Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [23/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [23/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [23/08/20]. 

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [23/08/20].

Κριός

Θέλετε να βάλετε ένα τέλος στη σχέση σας; Αρκεί να σχολιάσετε έστω και ένα μικρό σφάλμα στη συμπεριφορά του/της συντρόφου σας, για να προκαλέσετε την αντίδρασή του/της. Μετά από αυτό του/της λέτε ότι έχει πρόβλημα συμπεριφοράς και φεύγετε. Αν όμως θέλετε να μείνετε καλοί φίλοι, θα ήταν καλύτερα να επισημάνετε κάτι θετικό στην συμπεριφορά του/της.

Ταύρος 

Έχετε την ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, με κάποιο σημαντικό άτομο της ζωής σας.  Εάν πρόκειται για τη σχέση σας, όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Εάν πρόκειται απλά για ένα φλερτ, ίσως είναι καιρός να προχωρήσετε παρακάτω.

Δίδυμοι

Ακόμα και εσείς, οι πιο αξιόπιστοι του ζωδιακού, το χάνετε πότε πότε. Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε κάτι, αν το χειριστείτε προσεκτικά. Εάν αφορά τον/την σύντροφό σας, να είστε ακόμη πιο προσεκτικοί. Έχει σημασία πώς θα πείτε αυτό που θέλετε.

Καρκίνος

Έχετε επιλογές στο πώς να αντιμετωπίσετε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Μπορεί να προσπαθήσετε να ξεφύγετε, είτε να εστιάσετε στους πραγματικούς λόγους που η σχέση σας αντιμετωπίζει πρόβλημα. Να είστε ρεαλιστές για το τι χρειάζεται να αλλάξετε.

Λέων 

Δεν θα απολαύσετε ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα, αν και μπορεί να παίρνετε μια περίεργη ευχαρίστηση όταν κάνετε σκηνές και συμπεριφέρεστε σαν οσιομάρτυρας. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε περιορισμένες επιλογές. Όλοι είναι κάπως τσιτωμένοι, συμπεριλαμβανομένου του/της συντρόφου σας. Υιοθετήστε την πιο γλυκιά σας συμπεριφορά.

Παρθένος

Το πώς θα αντιδράσετε στην ενέργεια της μέρας, εξαρτάται από το πώς νιώθετε ήδη. Προσέξτε όσα λέγονται αυθόρμητα ή χωρίς κακή πρόθεση. Ενδέχεται να τα πάρετε στραβά και να προκληθούν τριβές στην σχέση σας. Μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα.

Ζυγός 

Είναι εύκολο να χάσετε την ψυχραιμία σας μια μέρα σαν τη σημερινή. Ίσως δυσκολευτείτε να δείξετε υπομονή σε όσα σας ενοχλούν, ειδικά εάν αφορούν κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Από την άλλη, αν χρειαστεί να πείτε κάτι δύσκολο, θα βρείτε τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Έχετε επιλογές.

Σκορπιός

Μην μεγαλοποιείτε ένα ζήτημα που δεν είναι τόσο σοβαρό. Μπορείτε να επιλύσετε σχεδόν οτιδήποτε με λίγη αποφασιστικότητα και χιούμορ. Θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε στην επαφή με τον/τη σύντροφό σας, οπότε απλώς προσέξτε τι λέτε ή κάνετε.

Τοξότης 

Η ενέργεια της μέρας σας κάνει ευερέθιστους. Εάν με τα ταίρι σας μπείτε σε μια διένεξη, υπάρχει το ενδεχόμενο να κλειστείτε στον εαυτό σας. Θα μπορούσατε να κάνετε λίγη γυμναστική ή τζόκινγκ πριν ξεκινήσετε τη μέρα για να εκτονώσετε την ένταση.

Αιγόκερως

Μπορεί να απολαμβάνετε την αίσθηση δύναμης που έχετε σήμερα, αλλά όχι τις αντιδράσεις των άλλων στις παραινέσεις σας. Υπάρχει μια ευερέθιστη ενέργεια στο περιβάλλον, που μπορεί να μην ευνοεί τη συγκέντρωση πολλών ατόμων.

Υδροχόος

Καλό θα ήταν να προσεγγίσετε οτιδήποτε αμφιλεγόμενο με προσοχή. Μην θίξετε κανένα επώδυνο θέμα, για εσάς ή τον/την αγαπημένο/η σας. Θα χαλάσει το κλίμα ανάμεσά σας και είναι κρίμα. Συμπεριφερθείτε με προσοχή.

Ιχθύες

Θα είναι δύσκολο να ικανοποιήσετε τους άλλους σήμερα. Όσο καλή διάθεση και αν έχετε, όσα χαμόγελα και να μοιράσετε, θα συνεχίσουν να παραπονιούνται. Το ίδιο ισχύει για το ταίρι σας. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικριτικό. Το καλύτερο είναι να είστε ο εαυτός σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments