Ελλάδα

Επίθεση με τσεκούρι Καλλιθέα: «Προσπάθησα να την αποτελειώσω» – Η κατάθεση του 67χρονου

Επίθεση με τσεκούρι Καλλιθέα: «Προσπάθησα να την αποτελειώσω» – Η κατάθεση του 67χρονου
Επίθεση με τσεκούρι Καλλιθέα: Ο 67χρονος άρχισε να αποκαλύπτει στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια πώς περίμενε την 54χρονη έξω από πολυκατοικία στη Καλλιθέα και πώς της επιτέθηκε.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που δίνει στην κατάθεσή του ο 67χρονος, ο οποίος επιτέθηκε με τσεκούρι στη σύζυγό του στην Καλλιθέα και έπειτα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και έκτοτε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο 67χρονος άρχισε να αποκαλύπτει στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια πώς περίμενε την 54χρονη έξω από πολυκατοικία στη Καλλιθέα και πώς της επιτέθηκε.

«Την είδα την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία. Άνοιξα γρήγορα το βήμα μου για να την προλάβω. Άρχισα να την φωνάζω με το όνομά της, τότε αυτή γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε ‘πάλι εδώ είσαι ρε π…’. Μόλις με αποκάλεσε έτσι τα ‘χασα και θόλωσε το μυαλό μου, γύρισα και την χτύπησα με την πίσω μεριά του τσεκουριού κυρίως στο κεφάλι. Προσπάθησε να μου επιτεθεί και τότε την χτύπησα πάλι με την κοφτερή μεριά που έχει το τσεκούρι. Αυτή έπεσε κάτω».

Και προσθέτει:

«Βλέποντας τα αίματα θόλωσα και νομίζοντας ότι θα της δημιουργήσω μόνιμο πρόβλημα, όπως παράλυση, σκέφτηκα να την τελειώσω και να αυτοκτονήσω και συνέχισα τα χτυπήματα. Αφού τη χτύπησα περίπου τέσσερις φορές σκέφτηκα να πάω στις γραμμές του τρένου και να πέσω να σκοτωθώ επιτόπου και άρχισα να χτυπάω με το τσεκούρι το κεφάλι μου».

«Τότε άκουσα κάτι να λέει και, αφού ζούσε, την ξαναχτύπησα με το τσεκούρι για να πεθάνει. Έβλεπα ότι είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και προσπαθούσαν να μου πάρουν το τσεκούρι από τα χέρια και εγώ το κουνούσα για να το βλέπουν και να απομακρυνθούν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, μετά από τη μάχη των γιατρών κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Ήταν γύρω στις 9 το βράδυ, όταν οι περίοικοι της Καλλιθέας άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας που έτρεχε στους δρόμους σε έξαλλη κατάσταση, ενώ την ακολουθούσε, κυνηγώντας την, ένας άντρας που κρατούσε ένα τσεκούρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 67χρονος αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και η 54χρονη του είχε ζητήσει διαζύγιο. Εκείνος εξοργίστηκε και το μοιραίο βράδυ την περίμενε έξω από το σπίτι. Όταν η γυναίκα εμφανίστηκε, άρχισε να την κυνηγά με το τσεκούρι. Η γυναίκα έτρεξε στον δρόμο, ζητώντας βοήθεια.

Στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Αραπάκη, στο κέντρο της Καλλιθέας ο άντρας την πρόλαβε και μπροστά στα μάτια των γειτόνων που είχαν βγει στα μπαλκόνια και εν τω μεταξύ ειδοποιούσαν την αστυνομία, της κατάφερε μια τσεκουριά στην πλάτη.

Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος και δέχτηκε και άλλα χτυπήματα από τον σύζυγό της, ενώ στον δρόμο επικρατούσε πανικός με τον άντρα να είναι σε παροξυσμό, άρχισε να καταφέρνει τσεκουριές στο κεφάλι και το σώμα του, όταν είδε τους αστυνομικούς. Και οι δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του άνδρα είναι σοβαρότερη από αυτή της γυναίκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments