Video

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Alpha: Αυτός είναι ο τίτλος και το τρέιλερ της εκπομπής της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Alpha: Αυτός είναι ο τίτλος και το τρέιλερ της εκπομπής της
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Alpha: Το γνωστό μοντέλο προετοιμάζεται για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει μπει στην τελική ευθεία για τον νέο ρόλο που έχει δεχθεί να αναλάβει, αυτόν της παρουσιάστριας και θα την απολαύσουμε έχοντας την ευκαιρία να τη δούμε από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον Alpha.

Από τη νέα σεζόν λοιπόν, θα δούμε το πρώην μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM σε ρόλο παρουσιάστριας, μέσα από τη συχνότητα του μεγάλου καναλιού. Το μοντέλο, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, θα αναλάβει την παρουσίαση μιας καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης 11 Αυγούστου, έγινε γνωστός ο τίτλος της εκπομπής, αλλά κυκλοφόρησε και  το τρέιλερ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρίσκεται στο τιμόνι του «Pop Up» και θα κρατάει καθημερινά παρέα στους τηλεθεατές. Στο τρέιλερ, μάλιστα, είδαμε την παρουσιάστρια να βρίσκεται στα παρασκήνια και να μιλάει με τον μπαμπά της στο τηλέφωνο λίγο πριν βγει στον αέρα. Παράλληλα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει στο πλάι της, τεχνικούς και ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι εκφράζουν τον θαυμασμό τους για αυτή.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, τις προηγούμενες ημέρες, ήταν σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα εκπομπή τόσο η ίδια όσο και ο Alpha και εικάζουμε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βιώνει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής, καθώς τόσο τα προσωπικά της όσο τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο. Η ίδια έκανε τις διακοπές της νωρίς και τώρα εργάζεται εντατικά για την προετοιμασία της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής της στον Alpha. Σκοπός να ρυθμιστεί η κάθε λεπτομέρεια.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε έξω από τα Studio Pro, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, συνεχίζει μαζί με την ομάδα και τον σκηνοθέτη της να δουλεύει εντατικά κάτω από άκρα μυστικότητα. Εξάλλου, όλη την προηγούμενη εβδομάδα έγινε σειρά δοκιμαστικών και τώρα μένει να ολοκληρωθούν τα τελικά κάστινγκ με τους υποψήφιους για να δουν πως «δένουν» μεταξύ τους προκειμένου οι αρμόδιοι να πάρουν τις τελικές αποφάσεις καθώς είμαστε μια «ανάσα» από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments