Ελλάδα

Μπουτάρης Ζέρβας: Η συγνώμη του πρώην δημάρχου στον νυν

Μπουτάρης Ζέρβας: Η συγνώμη του πρώην δημάρχου στον νυν
Μπουτάρης Ζέρβας: Συγνώμη από τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ζήτησε ο πρώην όσον αφορά το «μ@@@@α» που είχε χρησιμοποιήσει σε συνέντευξή του.

Οι δύο δήμαρχοι, πρώην και νυν, φαίνεται να τα βρήκαν. Συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, ζήτησε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στην ομώνυμη έπαυλη, έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Μπουτάρης, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση ως πρόεδρος του ιδρύματος Μουσείου Ολοκαυτώματος, χαιρέτησε τον κ. Ζέρβα, τον πλησίασε και του ζήτησε συγγνώμη επειδή τον είχε αποκαλέσει «μ@@@α!» σε συνέντευξή του στο Pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη. «Ας τα αφήσουμε πίσω αυτά, έχουμε έναν κοινό στόχο, να προχωρήσουμε ένα σημαντικό έργο, το Μουσείο Ολοκαυτώματος», είπε απευθυνόμενος στον δήμαρχο ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο κ. Ζέρβας τού εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, σημειώνοντας ότι συνεχώς λέει τα ίδια. «Και εσύ δεν έχεις πει λίγα για μένα», του απάντησε ο κ. Μπουτάρης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι κ.κ. Ζέρβας και Μπουτάρης βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι, που τοποθετήθηκε στους κήπους της Βίλας Αλλατίνι, στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποίησαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο απόγονος της οικογένειας Αλλατίνι Laurent Dassault, παρουσία του Γενικού Προξένου της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη Philippe Ray.

Η τελετή των αποκαλυπτηρίων ήταν συγκινητική, ενώ η προτομή αποτελεί οφειλόμενη τιμή στην οικογένεια Αλλατίνι, απόγονος της οποίας είναι ο κ. Dassault, που δώρισε και την προτομή. «Σήμερα, πραγματοποιούμε μια ξεχωριστή εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους που διαμόρφωσαν την πλούσια ιστορία της. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που έχουμε κοντά μας τον εκπρόσωπο μιας σπουδαίας οικογένειας, τον κ. Laurent Dassault από την οικογένεια Αλλατίνι – Ντασώ. Αγαπητέ κ. Dassault, σας καλωσορίζω στο σπίτι σας. Στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε η πρόγιαγιά σας, η Νοεμί Αλλατίνι. Εδώ, που έζησαν οι πρόγονοί σας οι οποίοι είναι κομμάτι της ιστορίας και βασικοί συντελεστές στη διαμόρφωση της σύγχρονης Θεσσαλονίκης. Σας καλωσορίζω στο σπίτι όπου έγινε η αρχή μιας σπουδαίας, δημιουργικής διαδρομής της οικογένειάς σας, που συνεχίζεται με επιτυχία μέχρι σήμερα, με τους νεώτερους και άξιους συνεχιστές της», είπε απευθυνόμενος στον απόγονο των Αλλατίνι ο κ. Τζιτζικώστας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments