Ελλάδα

Κίνηση έκπληξη το Mega Channel

Κίνηση έκπληξη το Mega Channel
Mega Channel: To κανάλι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας από την 1η Σεπτεμβρίου με γνωστή δημοσιογράφο, η οποία με την παρουσία της θα ενισχύσει τον ειδησεογραφικό τομέα του καναλιού.

Καλησπέριζε τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του σταθμού της Κηφισιάς παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Από την καινούργια σεζόν, όμως, θα ανήκει στο MEGA αναλαμβάνοντας να παρουσιάζει δελτία ειδήσεων.

Σύμφωνα με το STAR, το «διαζύγιο είναι «κοινή συναινέσει» – Όπως αναφέρει:

“Το Star ανακοινώνει επίσης τη λήξη, κοινή συναινέσει, της συνεργασίας με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου από 1η Σεπτεμβρίου. Την ευχαριστεί για τη γόνιμη παρουσία της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα”.

Στο MEGA η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας, το MEGA ανακοίνωσε ότι η γνωστή δημοσιογράφος εντάσσεται στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού, χωρίς ωστόσο να γίνεται οποιαδήποτε αναφορά για τη θέση την οποία η Κατερίνα Παναγοπούλου αναλαμβάνει.

Η ανακοίνωση του καναλιού

«To MEGA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας από την 1η Σεπτεμβρίου με την δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου , η οποία με την παρουσία της θα ενισχύσει τον ειδησεογραφικό τομέα του καναλιού. Καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».

Στο μεταξύ, το Mega πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Το Mega ήταν το κανάλι όπου σημείωσε το πιο έντονο στίγμα της σταδιοδρομίας του και αναμένεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν. Ο δημοσιογράφος αναμένεται να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, επιστρέφοντας σε πόστο που διατηρούσε επί πολλά χρόνια στο «παλιό» MEGA.

Η εφημερίδα υπενθυμίζει πως ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο OPEN απομακρύνθηκε από την πρωινή ζώνη όταν αποφασίστηκε να συγχωνευτούν οι δύο εκπομπές σε μία, αναλαμβάνοντας κατόπιν προϊστάμενος πολιτικού ρεπορτάζ και σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων, θέση που δεν τον ικανοποιούσε.

Μετά τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στο κανάλι, με τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο πλέον στο τιμόνι του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη, η πρωινή ενημέρωση θα ξεκινά από τις 6.00 το πρωί και θα διαρκεί μέχρι τις 10.00. Σε αυτό το πρόγραμμα της πρωινής ζώνης ενοποιούνται στην ουσία οι δυο πρωινές εκπομπές του σταθμού και έτσι, στην πρωινή ζώνη την ενημέρωση αναλαμβάνουν ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments