Αθλητισμός

Europa League: Επιστρέφει στη δράση με τη Σεβίλλη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Europa League: Επιστρέφει στη δράση με τη Σεβίλλη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Europa League: Ο αγώνας μεταξύ Σεβίλλης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

To Europa League επιστρέφει στη δράση με τη Σεβίλλη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διεκδικούν το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Μετά το καταπληκτικό θέαμα που προσέφεραν οι προημιτελικοί του Champions League την εβδομάδα που πέρασε, οι δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις, του Champions και του Europa League μπαίνουν στην τελική ευθεία με τη διεξαγωγή των ημιτελικών και των τελικών των διοργανώσεών τους.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 22:00 και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Από τη μία η Σεβίλλη που έχει κατακτήσει πέντε φορές τη διοργάνωση, όντας ο πολυνίκης του θεσμού και από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θέλει διακαώς την κατάκτηση του τίτλου για να φέρει χαρά στον κόσμο, μετά από μία χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Οι Ισπανοί έχουν να χάσουν 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, μέχρι στιγμής δεν έχουν ηττηθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης! Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει Ίντερ ή Σαχτάρ και πάλι στην Κολονία την Παρασκευή 21 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται ότι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» πέρασαν στα ημιτελικά επικρατώντας με 1 – 0 στην παράταση της Κοπεγχάγης, ενώ η Σεβίλη με το ίδιο σκορ απέναντι στη Γουλβς που είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στη φάση των «8».

«Θέλουμε το Europa League περισσότερο από τη Σεβίλλη»

Πάντως, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της έμπειρης στον θεσμό Σεβίλλης και να διεκδικήσουν με αξιώσεις κάτι που επιθυμούν όσο τίποτε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Νορβηγός προπονητής ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν σαν τρελοί να κατακτήσουν αυτό το τρόπαιο, ίσως και περισσότερο σε σχέση με τους Ισπανούς.

Σε δηλώσεις που έκανε σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης τόνισε το εξής: «Θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο, θέλουμε να πάρουμε το Γιουρόπα Λιγκ περισσότερο από τη Σεβίλλη. Είναι σημαντικό ότι έχουμε φτάσει ως τον ημιτελικό, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι αρκετό για μια ομάδα με το μέγεθος και την ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρέπει να κάνουμε το επόμενο, το μεγαλύτερο βήμα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments