Αθλητισμός

Γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έσπασε στο ξύλο γνωστό διαιτητή

Γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έσπασε στο ξύλο γνωστό διαιτητή
Ξυλοδαρμός διαιτητή: Το στιγμιότυπο καταγράφηκε από τις κάμερες, όπως και τα τραύματα του διαιτητή, ο οποίος πάντως τόνισε ότι φοβάται να τον μηνύσει καθώς έχει υψηλές διασυνδέσεις στη Ρωσία.

Σοκάρουν οι σκηνές από ερασιτεχνικό ματς στο οποίο ο Ρομάν Σιρόκοφ έριξε μπουνιά στο πρόσωπο του ρέφερι επειδή του έδειξε κόκκινη κάρτα. Ο Ρόμαν Σιρόκοφ, με μεγάλη καριέρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και πάλαι ποτέ αρχηγός της εθνικής Ρωσίας, έστειλε στο νοσοκομείο έναν ερασιτέχνη διαιτητή, στον οποίο επιτέθηκε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Ο παλαίμαχος πλέον Σιρόκοφ φαίνεται να διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του, τρέχοντας προς τον διαιτητή Νικίτα Νταντσένκο, με τον οποίο ανταλλάσσουν κάποια λόγια. Στη συνέχεια, ο Σιρόκοφ αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα και κατόπιν γρονθοκοπεί στο πρόσωπο τον Νταντσένκο, ο οποίος πέφτει στο χορτάρι ενώ δέχεται ακόμα κλωτσιές από τον μαινόμενο παίκτη, τον οποίο προσπαθούν να απομακρύνουν οι συμπαίκτες του.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Match TV απέλυσε πάραυτα τον Σιρόκοφ, όπου εργαζόταν ως σχολιαστής, ενώ κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από τον άτυχο διαιτητή όπου φέρει βαριά τραύματα στο πρόσωπο. Ο Ρομάν Σιρόκοφ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την πράξη του, ενώ ο διοργανωτής του τουρνουά χαρακτήρισε το συμβάν «απαράδεκτο, αηδιαστικό και τρομερό».

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments