Αθλητισμός

Παναθηναϊκός προετοιμασία: Αποχώρησε ο Μιχάλης Καμπερίδης

Παναθηναϊκός προετοιμασία: Αποχώρησε ο Μιχάλης Καμπερίδης
Παναθηναϊκός προετοιμασία: Ο Μιχάλης Καμπερίδης αποχώρησε από την προετοιμασία του «τριφυλλιού», καθώς φαίνεται ότι βρήκε ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μιχάλης Καμπερίδης δεν θα πάρει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού αφού φαίνεται να βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο 26χρονος πρώην παίκτης του Ρεθύμνου είχε έρθει σε συμφωνία με το «τριφύλλι» να βοηθήσει στην προετοιμασία των «πράσινων», αλλά και για να μπορέσει και ο ίδιος να μείνει σε φόρμα εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του olaprasina1908.gr, ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ συμφώνησε με τη Λάρισα, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, εξ ου και η απουσία του από τη χθεσινή πρώτη προπόνηση, παρά το γεγονός ότι είχε περάσει από τα τεστ κορωνοϊού που είχαν προηγηθεί. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Θεσσαλίας θα βρει ως συμπαίκτη του τον δανεικό από τον Παναθηναϊκό, Κωνσταντίνο Παπαδάκη.

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Καμπερίδη

Ο 26χρονος φόργουορντ (είναι γεννημένος στις 24/4/1994), ύψους 2.05 μ. ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2012 με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου παρέμεινε για 2 χρόνια. Το 2014 τον απέκτησε η ΑΕΚ και τον Ιανουάριο του 2015 δόθηκε δανεικός στην ισπανική Ουέσκα, όπου είχε 4.6 πόντους και 2.7 ριμπάουντ.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στο Ρέθυμνο Cretan Kings, με τη μορφή δανεισμού, όπου στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος. Μόλις στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 17 Οκτωβρίου 2015, υπέστη ρήξη χιαστών στον αγώνα κόντρα στον Κολοσσό, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για πολλούς μήνες.

Την επόμενη σεζόν, όμως, επέστρεψε ακόμη πιο δυνατός, αγωνιζόμενος εκ νέου στην ομάδα του Ρεθύμνου. Μέτρησε 27 συμμετοχές, έχοντας 3.44 πόντους (41.8%διπ., 36.4% τριπ., 83.3% β.) και 2 ριμπάουντ σε 11.2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Το 2017 επέστρεψε στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League. Το 2018-19 μετεγγράφηκε στον Χολαργό, όπου αγωνίστηκε σε 21 αναμετρήσεις. Κατά μέσο όρο είχε 3 πόντους (28% διπ., 50% β.) και 2.9 ριμπάουντ μ.ο. σε 13.3 λεπτά συμμετοχής. Το 2019-20 έπαιξε ξανά στο Ρέθυμνο όπου είχε σε 19 αγώνες 4.89 πόντους και 3.1 ριμπάουντ σε 15 συμμετοχής με τη φανέλα των Κρητικών. Σε εθνικό επίπεδο υπήρξε μέλος της Εθνικής Εφήβων και Νέων. Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και καταλήξει στη Λάρισα θα είναι μια αξιοπρόσεκτη προσθήκη για την ομάδα του Κάμπου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments