Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [24/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [24/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [24/06/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [24/06/2020].

Κριός

H σχέση σου θα υποστεί πολλούς περισπασμούς ή καθυστερήσεις, μετατρέποντας το όραμά σου, σε μια μεγάλη οφθαλμαπάτη. Επομένως, το να ακολουθήσεις το ρεύμα της εποχής, δεν είναι επιλογή… είναι ανάγκη. Μια πιο χαλαρή και άνετη στάση θα σε βοηθήσει ν’ απολαύσεις περισσότερο την ερωτική σου ζωή. Συγκράτησε την ένταση και την απογοήτευσή σου και το άγχος σου…θα σ’ ευχαριστήσει για αυτό.

Ταύρος

Ουσιαστικές αλλαγές συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή και η ρεαλιστική σου προσέγγιση εξασφαλίζει πως τις διαχειρίζεσαι εύκολα. Η καρδιά σου ξέρει τι χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένη και οι ξεπερασμένες ή ακατάλληλες συμπεριφορές και πεποιθήσεις θα είναι οι πρώτες που θα μεταμορφωθούν. Επικεντρώσου στο πόσο απελευθερωμένη θα νιώσεις, όταν επιτέλους καταφέρεις να προχωρήσεις την ερωτική σου ζωή σε ένα δρόμο χωρίς εμπόδια.

Δίδυμοι

Η φαντασία σου, σου προσφέρει τη μία αποκάλυψη μετά την άλλη για το πώς να κάνεις πιο αυθεντική και οικεία την ερωτική σου ζωή. Η σύνδεση με τον εραστή σου, είναι το τέλειο τονωτικό για να ανέβεις ψυχολογικά. Ο καινούργιος τρόπος αλληλεπίδρασης μεταξύ σας, βοηθά να κατανοήσετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα υπέροχα, περίπλοκα νήματα του έρωτα.

Καρκίνος

Το να γυροφέρνεις ένα συγκεκριμένο θέμα με το σύντροφό σου, πιθανότατα είναι χάσιμο χρόνου. Γνωρίζεις ότι η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική… όπως επίσης πως η ευαισθησία και η διπλωματία, θα σου φανούν χρήσιμες. Η εμπιστοσύνη στην διαίσθησή σου θα σου εξασφαλίσει να εκφράσεις με το δικό σου τρόπο αυτά που θέλεις στον αγαπημένο σου, φέρνοντας στο τραπέζι το συγκεκριμένο ζήτημα. Κι αυτό, θα είναι το καλύτερο πλεονέκτημα για την ερωτική σου ζωή. Ακολούθησε αυτό το σενάριο… με αυτοπεποίθηση.

Λέων

Η δημιουργική σου φαντασία σε βοηθάει να φέρεις περισσότερο πάθος στη σχέση σου τώρα. Βυθίσου στα εμπνευσμένα ερωτικά σου οράματα, ακόμα και σε περιόδους που μπορεί να νιώθεις απογοήτευση. Η σχέση σου υποστηρίζεται από το σύμπαν και θα δεις το φως στην άκρη του τούνελ σύντομα.

Παρθένος

Θέματα σταδιοδρομίας ή οικογένειας, θα απαιτήσουν όλη σου την προσοχή τώρα…και θ’ αρχίσεις ν’ αναρωτιέσαι, πότε θα βρεις χρόνο να περάσεις όμορφα με το σύντροφό σου. Χαλάρωσε! Γιατί ό, τι προχωράει σε άλλους τομείς…. θα κάνει τις στιγμές που θα περάσεις με το ταίρι σου, ακόμα πιο ξεχωριστές. Δώσε έμφαση εκεί που χρειάζεται, γνωρίζοντας ότι το ταίρι σου, σε υποστηρίζει.

Ζυγός

Η φωνή της αμφιβολίας θα αντηχεί ισχυρότερα στο μυαλό και την καρδιά σου, σχετικά με την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Αγνόησε αυτή τη φωνή! Γιατί μπορεί να τροφοδοτηθεί ακόμη περισσότερο από το φόβο. Η επιθυμία σου να εξερευνήσεις και να αγκαλιάσεις νέες εμπειρίες θα σε ωθήσει να κάνεις βήματα που μπορεί να φανούν δραματικά. Αν όμως αυτό είναι που επιθυμείς στη σχέση σου… τότε προχώρα με αυτοπεποίθηση!

Σκορπιός

Κάτι που παίρνεις στα σοβαρά, μπορεί να μη χρειάζεται να του δώσεις ιδιαίτερη σημασία. Αυτό όμως συμβαίνει πραγματικά; Μην αφήνεις τις αβάσιμες αμφιβολίες σου, να επηρεάσουν τη σχέση σου. Μίλησε με τον εραστή σου, για να επιβεβαιώσεις τι σκέφτεται και πώς νιώθει. Μερικές φορές, θέλουμε το ίδιο πράγμα… αλλά με διαφορετικούς τρόπους.

Τοξότης

Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα επιθυμήσεις έντονα να ενισχυθεί πρώτα η φιλία ανάμεσα σε σένα και το άτομο που σ’ ενδιαφέρει πριν δημιουργήσετε σχέση. Ελεύθερη ή σε σχέση , μπορεί να θεωρήσεις απαραίτητο αυτό το διάστημα, να χτίσεις ορισμένα θεμέλια ή να συμφωνήσεις με κάποια όρια, πριν μετακινηθεί οτιδήποτε, σε άλλο επίπεδο. Κι έχεις απόλυτο δίκιο!

Αιγόκερως

Μπορεί η ερωτική σου ζωή, να σε απασχολεί ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή. Ίσως δεν μπορείς να εντοπίσεις με ακρίβεια αυτό που σε αναστατώνει…. ειδικά αν όλα φαίνονται, μια χαρά. Δημιουργώντας όμως μια μικρή απόσταση ανάμεσα σε αυτό που σε ενοχλεί ή σε απογοητεύει, θα βοηθήσεις το κέφι σου…. να αναβιώσει. Σύντομα, θα μπορέσεις να επιστρέψεις στον ζεστό κόσμο των γλυκών δυνατοτήτων

Υδροχόος

Το να διατηρείς ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά μ’ αυτόν που αγαπάς. Αν αποφεύγατε μέχρι πρόσφατα να συζητήσετε ορισμένα θέματα μεταξύ σας, ήρθε ο καιρός να τα συζητήσετε ανοιχτά. Όσο περισσότερο αγνοείτε ορισμένα ζητήματα, τόσο πιο δύσκολη θα είναι η γρήγορη επίλυσή τους….με ήρεμο και φιλικό τρόπο!

Ιχθύες

Θα εστιάσεις τόσο έντονα στο να προστατέψεις κάτι που βρίσκεται έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα, που θα παραβλέψεις τη διασκέδαση που προσφέρεται μέσα σ’ αυτή! Το να λειτουργείς προσεκτικά…. εμποδίζει το πάθος να θεριέψει στη σχέση σου. Αν όμως χαλαρώσεις, τότε θα μπορέσεις ν’ απολαύσεις με τον εραστή σου, πολύ ευχάριστες στιγμές…. εδώ και τώρα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments