Lifestyle

Τρελάθηκε φαν της Ιωάννας Τούνη όταν την είδε μπροστά του στη Μύκονο

Τρελάθηκε φαν της Ιωάννας Τούνη όταν την είδε μπροστά του στη Μύκονο
Η Ιωάννα Τούνη ήταν μαζί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ένα απρόσμενο περιστατικό έκανε την Ιωάννα Τούνη και την Δήμητρα Αλεξανδράκη να ξεσπάσουν στα γέλια όταν περπατούσαν στα σοκάκια της Μυκόνου απολαμβάνοντας τη βόλτα τους. Τα Ματογιάννια είναι ο τόπος από τον οποίο όλοι οι celebrities θα περάσουν. Είναι το μέρος όπου γίνεται η γνωστή “πασαρέλα” με τον απλό κόσμο να έχει την ευκαιρία να δει από κοντά και να θαυμάσει όλες τις σταρλετίτσες, τα πασίγνωστα μοντέλα, τους μεγαλοεφοπλιστές, αλλά και τους καλλιτέχνες. Εκεί περπατούσε και η Ιωάννα Τούνη με την Δήμητρα Αλεξανδράκη όταν ένας φαν της Ιωάννας έμεινε “παγωτό” βλέποντας μπροστά του το ίνδαλμά του!

Ο τυπάκος άρχισε να φωνάζει “δεν το πιστέυω δεν το πιστεύω” λες και είχε πιάσει το τζόκερ. Της ζητούσε να βγάλουν selfie αλλά και να την τραβήξει μαζί του και σε βίντεο για να το ανεβάσει στο κανάλι του στο youtube. Η Ιωάννα, που σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν αυτό, χάρηκε ιδιαίτερα με τον θαυμαστή της, ενώ ξέσπασε και σε γέλια. Ο νεαρός μέσα στον ενθουσιασμό του έλεγε στην Ιωάννα και στη Δήμητρα ότι θα τις κάνει διάσημες μέσα από το κανάλι του.

Τα δυο κορίτσια συνέχισαν τη βόλτα τους απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί των ανέμων. Άλλωστε αυτό που θέλουν αυτό το διάστημα είναι να ξεκουραστούν για τον απαιτητικό χειμώνα.

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Μύκονο και απολαμβάνει τις διακοπές της. Μετά και τα όσα προηγήθηκαν με τα ροζ βίντεο και τις εξηγήσεις που έδωσε η ίδια στο κανάλι της στο youtube χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. Μαζί της βρέθηκε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία, μετά το σοβαρό ατύχημα στο πόδι της, ανήμερα των γενεθλίων της, για το οποίο χρειάστηκε να χειρουργηθεί, είπε να κάνει κάτι για να αλλάξει την ψυχολογία της. Πώς ακριβώς την άλλαξε; Έκανε τα μαλλιά της ράστα και ετοίμασε βαλίτσες για Μύκονο. Η Δήμητρα και η Ιωάννα ετοιμάζονται για τον δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα. Η Δήμητρα μάλιστα συνεχίζει τη ζωή της μετά και το χωρισμό που είχε με τον Δημήτρη Μηλιώνη με τον οποίο έφθασε μια ανάσα από τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments