Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [17/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [17/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [17/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [17/08/20].

Κριός

Γνωρίζεις πως το μυαλό σου θα επικεντρωνόταν αποκλειστικά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας ή σε κάποιες αλλαγές αν το επέτρεπες. Αν όμως χρειάζεσαι ένα διανοητικό διάλειμμα, τότε φαίνεται να έχεις έναν ερωτικό στόχο, που χρειάζεται και αξίζει την προσοχή σου. Κάνε τα ερωτικά σου μια ευχάριστη απόσπαση της προσοχής σου, από τα άλλα θέματα που σε απασχολούν. Μπορείς πάντα να επιστρέψεις την εστίασή σου σε ό,τι χρειάζεται να αλλάξει στους άλλους τομείς της ζωής σου αργότερα.

Ταύρος 

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, έχεις συνειδητοποιήσει πως η ερωτική σου ζωή, έχει μοναδικές ιδιότητες. Πιθανότατα δεν θα δυσκολευτείς σήμερα, να εντοπίσεις τους τρόπους με τους οποίους θα αντιμετωπίσεις, τις ιδιαίτερες ερωτικές σου σχέσεις. Αυτό, θα είναι μια ευχάριστη στιγμή, που θα σε κάνει να νιώσεις περήφανη!

Δίδυμοι

Για άλλη μια φορά, η μοναδική σου ψυχραιμία, θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο εραστής σου. Το να απαλύνεις το κατσούφιασμά του, είναι καλό. Αλλά να γνωρίζεις την ανάγκη να προσφέρεις στοργή… με ευαισθησία και στοχασμό. Προσπάθησε να θυμάσαι, πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι, όταν κάποιος προσπαθεί πολύ σκληρά για να σε κάνει να χαμογελάσεις. Μπορείς να βρεις τις σωστές ισορροπίες.

Καρκίνος

Οι στοργικές σου ιδιότητες, θα μπορούσαν να ξεκινήσουν υπέροχα τώρα. Θα νιώσεις πρόθυμη να δημιουργήσεις έναν υπέροχο, αγαπημένο χώρο. Θα μπορούσες επίσης να δημιουργήσεις ένα ιδανικό περιβάλλον. Μην αισθάνεσαι πικρία όταν αποσπάται η εστίασή σου από τα εργασιακά σου. Θυμήσου τι μπορείς να κάνεις, όταν αποφασίσεις να δημιουργήσεις κάτι ξεχωριστό.

Λέων 

Ένα κύμα φρέσκιας, άφθονης, παθιασμένης ενέργειας είναι αποφασισμένο να διεισδύσει στην ερωτική σου ζωή τώρα. Αυτό όμως, ίσως χρειαστεί να εφαρμοστεί σε μετρημένες δόσεις! Επειδή η παρορμητική και αποφασιστική τακτική σου, θα μπορούσε να εμποδίσει το παθιασμένο δυναμικό που σου προσφέρεται. Έχεις τη δυνατότητα να βοηθήσεις ώστε να εκδηλωθεί, τουλάχιστον ένα φανταστικό σου όνειρο. Απλά να είσαι υπομονετική, όταν πρόκειται να επιλέξεις, ποιο θα γίνει πραγματικότητα.

Παρθένος

Αν πρέπει να επανεξετάσεις τη σχέση σου, τότε μην το καθυστερείς. Κάνε το άμεσα, γιατί τώρα είναι η ιδανική στιγμή! Όχι μόνο φαίνεται πως ακούς τις αλλαγές που λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες σου, αλλά δεσμεύεσαι να διασφαλίσεις ότι οι συζητήσεις ή οι διαπραγματεύσεις με το ταίρι σου, είναι ειρηνικές και αρμονικές. Ρώτησέ τον, με τον σωστό τρόπο, και θα έχεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Ζυγός 

Βοηθά τόσο εσένα όσο και τον εραστή σου, το γεγονός πως αντιλαμβάνεσαι την επιρροή που ασκείς στα ερωτικά σου σήμερα. Αν υπάρχουν ρήξεις που χρειάζονται θεραπεία, τότε μπορείς να τις εξομαλύνεις. Μπορείς επίσης να κάνεις μια ειλικρινή εκτίμηση του μέλλοντος της σχέσης σου. Αν είσαι έτοιμη να οδηγηθείς από την καρδιά σου, τότε μπορεί να συμβεί η πρόοδος που επιθυμείς, εδώ και αρκετό καιρό.

Σκορπιός

Αν κάτι που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή αντιμετωπίζει εμπόδιο, τότε είναι απίθανο να το αφήσεις να σε απογοητεύσει. Είσαι σε θέση να εφαρμόσεις την άφθονη παθιασμένη ενέργειά σου, για να παρακάμψεις τους περισπασμούς. Με τη σωστή στάση και προσέγγιση, κάτι που παρέμενε στα βασίλεια της φαντασίας θα μπορούσε σύντομα να γίνει μια απτή πραγματικότητα.

Τοξότης 

Το φεγγάρι, αυξάνει τη διάθεσή σου για περιπέτειες! Και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης που τη συνοδεύει, θα σε κάνει εξαιρετικά γοητευτική. Είτε πρόκειται για μάθηση, ταξίδια ή ένα συναρπαστικό ρίσκο, μπορείς να εφαρμόσεις το μαγικό σου κέφι, με συναρπαστικούς ή ενθαρρυντικούς τρόπους. Άδραξε αυτήν την ευκαιρία για να δημιουργήσεις ευκαιρίες για την ενίσχυση, των σχέσεων σου.

Αιγόκερως

Το μονοπάτι που έχεις επιλέξει, σου φέρνει αποκαλύψεις τώρα. Θα υιοθετήσεις νέες στάσεις απέναντι σε αυτό ή σε αυτόν που σε προσελκύει, στο όνομα της αγάπης. Αρχίζεις να αποδέχεσαι, ότι η καρδιά σου θέλει αυτό που θέλει, ακόμα κι αν αυτό συναντάει αντίσταση από κάποιον στενό σου φίλο ή από κάποιους άλλους στον κόσμο σου. Έχεις δίκιο που πιστεύεις πως δεν αξίζει να διακυβεύονται τα όνειρά σου… ανεξάρτητα από το τι σκέφτεται κάποιος άλλος.

Υδροχόος

Πριν αναλάβεις δράση στη σχέση σου, πρέπει να αντιμετωπίσεις τα γεγονότα. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα το καταφέρεις, είναι αν σπρώξεις την επιθυμία σου να είσαι περισσότερο ομιλητική και προσπαθήσεις να ακούσεις τον εραστή σου. Αυτό επίσης περιλαμβάνει, το να ρωτήσεις άμεσα τον αγαπημένο σου για αυτά που σε απασχολούν κι όχι να εμμένεις στις υποθέσεις που διαμορφώνεις. Όσο ασχολείσαι με την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, τότε θα αποφύγεις να κάνεις οδυνηρά λάθη.

Ιχθύες

Ακόμα κι αν κάτι δεν προχωράει σύμφωνα με τα σχέδιά σου, μην αποκλείσεις το γεγονός πως οποιαδήποτε απογοήτευση αποδεικνύει ότι κάτι προχωρά. Αν μια συνεργασία συναντήσει εμπόδιο ή βιώσει αναταραχές, τότε η πεποίθησή σου στο γεγονός ότι η ομαδική εργασία, θα εμπνεύσει τον αγαπημένο σου, θα βοηθήσει ώστε να πραγματοποιήσετε ένα παθιασμένο όνειρο. Όσο περισσότερο υιοθετείς μια ενωτική στάση, τόσο πιο εύκολο θα είναι να ξεπεράσεις οποιαδήποτε διαφωνία με το ταίρι σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments