Lifestyle

Πόπη Τσαπανίδου: Οι χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές της με την κόρη της [pics]

Πόπη Τσαπανίδου: Οι χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές της με την κόρη της [pics]
Πόπη Τσαπανίδου: Η δημοσιογράφος ευχαριστιέται την παρέα της κούκλας κόρης της, πλάι στη θάλασσα.

Η Πόπη Τσαπανίδου επέλεξε να πάει για ούζο στη θάλασσα έχοντας για παρέα μια από τις κόρες της, την Ευτυχία.

Χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές ευχαριστήθηκε η Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια η οποία πήγε για ουζάκια στη θάλασσα παρέα με ένα από τα τρία της παιδιά. Μάλιστα, η Πόπη Τσαπανίδου, ως περήφανη μαμά ανέβασε στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την έξοδό τους.

Και τις συνόδευσε με ένα μήνυμα για τις κόρες της, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ακόμα και σήμερα που έχουν μεγαλώσει, συνεχίζουν να παίζουν το… παιχνίδι «αγαπημένη κόρη». «Στην υγειά της Ευτυχίας μιας και αυτή είναι στην άλλη άκρη του ποτηριού, με το οποίο τσουγκρίζω, και θα το δείτε εάν σύρετε δεξιά την οθόνη! Φυσικά τη λατρεύω αλλά δεν σας λέω κάποιο νέο αφού κόρη μου είναι και δείξε μου εσύ μάνα με σώας τας φρένας που να μην λατρεύει το παιδί της».

«Βέβαια εδώ αναμένονται σχόλια από τις άλλες δύο κόρες και μάλιστα σε έντονο ύφος αφού μπορεί να έγιναν ολόκληρες γυναίκες αλλά ακόμα παίζουνε με επιτυχία το παιγνίδι, αγαπημένη κόρη. Στην υγειά της λοιπόν αφού η φωτογραφία της ανήκει και στην υγειά όλου του κόσμου μέσα στην κορονοτρέλα που ζούμε! Εσύ σε τι θα τσουγκρίσεις σήμερα;», έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας. Εξάλλου, όπως φαίνεται, η κόρη της, Ευτυχία είναι μια κούκλα.

Θυμίζουμε πως η Πόπη Τσαπανίδου ήταν μόλις λίγων μηνών έγκυος στις δίδυμες κόρες της όταν ο σύζυγός της πέθανε από ηλεκτροπληξία. Αναγκάστηκε να μεγαλώσει μόνη της τα τρία της παιδιά της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε και στην απώλεια του συζύγου της.

«Είναι δύσκολο πράγμα να ξέρεις πως θα φέρεις στον κόσμο παιδιά και δεν θα υπάρχει εκεί ο μπαμπάς τους. Είναι τραγική στιγμή. Τη στιγμή της γέννας κυριαρχούσε στο μυαλό μου το συναίσθημα της χαρμολύπης. Είναι η χαρά και η απόδειξη πως η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει μπροστά, άρα πρέπει και εσύ να πάρεις δύναμη για να συνεχίσεις. Είναι ακόμα διαπίστωση πως το ταξίδι της ζωής είναι τόσο σύντομο, που δεν πρέπει να την παίρνεις σοβαρά, όσο δύσκολη και αν είναι», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments