Πολιτική

Στέλιος Πέτσας για Καλογρίτσα: Να μας πει ο κ. Τσίπρας τι γινόταν στο «μαγαζί» αντί να λέει λόγια του αέρα

Στέλιος Πέτσας για Καλογρίτσα: Να μας πει ο κ. Τσίπρας τι γινόταν στο «μαγαζί» αντί να λέει λόγια του αέρα
Στέλιος Πέτσας για Καλογρίτσα: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τοποθετήθηκε για τα όσα αποκαλύφθηκαν για τις καταγγελίες Καλογρίτσα σε Νίκο Παππά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας πήρε θέση σχετικά με τις αποκαλύψεις από το “Πρώτο Θέμα”, που αφορούν τις καταγγελίες Καλογρίτσα σε βάρος του Νίκου Παππά, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί. «Πριν βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, ο κ. Τσίπρας, ας εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα όσα γίνονταν στο «μαγαζί», όπως έλεγε ο κ. Νίκος Παππάς, στενότερος συνεργάτης του και πρωταγωνιστής όσων ανατριχιαστικών για τη Δημοκρατία μας πληροφορούνται οι Έλληνες».

«Δεν ήξερε τίποτα ο κ. Τσίπρας για εικονικές συμβάσεις, εκατομμύρια που άλλαζαν χέρια και για το σύστημα που επιχειρήθηκε να στηθεί στα ΜΜΕ ή όλα γίνονταν με την έγκρισή του για να δημιουργήσει καθεστώς; Αντί να λέει λόγια του αέρα, περιμένουμε σήμερα τις απαντήσεις του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Άδωνις Γεωργιάδης για Καλογρίτσα: «Ο κ.Τσίπρας τώρα που τα έμαθε οφείλει να μην κρύβεται και να πάρει αποφάσεις».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, κάλεσε τον Νίκο Παππά να υποβάλει μήνυση σε βάρος του κ. Καλογρίτσα για συκοφαντική δυσφήμηση, εάν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του. «Ο ένας δρόμος είναι να κάνει αμέσως μήνυση στον κ. Καλογρίτσα, καθώς αυτό είναι μια συκοφαντία εναντίον του και τότε ο κ. Καλογρίτσας οφείλει να παρουσιάσει τα όποια αποδεικτικά στοιχεία έχει για να αποδείξεις τους ισχυρισμούς του. Ή εάν ο κ. Παππάς δεν πάει στα δικαστήρια τον κ. Καλογρίτσα οφείλει αμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ να τον αποπέμψει. Διότι αν δεν τον αποπέμψει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ πια υπάρχει αυτή καταγγελία στο δικαστήριο σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται αυτού του τύπου τις πρακτικές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για σπείρα, για συνωμοσία και στήσιμο από την τότε κυβέρνηση ενός διαγωνισμού που όπως υποστήριζε η ίδια ήταν αδέκαστος. «Ο κ. Τσίπρας τώρα που τα έμαθε οφείλει να μην κρύβεται και να πάρει αποφάσεις. Αν και είναι αστείο να πιστέψουμε ότι ο κ. Παππάς τα έκανε χωρίς να τα ξέρει (ο Τσίπρας)», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας «στημένο» τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments