Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [23/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [23/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [23/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [23/08/20].

Κριός

Μερικές φορές, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ταιριάξεις διανοητικά με ένα άτομο. Ακόμα και κάτι που ξεκινά σαν φλερτ, θα έχει μια πνευματική χροιά, που δε θα αγνοήσεις. Εσύ ή το ταίρι σου, σκέφτεστε το παρελθόν, με τρόπο που ζεσταίνει την καρδιά σας! Μπορεί ακόμη, να επισκεφτείτε ένα μέρος που είναι ιδιαίτερο για σας τους δύο και να περάσετε υπέροχα!

Ταύρος 

Με τον περίεργο και παράξενο Ουρανό στο ζώδιό σου, μην κατηγορείς τον εαυτό σου, για την ιδιόμορφη προσέγγισή σου στα ερωτικά θέματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις ένα ρομαντικό ζήτημα, με το δικό σου τρόπο. Μπορεί ο έρωτας να σχηματίζεται ή να ενισχύεται με ασυνήθιστους τρόπους! Αυτό όμως δεν σημαίνει, ότι δεν είναι δυνατός κι ενδιαφέρον.

Δίδυμοι

Θα υπάρξει κάτι εμπνευσμένο, για τη δημιουργία ή την ενίσχυση της πνευματικής σύνδεσης στη σχέση σου, σήμερα. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα μάθεις πως το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, μοιράζεται τη φιλοδοξία σου. Η διεύρυνση των γραμμών επικοινωνίας σας, μπορεί να αποκαλύψει ότι με το σύντροφό σου ή το μελλοντικό του ταίρι, βρίσκεστε στην ίδια σελίδα για την επίτευξη ενός ονείρου. Αν οι προηγούμενες προσπάθειες δεν λειτούργησαν, τότε η ένωση των δυνάμεών σας, θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτή τη φορά.

Καρκίνος

Λίγη ένταση ή αβεβαιότητα θα μπορούσε να λειτουργήσει προς όφελός σου, τώρα. Αν είσαι ελεύθερη ενημέρωσε το άτομο που σε ενδιαφέρει για όσα αισθάνεσαι για αυτόν όπως επίσης και για την πρόθεσή σου να προχωρήσεις ένα βήμα μαζί του, για να δεις τι συμβαίνει. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα ανακαλύψεις πως θα νιώσεις πιο ήρεμη, αν αποδεχτείς τις διαφορές μεταξύ σας, αντί να νιώθεις μνησικακία για αυτόν ή να τον απορρίπτεις.

Λέων 

Μπορεί η λίστα με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις να είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να παραμερίσεις τα ερωτικά σου. Φαίνεται όμως, ότι πρέπει να ξεκαθαρίσεις με κάποιο τρόπο την κατάσταση. Για αυτό, προσπάθησε να ορίσεις χρονικά περιθώρια, σχετικά με το πόσο μπορείς να μετατοπίσεις την εστίασή σου, από την ερωτική σου ζωή. Μην αφοσιωθείς μόνο στη δουλειά και ξεχάσεις την παθιασμένη διασκέδαση με το ταίρι σου γιατί θα καταλήξεις, ένα «βαρετό» λιοντάρι.

Παρθένος

Μπορεί να υπάρχει άμεση σχέση, μεταξύ της εντυπωσιακής σου παραγωγικότητας σε άλλους τομείς της ζωής σου… και όσων συμβαίνουν τώρα στη σχέση σου. Είτε αυτός που αγαπάς μπορεί να σε βοηθήσει να οργανώσεις την επαγγελματική σου λίστα ή το μυαλό σου είναι συνεχώς απορροφημένο, με κάτι που ενισχύει το κέφι σου. Αυτό, δες το σαν ένα σαφές σημάδι, πως δημιουργείς ισορροπία σε περισσότερες από μία περιοχές της ζωής σου. Άφησε αυτόν τον μαγικό συνδυασμό, να συνεχίσει να σε εξυπηρετεί!

Ζυγός 

Μπορεί να σε έχει ταράξει ένα θέμα που αφορά τα ερωτικά σου, και να σε παροτρύνει, να βρεις λύσεις. Αν καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταλαγιάσεις το άγχος σου, θα αποκτήσεις τη σαφήνεια που χρειάζεσαι. Όμως αν μεγαλώσει η απογοήτευσή σου, τότε αυτό θα είναι ένα σημάδι πως τα συναισθήματά σου, παίζουν μεγάλο ρόλο στις διαδικασίες της σκέψης σου. Αυτό που χρειάζεσαι τώρα, είναι η προσγειωμένη λογική σου. Η πρακτική σου πλευρά, θα λύσει το ζήτημα!

Σκορπιός

Αν και δεν μπορείς ποτέ να περιμένεις το απροσδόκητο σήμερα, θα έχεις μια αποκαλυπτική έκπληξη! Θα χρειαστεί όμως, λίγη βοήθεια. Όσο προθυμότερη είσαι να μοιραστείς τις ιδέες σου και την αυθεντική σου γοητεία, τόσο πιο θαυμάσιο θα είναι, αυτό που θα αποκαλυφθεί. Είσαι συντονισμένη με μια φανταστική συχνότητα που φέρνει τυχαίες εξελίξεις στα ερωτικά σου τώρα. Για αυτό μην αλλάξεις κανάλι!

Τοξότης 

Τη μια στιγμή θα εστιάζεις στη διασκέδασή σου και την αμέσως επόμενη, θα σκέφτεσαι τις πνευματικές πτυχές σε άλλους τομείς της ζωής σου, που χρειάζονται προσοχή. Μπορεί να χρειαστεί να διεκπεραιώσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου και να διασκεδάσεις μετά αλλά δε χρειάζεται να χάσεις το κέφι σου! Φόρεσε το πρακτικό καπέλο σου καθώς ξεκινά η μέρα και να είσαι σίγουρη, πως θα τελειώσει με μια αισιόδοξη κι εμπνευσμένη νότα.

Αιγόκερως

Αφέσου σήμερα, στα δημιουργικά σου οράματα! Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μπορεί να είναι ιδανική στιγμή, για να μοιραστείς μερικές δημιουργικές φιλοδοξίες σου, με το σύντροφό σου. Όχι μόνο θα βρει εμπνευσμένο τον τρόπο που εκφράζεσαι για αυτές, αλλά μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, βοηθώντας σε να τις πραγματοποιήσεις!

Υδροχόος

Τα συναισθήματά σου, θα είναι βαθιά τώρα. Όμως η δημιουργικότητά σου ή ο βελτιωμένος τρόπος που εκφράζεσαι, θα είναι υπερβολικός. Προσπάθησε να μην μεταδόσεις βιαστικά τις μεγάλες σου επιθυμίες, ενώ χρειάζονται μια πιο προσεκτική κι ευαίσθητη προσέγγιση. Σίγουρα τα παθιασμένα σου οράματα πρέπει, και αξίζουν, να μοιραστούν. Αλλά αργά και με συναίσθημα!

Ιχθύες

Ακόμα κι αν υπάρχει ένταση στα ερωτικά σου, οι συζητήσεις ή οι ανταλλαγές με το ταίρι σου, μπορούν να υποστηριχθούν με χαλαρή ενέργεια που θα περιορίσει το δράμα, στο ελάχιστο. Μπορεί επίσης, η ευαισθησία με την οποία χειρίζεσαι την οποιαδήποτε συζήτηση, να δείχνει πόσο σοβαρά έχεις πάρει το θέμα. Προσπάθησε σε μια συνδυασμένη προσπάθεια με το ταίρι σου, να εστιάσετε σε λύσεις που θα σας ικανοποιήσουν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments