Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [24/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [24/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [24/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [24/08/20].

Κριός

Μια καλοπροαίρετη συμβουλή από τον εραστή σου, μπορεί να φανεί σαν επίκριση. Αν πιστεύεις πως προσφέρεις στη σχέση σου, αλλά δεν είσαι σίγουρη πόσο δεκτικός είναι με όσα λες, τότε η αντίδρασή του δε θα σου αφήσει καμιά αμφιβολία. Αν όμως τα λεγόμενά του αγγίξουν ένα ευαίσθητο νεύρο σου, φρόντισε να ακολουθήσεις τη διπλωματική οδό. Οποιαδήποτε άλλη αντίδρασή σου, θα είναι σαν να ρίχνεις βενζίνη στη φωτιά. Και θα είναι ανόητο!

Ταύρος 

Παρόλο που η εξέλιξη στη σχέση σου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, έχεις κάποιες αμφιβολίες, για αυτό είσαι προσεκτική και προχωράς αργά. Μπορεί να σου έχουν ξεφύγει μερικά συγκεκριμένα γεγονότα. Θα ήταν χρήσιμο να μην φτάσεις στη γραμμή τερματισμού χωρίς να έχεις δει όλη την εικόνα για κάτι που μόνο εν μέρει σου αρέσει. Έχεις επενδύσει αρκετή υπομονή και χρόνο μέχρι τώρα. Το να περιμένεις για να το ερευνήσεις λίγο ακόμα, θα εξυπηρετήσει και τους δυο σας.

Δίδυμοι

Κάτι που μπορεί να ήταν απογοητευτικά αδρανές στη ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, θα λάβει ένα ταρακούνημα και θα αναζωογονηθεί. Αντί να πείσεις τον εαυτό σου, πως δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις, αποδέξου πως υπάρχει ακόμη η δυνατότητα να εξερευνήσεις ό,τι συμβαίνει. Ακριβώς επειδή κάτι ήρθε στο φως ή αναζωογόνησε τη σχέση σου, δεν σημαίνει ότι δε θα καταβάλλεις την παραμικρή προσπάθεια, από δω και μπρος.

Καρκίνος

Αυτό που μπορεί να ήταν χρήσιμο, άνετο ή υποστηρικτικό στο παρελθόν, τώρα έχει γίνει δυσάρεστο και ενοχλητικό. Έχεις εμπιστοσύνη στο γεγονός πως αισθάνεσαι πιο δυνατή και είσαι πιο ανθεκτική συναισθηματικά τώρα. Έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις, πως η ζώνη άνεσής σου, φαίνεται λιγότερη άνετη. Μέσα από την εμφάνιση προκλήσεων, θα εντοπίσεις μια χρήσιμη ευκαιρία για να απομακρυνθείς από αυτήν.

Λέων 

Αν αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι σε ένα τομέα της ζωής σου, που δεν αφορά τα ερωτικά σου, τότε η συμβουλή του αγαπημένου σου, θα είναι χρήσιμη. Ίσως, σου προσφέρει μια ενδιαφέρουσα προοπτική, σχετική με τις δεξιότητες ή τα ταλέντα σου. Κάτι που βλέπει σε σένα, μπορεί να ανεβάσει το ηθικό σου και να σε βοηθήσει να κάνεις ένα βήμα, που διαφορετικά θα σου έπαιρνε πολύ χρόνο για να το κάνεις.

Παρθένος

Αυτό το ενοχλητικό σύννεφο σοβαρότητας θα μπορούσε και πάλι να εμφανιστεί στη σχέση σου. Όμως τίποτα δε σε εμποδίζει να αντιμετωπίσεις τυχόν αδυναμίες με ρεαλισμό και να ξεπεράσεις τους λόγους που σε κάνουν να νιώθεις απογοήτευση. Η ανάγκη σου για οποιαδήποτε επικύρωση από τον εραστή σου μειώνεται… δίνοντας την ευκαιρία στην αυτοπεποίθησή σου, να αυξηθεί. Όσο περισσότερο αγαπάς τον εαυτό σου τώρα, τόσο πιο εύκολα θα διαχειριστείς ό,τι προκύψει στη σχέση σου.

Ζυγός 

Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, θα προκύψει περισσότερη εγγύτητα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου τώρα. Αυτό μάλιστα, θα συμβεί εκπληκτικά γρήγορα. Ίσως είναι ο τρόπος που με το σύντροφό σου έχετε επικεντρωθεί στους στόχους και τα όνειρά σας, που βοηθούν στην ενίσχυση της σχέσης σας. Θα βιώσετε κάτι πολύ συναρπαστικό αν και οι δύο απομακρύνετε τις αμφιβολίες και τους φόβους σας.

Σκορπιός

Η εμπνευσμένη δημιουργικότητα, θα είναι το εισιτήριό σου για να βιώσεις κάτι συναρπαστικό. Θα έχεις μια σειρά από ιδέες που θα φέρουν χαρά στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου! Οπότε μην τις αφήσεις να πετάξουν. Αν με τον αγαπημένο σου δεν έχετε ακόμη προγραμματίσει μια απόδραση ή μια περιπέτεια, τότε η μοναδική σφραγίδα σου σε κάποια σχέδια, θα μπορούσε να κάνει την εμπειρία, αξέχαστη!

Τοξότης 

Θα έχεις μια επαναστατική τάση και μια επιθυμία για ελευθερία, ειδικά αν είσαι αποφασισμένη να κάνεις κάτι με το δικό σου τρόπο ή με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον αναμενόμενο. Μήπως όμως δεχτείς επικριτικά σχόλια από τον εραστή σου ή από τους ανθρώπους του κύκλου σου; Πιθανόν να συμβεί. Αλλά αν αυτό που χρειάζεσαι είναι η ρομαντική ελευθερία δε θα δώσεις σημασία στις απόψεις εκείνων, που δεν καταλαβαίνουν γιατί χρειάζεσαι τον χώρο που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως

Όσο έντονες πιέσεις κι αν θελήσεις να ασκήσεις στον αγαπημένο σου, για να πάρεις κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες ή να μιλήσεις ανοιχτά για ένα θέμα που σε προβληματίζει, καλύτερα να κινηθείς λίγο χαλαρά προς το παρόν. Αν αφήσεις τις πληροφορίες να έρθουν με τον δικό τους τρόπο, τότε θα διαπιστώσεις ότι έχεις όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να συμπληρώσεις το ερωτικό παζλ στη σχέση σου ή να κάνεις ένα βήμα για να κατανοήσεις ό,τι σου φαίνεται αινιγματικό!

Υδροχόος

Το να θέλεις να αυξήσεις την ασφάλεια και τη σταθερότητα στον κόσμο σου θα έχει λιγότερη σχέση με την οικονομική σου ευμάρεια και περισσότερο με την εστίαση στον πλούτο των ερωτικών σου ονείρων. Μπορεί οι πολυτελείς επιδείξεις αγάπης και υποστήριξης, να αποτελούν το αναπόσπαστο μέρος για τη δημιουργία ισχυρότερων βάσεων στην ερωτική σου ζωή. Όμως το δυναμικό της παθιασμένης ευημερίας σου, είναι αυτό που αξίζει πραγματικά το βάρος του σε χρυσάφι!

Ιχθύες

Η φαντασία και η ψυχραιμία σου, θα είναι τα πιο δυνατά σου χαρτιά τώρα. Σε μια εποχή που ο καθένας θα μπορούσε να επωφεληθεί από τα πνευματώδη σχόλιά του, εσύ θα κάνεις μεγάλη εντύπωση σε ένα άτομο που έχει εξάψει το ενδιαφέρον σου αν είσαι ελεύθερη. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση, τότε το ταίρι σου δε θα έχει ανάγκη κανέναν άλλον, παρά τη δική σου παρέα, για να του ανεβάσει το ηθικό και να του φτιάξει το κέφι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments