Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος πριμ Παναθηναϊκός: Τι ζητούν από τον πρώην πρόεδρο των πράσινων

Γιαννακόπουλος πριμ Παναθηναϊκός: Τι ζητούν από τον πρώην πρόεδρο των πράσινων
Γιαννακόπουλος πριμ Παναθηναϊκός: Η σχέση του με τον κόσμο των «πράσινων» φαίνεται πως έχει πολύ καλές βάσεις.

Ο κόσμος έσπευσε να ευχαριστήσει τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για το πριμ των 50.000 ευρώ στην ομάδα του βόλεϊ που κατέκτησε το πρωτάθλημα με νίκη επί του Ολυμπιακού μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

«Έφτιαξαν» μετά το πρωτάθλημα;

Φαίνεται πως τόσο η νίκη στο πρωτάθλημα όσο και το πριμ των χιλιάδων ευρώ στους παίκτες «έφτιαξαν» τους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι έστειλαν τις ευχαριστίες τους στον τέως πρόεδρο της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη. Εξάλλου, είναι γνωστό πως ο χρόνος, όπως λένε γιατρεύει τα μέσα, αλλά απεδείχθη για πολλοστή φορά πως η σχέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον κόσμο του Παναθηναϊκού έχει χτιστεί με αμοιβαία συναισθήματα.

Αυτό αποδεικνύεται και στην ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σύμφωνα με το newspao. Τι και αν ο «DPG» ανέβασε μια… ταλαιπωρημένη σέλφι στον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα το εξής: «Αν το πρωί της Δευτέρας είχε πρόσωπο…»; Ο κόσμος του Παναθηναϊκού απάντησε με τη χαρακτηριστική ατάκα: «Ήταν μία από τις πιο όμορφες Δευτέρες που ξυπνήσαμε χάρη σε εσένα».

Τελικά, τι θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Παναθηναϊκό;

Μάλιστα, η ανάρτηση έχει ήδη συγκεντρώσει από τις πρωινές ώρες εκατοντάδες σχόλια, πάνω από 300, με τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» να του ζητούν να επιστρέψει πίσω στα Παναθηναϊκά δρώμενα, τουλάχιστον στην ομάδα του βόλεϊ, η οποία κατέκτησε φέτος ένα άτυπο «νταμπλ». Πάντως, όπως είναι γνωστό, η κατάσταση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Παναθηναϊκό θα ξεκαθαριστεί από τις οριστικές εξελίξεις για το γήπεδο στην περιοχή του Βοτανικού.

Να αναφέρουμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πριν αποσυρθεί από τα κοινά του Παναθηναϊκού, έδωσε πριμ 50.000 ευρώ στην ομάδα βόλεϊ που κατέκτησε το πρωτάθλημα με νίκη επί του Ολυμπιακού μετά από 14 ολόκληρα χρόνια. Ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη με την επάνοδο του τμήματος στις προπονήσεις μετά το lockdown για τον κορωνοϊό και εν όψει των τελικών του πρωταθλήματος είχε πει στους αθλητές της ομάδας πως αν έπαιρναν το πρωτάθλημα αυτός θα ήταν εκεί για να επιβραβεύσει τη μεγάλη επιτυχία τους. «Κερδίστε το πρωτάθλημα και εγώ είμαι εδώ», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments