Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [19/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [19/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [19/08/20]. 

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [19/08/20].

Κριός

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους φίλους σας, ίσως πρέπει να δείτε αν και πού συγκρούονται τα συμφέροντα σας. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει κάποια πράγματα στην επιφάνεια που προκαλούν ερωτήματα. Λέτε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε ή αυτό που νομίζετε ότι θα ήθελαν να ακούσουν; Δώστε προσοχή στα κίνητρά σας.

Ταύρος 

Το πλανητικό σκηνικό επηρεάζει αρκετά τις σχέσεις σας. Μήπως πρέπει να επανεξετάσετε την εμπλοκή σας σε κάτι, που σας φέρνει περισσότερες δυσκολίες από όση ευτυχία; Ακόμα κι αν είναι μόνο προσωρινό, πρέπει να σκεφτείτε τι σας παρακίνησε να κάνετε την πρώτη κίνηση.

Δίδυμοι

Πρέπει να υπάρχει ένας καλός λόγος για να μην είστε ειλικρινείς με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Αυτό τονίζεται ιδιαίτερα σήμερα. Υπάρχει λόγος που δεν μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά. Αλλά αν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι, πρέπει να βρείτε τρόπο να παρακάμψετε τα εμπόδια.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό ενισχύει την μοναδικότητά σας. Ίσως δυσκολεύεστε να αισθανθείτε άνετα σε μια συγκεκριμένη σχέση. Έχετε κολλήσει στην ιδέα ότι χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία, αλλά στην πραγματικότητα απλά θα πρέπει να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

Λέων 

Δεν είστε σίγουροι αν θα πρέπει να αναλάβετε μια δέσμευση. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει ερωτήσεις που πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη, πριν πάρετε αυτή την πολύ σημαντική απόφαση. Σκεφτείτε εάν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας ή αν υποκρίνεστε. Μην κάνετε κάτι μέχρι να είστε τελείως σίγουροι.

Παρθένος

Σήμερα έχετε την αίσθηση ότι περιορίζεστε, από ένα άτομο ή από τις περιστάσεις. Το πλανητικό σκηνικό σας δυσκολεύει να νιώσετε άνετα σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Μακάρι να μπορούσατε να μιλήσετε για αυτό, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείτε. Πρέπει να είστε ο εαυτός σας, ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

Ζυγός 

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει ορισμένα θέματα στο προσκήνιο. Έχετε πιθανότητες να αποκτήσετε ό,τι θέλετε από μια κατάσταση αρκεί να βρείτε τρόπο να παρακάμψετε ορισμένους περιορισμούς. Μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας σε όλο αυτό.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει κάποια μοτίβα σκέψης, που παρεμβαίνουν στον τρόπο που λειτουργείτε σε μια σχέση με ένα κοντινό πρόσωπο. Μπορείτε να ξεπεράσετε το πρόβλημα, αρκεί να καταφέρετε να μιλήσετε για αυτό με τον/την ενδιαφερόμενο/η.

Τοξότης 

Σήμερα αισθάνεστε κάπως αποκομμένοι από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.  Το πρόβλημα πιθανότατα οφείλεται σε μια άτεγκτη στάση ή νοοτροπία. Αν δεν συζητήσετε ανοιχτά, δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Δείτε τα λάθη σας και κάντε ό,τι χρειάζεται για να τα διορθώσετε.

Αιγόκερως

Αισθάνεστε αδύναμοι να αντιμετωπίσετε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Ενδεχομένως νιώθετε πιεσμένοι από κάποιον και αυτό σας καταβάλλει συναισθηματικά. Η υπόθεση χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς και πολλές συζητήσεις. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Υδροχόος

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι η δυσκολία να δεχτείτε τους άλλους όπως είναι, εμποδίζει μια σχέση σας να ευδοκιμήσει. Κάποιο πρότυπο συμπεριφοράς σας δυσκολεύει τους άλλους να σας πλησιάσουν πολύ. Εάν πάψετε να επαναλαμβάνετε αυτή τη συμπεριφορά, θα καταφέρετε και να την αλλάξετε σταδιακά.

Ιχθύες

Σήμερα αισθάνεστε κάπως εσωστρεφείς, χρειάζεστε μια ενδοσκόπηση και διαλογισμό. Τουλάχιστον μπορεί να αρχίσετε να καταλαβαίνετε γιατί δεν αισθάνεστε άνετα με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Υπάρχουν πολλές ανατροπές, που μπορεί να μην σας είναι προφανείς από την αρχή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments