Θέσεις Εργασίας

ΕΥΔΑΠ προσλήψεις: 220 θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ

ΕΥΔΑΠ προσλήψεις: 220 θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ
ΕΥΔΑΠ προσλήψεις: O αιτών φέρει την ευθύνη για την ορθή συμπλήρωση της αιτήσεως και την ευκρίνεια των δικαιολογητικών που θα αποστείλει ηλεκτρονικά.

Η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης (ΕΥΔΑΠ) ανακοίνωσε την προκήρυξη συνολικά διακοσίων είκοσι θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων είκοσι ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υπηρεσιών και εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ Α.Ε, εντός του Νομού Αττικής και στους Νομούς Βοιωτίας και Φωκίδας. Η ΕΥΔΑΠ ιδρύθηκε το 1980 μετά από τη συγχώνευση της Ανωνύμου Ελληνικής Εταιρείας Υδάτων των Πόλεων Αθηνών – Πειραιώς (Ε.Ε.Υ.) και περιχώρων και του Οργανισμού Αποχετεύσεως Πρωτευούσης (Ο.Α.Π.).

Οι προσλήψεις γίνονται ΑΣΕΠ

Στη σημερινή νομική της μορφή περιήλθε το 1999, όταν τα κυριότερα πάγια της Εταιρείας, δηλαδή τα φράγματα, οι ταμιευτήρες, τα εξωτερικά υδραγωγεία και τα αντλιοστάσια απορροφήθηκαν από την Εταιρεία Παγίων ΕΥΔΑΠ ΝΠΔΔ, παραμένοντας στην κυριότητα του Ελληνικού Δημοσίου. Τον Ιανουάριο του 2000, η ΕΥΔΑΠ εισήχθη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Οι προσλήψεις γίνονται μέσω του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), την ελληνική ανεξάρτητη αρχή που διασφαλίζει την ορθότητα των προσλήψεων τακτικού και εποχικού προσωπικού στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Iδρύθηκε το 1994 με το νόμο 2190/1994[2] (γνωστός και ως «νόμος Πεπονή»). Δεν εποπτεύεται από την Ελληνική Κυβέρνηση, αλλά από τη Βουλή των Ελλήνων, ενώ υπόκειται και σε δικαστικό έλεγχο. Η ανεξαρτησία του ενισχύθηκε με την αναθεώρηση του Συντάγματος το 2001.

Όταν οι διαγωνισμοί για θέσεις στο Δημόσιο προκηρύσσονται και οργανώνονται από το ίδιο το ΑΣΕΠ, τα εργαλεία που διαθέτει για την επιλογή του προσωπικού είναι: γραπτός διαγωνισμός, αξιολόγηση συγκεκριμένων κριτηρίων (μοριοδότηση), συμπληρωματική πρακτική διαδικασία, ειδικές εξετάσεις ή/και συνέντευξη. Διαφορετικές διαδικασίες ακολουθούνται για το ειδικό επιστημονικό προσωπικό και για τους εκπαιδευτικούς.

Μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουλίου η υποβολή των αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά την επίσημη σελίδα της ΕΥΔΑΠ και η διαδικασία ξεκίνησε την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 ενώ έχει ορισθεί η Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 η καταληκτική ημερομηνία. Επισημαίνεται ότι o αιτών φέρει την ευθύνη για την ορθή συμπλήρωση της αιτήσεως και την ευκρίνεια των δικαιολογητικών που θα αποστείλει ηλεκτρονικά. Παράλληλα, η αίτηση θα εκτυπώνεται, θα υπογράφεται πρωτότυπα με φυσική υπογραφή και θα σκανάρεται. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Για να δείτε το παράρτημα ανακοινώσεων συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, πατήστε εδώ.

Αν επιθυμείτε να δείτε το ειδικό παράρτημα απόδειξης χειρισμού Η/Υ, επιλέξτε εδώ.

Και για να κάνετε την αίτηση, κάντε κλικ εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments