Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [16/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [16/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [16/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [16/08/20].

Κριός

Τα χρήματα μπορεί να είναι ένας διεγερτικός παράγοντας στον έρωτα σε ορισμένες περιπτώσεις. Το πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να ανακαλύψετε πόσο βαθιά ταιριάζετε με κάποιο άτομο. Πόσο μακριά είναι διατεθειμένο να πάει, για να λειτουργήσουν τα πράγματα μεταξύ σας; Κατά κάποιο τρόπο, τα χρήματα είναι η σπίθα που θα ενεργοποιήσει το πάθος.

Ταύρος 

Πόσο μακριά είστε διατεθειμένοι να πάτε για να διακηρύξετε τα συναισθήματά σας; Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία όχι μόνο να πείτε, αλλά και να δείξετε πόσα σημαίνει κάποιο πρόσωπο για εσάς. Το σκηνικό μπορεί να είναι μια υπέροχη παραλία ή η κουζίνα του σπιτιού σας. Αυτό που μετράει είναι το συναίσθημα!

Δίδυμοι

Υπάρχει μια ισχυρή ενέργεια στην ατμόσφαιρα, που μπορεί να μεταμορφώσει προς το καλύτερο οποιαδήποτε σχέση πιστεύετε ότι χρειάζεται αλλαγή. Το κλειδί είναι να αναλάβετε δράση την κατάλληλη στιγμή. Σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε μια σημαντική σχέση και για εσάς. Και καλά θα κάνετε να την αρπάξετε.

Καρκίνος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες εμπειρίες στην ερωτική σας ζωή. Έχετε την ευκαιρία να πάτε μια σχέση στα ύψη του πάθους ή στα βάθη του συναισθήματος ή και τα δύο, εάν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Εάν δεν μπορείτε και αισθάνεστε κάπως αποστασιοποιημένοι, είναι εντάξει, αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να χάσετε μια εξαιρετική ευκαιρία.

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να εμβαθύνετε μια σημαντική σχέση για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μικρό συμβάν, που θα πυροδοτήσει το κρυμμένο πάθος. Εάν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, να περιμένετε περισσότερο ρομαντισμό και λάμψη.

Παρθένος

Δεν υπάρχει τίποτα ξενέρωτο και ισχνό στις σχέσεις σας σήμερα. Το πιθανότερο είναι ότι εσείς και το ταίρι σας θα εξερευνήσετε τα βαθύτερα επίπεδα της σχέσης σας. Η ενέργεια της μέρας σας δίνει την δύναμη να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια. Μην φοβάστε να έρθετε αντιμέτωποι με τα συναισθήματά σας.

Ζυγός 

Μην περιμένετε μια συνηθισμένη μέρα για τις σχέσεις σας. Οτιδήποτε, κυριολεκτικά οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί. Εάν θέλετε να πείτε σε κάποιον/α πώς αισθάνεστε, θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε και να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι έχετε μια υπέροχη μέρα μπροστά σας. Κανείς δεν θα μπορεί να σας αρνηθεί τίποτα. Η δράση είναι η λύση σε όλα σας τα προβλήματα. Είστε συνήθως άνθρωπος των λόγων αλλά σήμερα προτιμάτε τις πράξεις. Να είστε προετοιμασμένοι να δείξετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ακριβώς πώς αισθάνεστε. Θα έχετε την καλύτερη ανταπόκριση.

Τοξότης 

Κατά τη διάρκεια μιας μάλλον βαρετής και συνηθισμένης μέρας, θα συμβεί κάτι μαγικό. Αν φοβάστε το πάθος, τότε ίσως είναι καλύτερα να τρέξετε μακριά, όσο ακόμη μπορείτε. Μόλις εμπλακείτε σε μια κατάσταση που θα προκύψει, θα είναι πλέον αργά και μάλλον δεν θα θέλετε να φύγετε.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό σας φέρνει όσα επιθυμεί η καρδιά σας σε ό,τι αφορά μια εξαιρετικά επιθυμητή και πολύ συναρπαστική ερωτική επαφή. Εάν γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο, θα αισθανθείτε σαν να το γνωρίζατε όλη σας τη ζωή, και ίσως σε περισσότερες από μία ζωές. Ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε!

Υδροχόος

Υπάρχει κάτι έντονο και παθιασμένο στα γεγονότα της σημερινής μέρας. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει μια σχέση για την οποία κανείς άλλος δεν γνωρίζει. Πρόκειται για κάτι που έχει κρατηθεί κρυφό εδώ και καιρό, για τους δικούς σας λόγους. Αυτός ο δεσμός γίνεται πιο σοβαρός – και ως εκ τούτου μπορεί να έχει πολύ ισχυρή επίδραση στη ζωή σας.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό σας φέρνει σε επαφή με κάποιο άτομο που θα σας πάρει τα μυαλά. Μπορεί να είναι κάποιο που ήσασταν φίλοι μέχρι σήμερα, ακόμα και ο φίλος ενός φίλου. Η χημεία που υπάρχει ανάμεσά σας δεν κάνει λάθος. Υπάρχει κάτι πολύ δυνατό εδώ.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments