Ελλάδα

Νεκροί Ευκαρπία: Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη – Δύο νεκροί άνδρες σε δασική περιοχή

Νεκροί Ευκαρπία: Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη – Δύο νεκροί άνδρες σε δασική περιοχή
Νεκροί Ευκαρπία: Συναγερμός έχει σημάνει στη συγκεκριμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης, καθώς δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί σε δασική περιοχή.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίης, καθώς δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί σε δασική περιοχή της Ευκαρπίας, το βράδυ της Τρίτης 4 Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από τη Θεσσαλονίκη, πρόκειται για έναν 31χρονο αλλοδαπό άνδρα και έναν ακόμη, αγνώστων στοιχείων.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 31χρονος κατάγεται από το Ιράκ. Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, από την, μέχρι στιγμής, ιατροδικαστική έρευνα δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του 31χρονου. Ωστόσο, ο δεύτερος νεκρός έφερε τραύμα από «τέμνον όργανο και εγκαυματικές αλλοιώσεις».

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που διενεργούν προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Επίσης, επί τόπου βρέθηκε και συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την έρευνα του χώρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments