Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [17/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [17/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [17/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [17/08/20].

Κριός

Η σημερινή μέρα έχει μια πιο γήινη χροιά. Μπορεί να μην είναι πολύ του γούστου σας, καθώς δεν διαθέτει το στοιχείο του πάθους. Το σίγουρο είναι ότι θα σας μείνει αξέχαστη, για τη δυνατότητα που θα δώσει να εμπιστευθείτε σε κάποιο άτομο τα βαθύτερα και πιο τρυφερά σας συναισθήματα.

Ταύρος 

Η σημερινή μέρα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να γνωρίσετε το αντικείμενο του πόθου σας με έναν πολύ προσγειωμένο τρόπο. Χωρίς ανούσιες συζητήσεις ή επιδείξεις, θα καταφέρετε να μάθετε ουσιαστικά πράγματα ο ένας για τον άλλον.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να επιδιώξετε την ευχαρίστηση και να κάνετε ένα διάλειμμα από δουλειές και υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να βγείτε, ειδικά με όσα άτομα είναι σημαντικά για εσάς. Τον τελευταίο καιρό μπορεί να τα έχετε παραμελήσει και τώρα ήρθε η στιγμή να επανορθώσετε.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει αρμονία στην ζωή σας. Είναι καλή στιγμή για να καταλάβετε πώς πραγματικά αισθάνεστε για κάποιο ξεχωριστό άτομο ή πώς αισθάνεται εκείνο για εσάς. Ενδεχομένως να ανακαλύψετε κάτι πολύ ενδιαφέρον, που σας διέφευγε μέχρι τώρα.

Λέων 

Η ενέργεια της μέρας σας δίνει μια αίσθηση βαθιάς ασφάλειας στη σχέση σας. Η στιγμή είναι κατάλληλη για να ανταλλάξετε γλυκόλογα με το ταίρι σας, να αναπολήσετε ευτυχισμένες στιγμές και να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Παρθένος

Υπάρχει μια ιδιαίτερα παρηγορητική και σταθερή ενέργεια στον αέρα σήμερα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείτε συναισθήματα και ευαισθησίες, βαθιές σκέψεις και κρυμμένα μυστικά. Ίσως δεν νιώθετε πολύ πάθος – αλλά αυτό δεν είναι κακό. Σημαίνει ότι έχετε περάσει στο επόμενο επίπεδο στην σχέση σας.

Ζυγός 

Υπάρχει μια πολύ γλυκιά και τρυφερή ενέργεια στην ατμόσφαιρα σήμερα, που σας κάνει να αισθάνεστε επιθυμητοί. Θα βοηθήσει την σχέση σας να προσγειωθεί. Αξιοποιήστε τη για να μοιραστείτε πράγματα με το ταίρι σας: Ίσως πρόκειται για φαγητό, συζητήσεις μουσική, εκδρομές ή απλά για να χαλαρώσετε χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο.

Σκορπιός

Υπάρχει μια εξομολογητική διάθεση για την ερωτική σας ζωή σήμερα. Αισθάνεστε έτοιμοι να μοιραστείτε πράγματα με το ταίρι σας. Είναι καλή ευκαιρία για να αγοράσετε ένα δώρο στον/στην αγαπημένο/η σας, που θα δείχνει πώς αισθάνεστε.

Τοξότης 

Η μέρα είναι ιδανική για να αναπτύξετε κοινωνικές επαφές, να βρεθείτε με φίλους που αποτελούν βασικούς άξονες στην ζωή σας. Εάν τον τελευταίο καιρό υποφέρατε από άγχος και πίεση, τώρα ήρθε η στιγμή για να χαλαρώσετε με καλή παρέα.  Είναι επίσης κατάλληλη για να κάνετε καινούργιους φίλους.

Αιγόκερως

Κάποιες φορές, τα πιο μικρά πράγματα είναι αυτά που μετράνε περισσότερο. Σήμερα μπορεί να μην συμβεί κάτι εξαιρετικά συναρπαστικό, ωστόσο αισθάνεστε χαρούμενοι που έχετε αυτή τη σχέση και την απολαμβάνετε.

Υδροχόος

Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα με το ταίρι σας μπορεί να μην είναι τόσο συναρπαστικές. Ωστόσο, θα μοιραστείτε τρυφερά συναισθήματα και γλυκές αναμνήσεις. Υπάρχει μια αίσθηση νοσταλγίας στον αέρα. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε μια γιορτή με φίλους. Ξεκινήστε τα τηλεφωνήματα.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει αρμονία στην ερωτική σας ζωή. Θα απολαύσετε υπέροχες στιγμές, ειδικά αν έχετε προγραμματίσει κάτι συγκεκριμένο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Δείξτε την αγάπη σας με ένα δώρο, κατά προτίμηση κάτι που έχετε φτιάξει εσείς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments