Lifestyle

Αλέκος Συσσοβίτης: Ο ηθοποιός μας συστήνει την αδερφή του [pic]

Αλέκος Συσσοβίτης: Ο ηθοποιός μας συστήνει την αδερφή του [pic]
Αλέκος Συσσοβίτης: Ο γοητευτικός ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με την αδερφή του.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο γοητευτικός ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αδερφή του.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής από το «Είσαι το Ταίρι μου» διατηρεί τον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου κάνει αναρτήσεις οι οποίες σχετίζονται τόσο με την επαγγελματική όσο και με την προσωπική του ζωή. Και παρότι εκείνον τον ξέρουμε καλά εδώ και χρόνια, τώρα ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και το alter ego του, την αδερφή του, Έφη.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης λοιπόν, μοιράστηκε μία φωτογραφία με την αδερφή του στον λογαριασμό του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου ο ηθοποιός ποζάρει στην αγκαλιά της αδερφής του και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι μεγάλη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως συναντήθηκαν στο Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη, τον τόπο από όπου κατάγονται, την πόλη στην οποία μεγάλωσαν και εκεί όπου η Έφη ακόμα ζει. Ο ηθοποιός παρουσίασε στη συμπρωτεύουσα την παράσταση «Από τη Θέση Ισχύος – Η δύναμη του Δημόσιου Λόγου» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Οι δύο τους μοιάζουν πολύ

Η Έφη, που παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη όταν εκείνος έφυγε για την Αθήνα για να κάνει καριέρα στην υποκριτική, έχει κάνει τον Αλέκο Συσσοβίτη και θείο πριν από αρκετά χρόνια. Όπως έχει πει ο Αλέκος Συσσοβίτης έχει δύο ενήλικα πλέον ανίψια που λατρεύει. Τα δύο αδέρφια συναντήθηκαν στο θέατρο και πόζαραν μαζί. Ο Αλέκος Συσσοβίτης αν και σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες του μαζί της στο Instagram αυτή τη φορά το έκανε με χαρά γράφοντας στη λεζάντα «Τ’ αδέρφι». Λιτός, απέριττος και γεμάτος αγάπη.

Σημειώνεται πως ο δημοφιλής ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με το θέατρο, ενώ όπως είχε δηλώσει όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξέφρασε το παράπονό του σε ό,τι έχει να κάνει με την αντιμετώπιση που έχει δεχθεί στους χώρους του ελληνικού κινηματογράφου. «Από τότε που κάναμε την επιτυχία στο, Είσαι το ταίρι μου, δεν ξαναχτύπησε ποτέ το τηλέφωνο για το κινηματογράφο. Δεν έχω κάνει ούτε μία ταινία στον κινηματογράφο, εδώ και 20 χρόνια. Λες και αυτό στιγμάτισε την ταυτότητά μου», αποκάλυψε με ένα παράπονο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments