Πολιτική

Ετήσιο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού

Ετήσιο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού
Ετήσιο φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: «Επιλέγουμε να αναβάλουμε το ετήσιο Φεστιβάλ, ώστε να μην εκτεθούν στον κίνδυνο του νέου κορωνοϊού, χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών»

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις η μία μετά την άλλη, αλλά και τα φεστιβάλ, στο πλαίσιο της διαφύλαξης της δημόσιας υγείας από την ανεξέλεγκτη εξάπλωση του φονικού ιού στη χώρα μας. Έτσι, ως επακόλουθό αυτού, είναι η αναβολή του ετήσιου φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του κορωνοϊού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νεολαίας του κόμματος που εξέδωσε στα social media. Συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη αναβολή του φεστιβάλ: «Επιλέγουμε να αναβάλουμε το ετήσιο Φεστιβάλ, ώστε να μην εκτεθούν στον κίνδυνο του νέου κορωνοϊού, χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών».  Αυτό τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

“Σε μια περίοδο όπου η κοινωνία βάλλεται από την πανδημία, και σε μια συγκυρία όπου η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της υγειονομικής κρίσης…

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε και τα εξής στην ανακοίνωσή της: «Εξαιτίας της έκτακτης υγειονομικής κρίσης και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και μέριμνας προς το σύνολο της κοινωνίας, επιλέγει να αναβάλει το ετήσιο Φεστιβάλ που πραγματοποιεί τον Σεπτέμβρη». Επίσης προσθέτει στην ανακοίνωσή της και τα εξής: «Σε μια περίοδο όπου η κοινωνία βάλλεται από την πανδημία, και σε μια συγκυρία όπου η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της υγειονομικής κρίσης, αδυνατώντας έτσι να ασκήσει δημόσιες πολιτικές για την περιφρούρηση της υγείας όλων των ανθρώπων, εμείς φέτος, επιλέγουμε να αναβάλουμε το ετήσιο Φεστιβάλ, ώστε να μην εκτεθούν στον κίνδυνο του νέου κορονοϊού, χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών».

Λίγα λόγια για τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Η Νεολαία ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι η οργάνωση νεολαίας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, η οποία ιδρύθηκε το 2013 από νέους προσκείμενους στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Η Νεολαία ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σύμφωνα με πληροφορίες από το wikipedia είναι μέλος του Δικτύου Νεολαιών του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς. Το Ιδρυτικό Συνέδριο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α τον Ιούλιο του 2013, αποφάσισε την εκκίνηση των διαδικασιών για να συγκροτηθεί η οργάνωση νεολαίας. Στα τέλη Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α., η οποία ενέκρινε το κείμενο πολιτικής απόφασης και τις αρχές λειτουργίας, και εξέλεξε το 71μελές Κεντρικό Συμβούλιο της οργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments