Lifestyle

Αυτός ο 27χρονος είναι η νέα σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη

Αυτός ο 27χρονος είναι η νέα σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη
Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τον καινούριο σύντροφό της και φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένη.

Η σέξι τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως είναι πολύ καλά και έχει νέα σχέση στη ζωή της.

Πριν από αρκετό καιρό είχε εξομολογηθεί πως είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή αλλά δεν είχε αποκαλύψει τίποτα άλλο αν και πολλοί υπέθεσαν πως υπάρχει ένα νέο ειδύλλιο στη ζωή της. Κανείς όμως, δεν είχε ιδέα για το πρόσωπο που της «έκλεψε» την καρδιά. «Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Αυτά… Υπάρχει κάποιος, είναι εκτός χώρου. Αυτά συμβαίνουν πολύ ξαφνικά. Τις περισσότερες φορές δεν το περιμένεις».

Κάπως έτσι έγινε. «Γιατί και εγώ πίστευα πως θα αργήσω να ξανακάνω μια σχέση, αλλά να που έγινε ξαφνικά. Μπορεί να ήταν και κεραυνοβόλος ο έρωτας…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πρόσφατα η Αγγελική Ηλιάδη, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για τον νέο της σύντροφο. Από την άλλη, αυτή η αποκάλυψη για τη σχέση της έχει προκαλέσει αντιδράσεις, όπως από την αδερφή του πρώην συντρόφου της, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή, Μπάμπη Λαραζαρίδη.

Φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένοι

Όμως, δημοσίευμα στην εφημερίδα «Espresso» αποκαλύπτει πως ο σύντροφος της Αγγελικής Ηλιάδη είναι 27 χρονών και ακούει στο όνομα Ιμάν. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από τη Μέση Ανατολή, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Μπουρνάζι, όπου είναι γνωστός με το παρατσούκλι «ο Άραβας». Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Αγγελική Ηλιάδη στην περιοχή των δυτικών προαστίων είναι δικό του. Συγκεκριμένα πέρασε στα χέρια του μετά τα Χριστούγεννα.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας απαθανάτισε το ζευγάρι να διασκεδάζει σε διπλανό νυχτερινό μαγαζί, στο Μπουρνάζι, όπου είχε ένα live ο Άγγελος Διονυσίου. Η όμορφη τραγουδίστρια και ο νεαρός συνοδός της, που έχει πολύ ωραίο στιλ, έφτασαν μαζί και ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Κάθισαν με φιλική παρέα και παρότι ήταν διακριτικοί όσον αφορά στο μεταξύ τους, η συμπεριφορά τους μαρτυρούσε ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία. Εξάλλου, τόσο η Αγγελική Ηλιάδη όσο και ο Ιμάν φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι και κοιτάζονταν στα μάτια με λατρεία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments