Ελλάδα

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Ατελείωτες ουρές έξω από το κέντρο που τραγουδάει ο Βέρτης [pics]

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Ατελείωτες ουρές έξω από το κέντρο που τραγουδάει ο Βέρτης [pics]
Μπουζούκια Θεσσαλονίκη κορωνοϊός: Τεράστιες οι ουρές έξω από το νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε τους πρώτους πελάτες του μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν έξω από τις πόρτες στο νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής. Μάλιστα, σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Seleo, οι πελάτες μπαίνουν ένας ένας, τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και θερμομετρούνται από τους εργαζόμενους του καταστήματος. Να σημειωθεί πώς, η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονται 550 άτομα.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις 19:30 το απόγευμα και κλείνει στις 12 τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί. Μάλιστα, όσοι είχαν κάνει κράτηση, βρέθηκαν στον χώρο από νωρίς το απόγευμα.

Και θυμίζουμε πως κάποια νυχτερινά κέντρα, τα οποία θα πρέπει πλέον να κλείνουν στις 12 το βράδυ, εξέδωσαν και ανακοινώσεις με τις αλλαγές και την ώρα προσέλευσης των πελατών. Ένα από αυτά είναι και το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, το οποίο ανέφερε σε ανακοίνωσή του πως για τις παραστάσεις 14 – 15 και 21 – 22 Αυγούστου οι πόρτες θα ανοίγουν στις 19:30.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments