Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [21/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [21/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [21/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [21/08/20].

Κριός

Αν η καρδιά σου είναι ασυνήθιστα βαριά, τότε αυτό θα σε κάνει να ξαναθυμηθείς, το ερωτικό σου παρελθόν. Μπορεί να έχεις μια συναισθηματική πληγή που παραμένει ανοιχτή, επηρεάζοντας τις τρέχουσες ερωτικές σου συνθήκες. Πάρε θάρρος και απελευθέρωσε ό,τι εμποδίζει την παθιασμένη σου πρόοδο τώρα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να συγχωρέσεις ένα συγκεκριμένο άτομο.

Ταύρος 

Αν είσαι ελεύθερη, τότε το σαγόνι κάποιου θα πέσει κάτω από έκπληξη, όταν ανακαλύψει μια πλευρά σου, που δεν ήξερε πως υπήρχε. Ίσως να αγνοείς πόσο απρόσιτη έδειχνες, αλλά αυτός θα ενθουσιαστεί όταν συνειδητοποιήσει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αν είσαι σε σχέση θα έχεις μια διπλωματία με τα λόγια σου τώρα. Το να ρίξεις φως σε κάτι που δεν χρειάζεται να το πάρεις τόσο σοβαρά, θα μπορούσε να είναι χρήσιμο.

Δίδυμοι

Θα λάβεις μια καθησυχαστική κοσμική υπενθύμιση από το γεγονός, πως μπορείς να βιώσεις τον έρωτα και την οικειότητα, όπως και όλοι οι άλλοι. Προσπάθησε να αλλάξεις τη στάση σου, κι εστίασε σε ό,τι λείπει από την ερωτική σου ζωή, που υπόσχεται αφθονία γι’ αυτό που θέλεις. Θα καταλάβεις σύντομα, πως τα μεγαλύτερα εμπόδια για την παθιασμένη σου πρόοδο, είναι στο μυαλό σου!

Καρκίνος

Μπορείς να δείξεις μεγαλύτερη ευαισθησία, για να μειώσεις το άγχος ή την ένταση στην ερωτική σου ζωή τώρα. Νιώθοντας πως είσαι σοφή, θα επιβραδύνεις στα ζητήματα που αντιμετωπίζεις για να τα επεξεργαστείς λογικά και σοβαρά. Πιθανότατα πλησιάζεις στο να περάσεις από την άλλη πλευρά των ερωτικών αναταραχών, της σχέσης σου. Η συμπόνοια και η υπομονή σου, θα σε οδηγήσουν εκεί.

Λέων 

Είτε το ονομάσεις ανεξαρτησία είτε αυξημένη επαναστατικότητα, θα νιώσεις αποφασισμένη να κάνεις κάτι με το δικό σου τρόπο, σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Αν αυτός που αγαπάς είναι χαρούμενος που θα αναλάβεις το προβάδισμα ή την πρωτοβουλία, τότε πιθανότατα θα «παίξεις» με την πιθανότητα να το κάνεις. Θα ήταν σοφό όμως, να αποδεχτείς ότι αυτή η μετατόπιση της δυναμικής ισχύος είναι προσωρινή. Απολαύστε τη….όσο διαρκεί!

Παρθένος

Ο τρόπος που ανταποκρίνεσαι σε ένα προκλητικό σενάριο δε θα βοηθήσει μόνο εσένα, αλλά θα σε οδηγήσει να προσφέρεις την υποστήριξή σου, σ’ ένα άτομο που αγγίζει την καρδιά σου βαθιά. Οι πιθανότητες είναι, πως θα κάνεις ό,τι κάνεις, επειδή σου φαίνεται σωστό. Όμως κατά βάθος, η καρδιά σου γνωρίζει πως έχεις μια κρυφή ατζέντα. Δούλευε συνεχώς στο μυαλό σου, λέξεις όπως το «εμείς»!

Ζυγός 

Είσαι σέξι! Το γνωρίζεις και είσαι σε θέση να εφαρμόσεις τη μοναδική σου γοητεία όπως επίσης και την εντυπωσιακή σου επικοινωνιακή δεξιότητα, για να συμβεί κάτι ευχάριστο στην ερωτική σου ζωή. Παρόλο που μπορεί να δοθεί μεγάλη έμφαση στο πώς προβάλλεις ή μεταφέρεις τον εαυτό σου προς τα έξω, θα χρειαστεί να δουλέψεις πολύ μέσα σου, για να βεβαιωθείς πως ο εραστής σου, βλέπει τον γεμάτο αυτοπεποίθηση εαυτό σου. Με αυτό που είναι ορατό στον εραστή σου, η πρόοδος περιμένει.

Σκορπιός

Πιθανότατα έχεις κατανοήσει με ακρίβεια τελευταία, ποιος είναι αυτός που υποστηρίζει την ερωτική σου σχέση. Δεν έχει νόημα να υπερασπίζεσαι τα σχέδια ή τα οράματά σου, σε οποιονδήποτε πιστεύει ότι ξέρει τι είναι καλύτερο για σένα. Είναι επίσης πιθανό, ένα ή δύο άτομα να πιστεύουν ότι έχεις κάνει ή πρόκειται να κάνεις μεγάλο λάθος. Αυτό όμως, είναι δικό τους πρόβλημα! Όχι δικό σου. Έχεις επιλέξει να σφυρηλατήσεις το δικό σου μονοπάτι. Όποιος δεν συμφωνεί, μπορεί να πάει και να βρει κάποιον άλλο για να κουτσομπολέψει.

Τοξότης 

Είτε πρόκειται για μια αίσθηση περιέργειας ή για μια συναρπαστική ίντριγκα που αιχμαλωτίζει τη φαντασία σου, υπάρχει κάτι πολύτιμο που πρέπει να μάθεις και αφορά τα ερωτικά σου, τώρα. Βεβαιώσου ότι έχεις αφιερώσει χρόνο για να επεξεργαστείς τις πληροφορίες που έρχονται στο δρόμο σου. Ίσως χρειαστεί να καταλάβεις ακριβώς, τι σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. Αν όμως ό,τι εκδηλώνεται θέλεις να είναι μακροπρόθεσμο, τότε έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα συναισθηματικά «νερά», πριν αφήσεις τις ρίζες να δυναμώσουν.

Αιγόκερως

Θα σου είναι εύκολο να δώσεις χρήματα για ένα ρομαντικό θέμα. Μπορεί επίσης να είναι δυνατή η δαπάνη χρημάτων, για να νιώσεις ανακούφιση και επιβεβαίωση. Δε χρειάζεται όμως να είσαι γενναιόδωρη με αυτόν που αγαπάς για να κερδίσεις την προσοχή του, σε αυτό που θέλεις να επισημάνεις. Το να κάνεις κάτι υπερβολικό μπορεί να ξεπεράσει την ανάγκη να αντιμετωπίσεις κάτι, που έχει βαθιές ρίζες. Τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την αυθεντικότητα. Κι αυτή, μπορεί να εμβαθύνει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου τώρα.

Υδροχόος

Ίσως χρειαστεί να πάρεις κάτι που είπε ή υπονόησε ο αγαπημένος σου, περισσότερο σοβαρά αυτή τη στιγμή. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν μπορείς να πεις αυτά που σκέφτεσαι και να του καταστήσεις σαφές πως δεν πρόκειται να προβείς σε αντιπαραθέσεις μαζί του. Μπορείς να καταλάβεις πως επιθυμεί να απαντήσεις στην πρόκλησή του αλλά θα τον εκπλήξεις, επιλέγοντας να κάνεις ακριβώς το αντίθετο!

Ιχθύες

Αν έχεις ξεκαθαρίσει στον αγαπημένο σου ότι είσαι δεκτική στις συμβουλές του, τότε να είσαι έτοιμη να λάβεις μερικές. Τα περιστασιακά σχόλια ή οι παρατηρήσεις, είναι μια χαρά! Αλλά αν αυτό που θα πει μοιάζει περισσότερο με χιονοστιβάδα κριτικής, τότε θα συνειδητοποιήσεις, πως έχει ξεπεράσει τα όρια. Με μια ευφάνταστη και ευαίσθητη προσέγγιση, μπορείς να το ξεκαθαρίσεις, χωρίς να βλάψεις τα συναισθήματα του αγαπημένου σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments