταξύ, οι ιθύνοντες της Ευρωλίγκα απέρριψαν το αίτημα της ελληνικής ομάδας να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, ενώ κυκλοφόρησαν ανακοίνωση για να αναλύσουν τους λόγους που πάρθηκε αυτή η απόφαση. «Δεν έχει δοθεί καμία εγγύηση από τον σύλλογο ότι θα εκπληρώσει όλες τις σχετικές δεσμεύσεις» αναφέρεται. Η απόφαση αιτιολογήθηκε από το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν εγγυηθεί ότι θα εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους προς τους υπόλοιπους δέκα συλλόγους με εγγυημένα συμβόλαια: «Απορρίπτεται το αίτημα του Παναθηναϊκού να μεταφέρει την άδεια που έχει, καθώς δεν υπήρξε κάποια εγγύηση από την ομάδα ότι θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στις άλλες δέκα ομάδες που έχουν συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα. Επίσης, οι ομάδες επανέλαβαν τη δήλωση που υπέγραψαν στις 12 Ιουνίου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments