Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [25/07/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [25/07/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [25/07/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [25/07/20].

Κριός

Αν νιώθεις να πνίγεσαι στη σχέση σου, τότε μπορεί να ευθύνονται οι συνθήκες. Ίσων να παίζει κι ένα επιπλέον ρόλο, η νοοτροπία σου. Αν είσαι ελεύθερη, προσπάθησε να αλλάξεις την καθημερινότητά σου. Άφησε τη φαντασία σου να περιπλανηθεί για να δημιουργήσει αυθορμητισμό στη σχέση σου. Η ποικιλία θα μπορούσε πραγματικά να είναι το μπαχαρικό της κοινής ζωής με το ταίρι σου, τώρα.

Ταύρος

Το να αφήσεις την καρδιά σου να είναι πιο ευάλωτη, είναι μια πράξη εμπιστοσύνης που ενισχύει τη σχέση σου. Αλλά μην ξεκινήσεις να δείχνεις τον ευάλωτο εαυτό σου… και ξαφνικά κλειστείς και πάλι σε αυτόν. Έχεις μια υπέροχη ευκαιρία να συνδεθείς βαθιά με τον εραστή σου, είτε είναι νέος στον κόσμο σου, είτε όχι. Αξιοποίησε στο έπακρο αυτήν την συναισθηματικά δεσμευτική ευκαιρία.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη συνεχίζει να σε βοηθάει ώστε να επικρατεί ρομαντική μαγεία στην ερωτική σου ζωή. Γι’ αυτό έχει σημασία να κάνεις μια προσπάθεια να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Ανέλαβε τον έλεγχο της ευτυχίας σου και κάνε την πρώτη κίνηση για την πραγματική αυθεντικότητα στο δεσμό σου.

Καρκίνος

Αποκτάς μια καλύτερη ιδέα για ένα – δυο πράγματα που έχεις ανάγκη. Το πρώτο είναι αυτό που θέλει και χρειάζεται η καρδιά σου τώρα, σε σύγκριση με το παρελθόν. Το δεύτερο αφορά τον τρόπο για να δημιουργήσεις μια καλύτερη, πιο σταθερή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Κάποιος στον κόσμο σου, αξίζει την αμέριστη προσοχή σου. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, η αγάπη μπορεί να ανθίσει αν την αντιμετωπίζεις πάντα σαν προτεραιότητα!

Λέων

Θέματα εκτός της ερωτικής σου ζωής, σε έκαναν τελευταία να νιώθεις στερημένη ερωτικά. Αλλά όχι πια. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια συναρπαστική συνάντηση θα μπορούσε να ανεβάσει τη διάθεση και το κέφι σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε η προσπάθεια να εκφράσετε και οι δύο τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, θα είναι και πάλι διασκεδαστική. Θα δείξετε ο ένας στον άλλον πως βάζετε τη σχέση σας, στην πρώτη λίστα των προτεραιοτήτων σας.

Παρθένος

Αν τελευταία νιώθεις απομακρυσμένη από τον εραστή σου, λόγω της αναγκαστικής απόστασης ή της καθημερινότητας που αποστραγγίζουν τον αυθορμητισμό από τη σχέση σου, τότε να περιμένεις πως θα επιστρέψει μια αίσθηση εγγύτητας. Δεν χρειάζονται μεγάλες χειρονομίες… γιατί θα μπορούσαν να είναι οι μικρές σκέψεις, που μετράνε περισσότερο τώρα. Άφησε τις λεπτές, γλυκές χειρονομίες να γίνουν ο καταλύτης για την τόνωση της διάθεσης και των δυο σας.

Ζυγός

Αν κρατάς κάτι κρυφό μες την καρδιά σου, τότε η σαφήνεια που έρχεται στον δρόμο σου, θα σε βοηθήσει να εκφραστείς με αγάπη και αυτοπεποίθηση. Οποιαδήποτε ανισορροπία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, μπορεί να γυρίσει στο κεφάλι της για να σου δώσει τη δύναμη να κάνεις τις αποκαλύψεις σου. Μια παραγωγική συζήτηση σε περιμένει, αν προσπαθήσεις να βρεις τα σωστά λόγια.

Σκορπιός

Είσαι έτοιμη να κάνεις κινήσεις, για να ζήσεις τον έρωτα που αξίζεις. Μια αισιόδοξη προοπτική και μια χαλαρή στάση, είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις. Ζήσε την ερωτική εμπειρία που χρειάζεσαι, περισσότερο σαν ταξίδι παρά σαν προορισμό τώρα. Μην εστιάσεις τόσο πολύ στον ερωτικό στόχο και ξεχάσεις να απολαύσεις τη διαδρομή.

Τοξότης

Αν είσαι ελεύθερη, τότε η Αφροδίτη που επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις μπορεί να ενισχύσει την προσωπικότητά σου και να γίνεις ένας ερωτικός μαγνήτης. Μια νέα ερωτική γνωριμία θα σε προσελκύσει και η καρδιά σου θα αρχίσει να χτυπά γρηγορότερα. Αν είσαι σε σχέση, τότε η αρμονία θα επιστρέψει εξομαλύνοντας κάποιες πρόσφατες αναταράξεις στη σχέση σου. Ένα νέο επίπεδο δέσμευσης προσφέρεται αν το επιθυμείς.

Αιγόκερως

Η επεξεργασία δύσκολων ή επίπονων αναμνήσεων μπορεί να είναι ευκολότερο να λέγεται, από ό, τι γίνεται στην πραγματικότητα. Αλλά η απελευθέρωση τέτοιων συναισθημάτων είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός λαμπρότερου και υγιέστερου ρομαντικού μέλλοντος. Φυσικά, η συζήτηση για τυχόν ζητήματα που σημάδεψαν την καρδιά σου στο παρελθόν, είναι σίγουρα χρήσιμη. Όμως ο διάλογος με τον εαυτό σου, είναι αυτός που χρειάζεται προσοχή. Πρέπει να αναγνωρίσεις πως αξίζεις την αγάπη, που δεν σταθμίζεται από συναισθηματικές αποσκευές. Μπορείς να αποδεσμευτείς από αυτές όποτε θέλεις.

Υδροχόος

Μπορεί να είναι δύσκολο να αγνοήσεις ένα θέμα που έχει προκύψει στη σχέση σου. Αν πρέπει να πάρεις αποφάσεις, τότε σκέψου προσεκτικά αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι τώρα….κι όχι αυτά που είχες ανάγκη στο παρελθόν. Για αυτό, αξιολόγησε προσεκτικά τις επιλογές σου πριν προβείς σε δραστικές αλλαγές. Αυτό που θέλεις να ζήσεις, πρέπει να είναι ισορροπημένο με κάθε τρόπο! Για αυτό να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, πως δεν είναι μόνο τα συναισθήματά σου, που έχουν σημασία τώρα.

Ιχθύες

Η συναρπαστική σου συμπεριφορά, έχει τώρα περισσότερη γοητεία. Αυτό θα σε βοηθήσει να δεις τις παθιασμένες δυνατότητες που προσφέρονται, ανεξάρτητα από το αν μιλάς ελεύθερα και σύμφωνα με το κέφι σου. Ξέρεις τι θέλεις και αναγνωρίζεις την αξία σου. Να είσαι επιλεκτική σχετικά με το τι σου προσφέρεται, αλλά μη δείξεις ιδιότροπη συμπεριφορά κι αφήσεις τις ευκαιρίες να σε προσπεράσουν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments