Ελλάδα

Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον στο Πήλιο

Αυτό είναι το απίστευτο σπίτι του πατέρα του Μπόρις Τζόνσον στο Πήλιο
Τα ταξίδι του Στάνλεϊ Τζόνσον στο Πήλιο προκάλεσε σάλο στα βρετανικά ΜΜΕ.

Στο στόχαστρο των Βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο πατέρας του πρωθυπουργού της χώρας Στάνλεϊ Τζόνσον ο οποίος αψηφώντας τις οδηγίες του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών ταξίδεψε από την Αγγλία στη Βουλγαρία και από εκεί στην Ελλάδα. Ο 79χρονος Τζόνσον μετά από δυο γάμους και έξι παιδιά ήρθε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Πήλιο για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ με τον τρόπο που ταξίδεψε δεν παραβίασε την απαγόρευση πτήσεων που ισχύει με τη Μεγάλη Βρετανία.

Έγραψε όμως στα παλιά του τα παπούτσια τις οδηγίες του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών για μη άσκοπα ταξίδια, προκαλώντας την οργή των Βρετανών. Από τη βίλα του στο Πήλιο, ο 79χρονος Τζόνσον δήλωσε σύμφωνα με την Daily Mail: «Είμαι στο Πήλιο για πολύ σημαντικές δουλειές καθώς προσπαθώ να θωρακίσω την περιουσία μου από τον κοροναϊό ενόψει της ερχόμενης τουριστικής χρονιάς».

«Πρέπει να πάρω μέτρα για την τήρηση αποστάσεων στην ιδιοκτησία μου καθώς εδώ το παίρνουν αυτό πολύ σοβαρά».Και πρόσθεσε: «Οι Έλληνες προσπαθούν να σταματήσουν τις μαζικές αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά είναι πολύ χαρούμενοι που ήρθα εδώ. Το μόνο που ήθελαν να ξέρουν είναι από που ερχόμουν και τι θα έκανα. Με θερμομέτρησαν και μου έκαναν τεστ».

Ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού δήλωσε ακόμα: «Πρέπει να δημιουργήσουμε αυτές τις αερογέφυρες το συντομότερο δυνατόν. Από όσα έχω δει οι αφίξεις των Βρετανών δεν θα κάνουν κακό στους Έλληνες αφού οι Έλληνες είναι τόσο προσεκτικοί».

Η οικογένεια Τζόνσον επισκέπτεται την Ελλάδα από τη δεκαετία του 1950. Μάλιστα τότε ενοικίαζαν σπίτι μέχρι που μέσω ενός Βρετανού φίλου τους έμαθε ο Στάνλει Τζόνσον για το οικόπεδο στο οποίο έχτισε τη βίλα του. Μια πέτρινη κατοικία με 4 υπνοδωμάτια, τρια μπάνια και πισίνα ενώ βρίσκεται και σε απόσταση λίγων λεπτών από την παραλία την οποία προσεγγίζει κανείς με τα πόδια.

Έχει επίσης και σήμα του ΕΟΤ και μπορεί να την ενοικιάζει. Ως ιδιοκτήτης και επιχειρηματίας ήρθε λοιπόν για να δει, όπως είπε και ο ίδιος τι γίνεται με την περιουσία του και φυσικά να την ενοικιάσει σε όποιο έχει “χονδρό” πορτοφόλι για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments