Ζώδια

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την καλύτερη εβδομάδα
Ζώδια προβλέψεις: Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες τα ζώδια αυτά να ζορίστηκαν αλλά αυτή η εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη.

Η εποχή του καλοκαιριού γεμίζει το σύμπαν με την ενέργειά του και αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι η καλύτερη, ειδικά για αυτά τα τρία ζώδια.

Ο Ιούλιος τελειώνει, ο Ήλιος είναι στον Λέοντα και υπάρχουν ρομαντικές, δημιουργικές και ζωντανές ενέργειες στον αέρα. Δεν μπορείς να παραβλέψεις πόσο παράξενα είναι όλα αυτή τη στιγμή. Εξάλλου, μέχρι πριν από δύο εβδομάδες είχαμε και Ανάδρομο Ερμή, συγκεκριμένα από 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου 2020. Οπότε ήταν μια δύσκολη περίοδος για όλα τα ζώδια, αν και κάποια ζορίστηκαν λίγο παραπάνω.

Παρόλα αυτά η ένταση φαίνεται να πέρασε και τώρα το μέλλον είναι γεμάτο από γλυκές στιγμές για να σου υπενθυμίσουν ότι υπάρχει ομορφιά γύρω μας, σύμφωνα με το marieclaire. Αν ανήκεις μάλιστα σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, η εβδομάδα αυτή θα είναι η καλύτερη.

 Κριός

Ξεχειλίζεις από δημιουργική έμπνευση και βλέπεις ομορφιά εκεί που δεν έβλεπες πριν. Νιώθεις ξαφνικά ακριβώς όπως όταν ήσουν παιδί; Δεν είναι έκπληξη! Η εποχή του Λέοντα είναι πάντα αναζωογωνιτική περίοδος για εσένα και σε κάνει να θες να πηδάς από χαρά ή να χορέψεις. Μην υποτιμάς τις ιδέες σου γιατί είναι πολύ καλές.

 Λέων

Ξεδιπλώνεις τις στοιβάδες του ποια είσαι. Εκπλήσσεις τον εαυτό σου τελευταία. Είσαι ένα σταθερό ζώδιο που εξελίσσεσαι αναπάντεχα και νιώθεις ότι κάτι σε σπρώχνει για να αλλάξεις προς το καλύτερο. Η ηλιακή σου επιστροφή σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και σε σπρώχνει να πάρεις δραστικά μέτρα και να γίνεις αρκετά γενναία για να κάνεις βασικές κομβικές αλλαγές. Νόμιζες ότι είχες βρει το δρόμο σου αλλά η αλήθεια είναι ότι μέσα σου ζει ένας άλλος άνθρωπος και θέλει διακαώς να βγει έξω και να παίξει.

Τοξότης

Θα βρεθείς σε μια αναπάντεχη περιπέτεια. Πήγαινες προς μια σίγουρη κατεύθυνση και κάτι σπουδαίο τράβηξε την προσοχή σου και σε έκανε να παρεκκλίνεις από την πορεία σου. Μπορεί να νιώσεις χαμένη αλλά νιώθεις ταυτόχρονα και ενθουσιασμένη για όλα αυτά που έρχονται. Κάποιες φορές χρειάζεται να χαθείς πριν βρεις τον εαυτό σου. Για αυτό μην το πολεμάς. Δεν έχεις πρόβλημα να αφήσεις να σε παρασύρει ο άνεμος, οπότε αγκάλιασε το γεγονός ότι αυτή φορά είναι τόσο δυνατός που θα σε πάει κάπου εντελώς αναπάντεχα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments