Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [25/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [25/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [25/08/20]. 

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [25/08/20].

Κριός

Αξιοποιήστε την ατμόσφαιρας που επικρατεί σήμερα, για να ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να συνδεθείτε βαθύτερα. Θα έχετε την δυνατότητα να συζητήσετε σχεδόν για τα πάντα. Εάν καταλάβετε ότι εσείς οι ίδιοι φτιάχνετε την ευτυχία και την δυστυχία σας, θα μπορέσετε να κάνετε μερικές σημαντικές αλλαγές στην σχέση σας.

Ταύρος 

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ένα ρομαντικό ταξίδι με τον/την σύντροφό σας. Δεν έχει σημασία πού θα πάτε, όσο να το προγραμματίσετε παρέα και να έρθετε πιο κοντά. Θα περάσετε αξέχαστα.

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τη σημερινή ενέργεια για να επιφέρετε αλλαγές σε πτυχές της ερωτικής σας ζωής. Το μυστικό είναι η σωστή καθοδήγηση.  Αφήστε τις απαντήσεις να ξεδιπλωθούν από μέσα προς τα έξω, δώστε προσοχή στα όνειρά σας απόψε: Μπορεί να κρύβουν σημαντικά μηνύματα.

Καρκίνος

Αισθάνεστε ότι όλοι έχουν γίνει κάπως περίεργοι σήμερα. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει κοντά τους ανθρώπους, με την επιθυμία να συμμετάσχουν σε έθιμα και τελετές κάθε είδους. Εάν το ταίρι σας προτείνει κάτι τέτοιο, μην το σκέφτεστε. Δεχτείτε!

Λέων 

Η μέρα σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε λίγο περισσότερο την σκέψη σας. Μπορεί το ταίρι σας να είναι ευχαριστημένο με βόλτες στο πάρκο και χαλαρές στιγμές στο σπίτι, αλλά εσείς έχετε μεγαλύτερες ανησυχίες. Θα προτιμούσατε μια μεταφυσική συζήτηση για τις αδελφές-ψυχές και τις μυστικιστικές πτυχές της αληθινής αγάπης.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του την παρότρυνση για αλλαγή. Ήρθε ο καιρός να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, για κάτι που σας απασχολεί τελευταία. Θα είναι ιδιαίτερα δεκτικό στις παρατηρήσεις σας και μαζί θα βρείτε την πιο ενδεδειγμένη λύση.

Ζυγός 

Το πλανητικό σκηνικό κάνει τη διαφορά, ανάμεσα σε μια συνηθισμένη μέρα και σε μία που προκύπτουν καλά πράγματα. Είναι απαραίτητο να γίνουν κατανοητά και αποδεκτά ορισμένα ζητήματα. Θα πρέπει να σκεφτείτε – αλλά με τρόπο που προχωρήσετε με θετική στάση ζωής.

Σκορπιός

Σας αρέσει να συζητάτε για διάφορα θέματα. Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι κάποιες συζητήσεις σήμερα, θα πάρουν την μορφή κηρύγματος. Ανεξάρτητα από το αν φταίτε για αυτό εσείς ή ο συνομιλητής σας, σταματήστε να επιβάλλετε τις απόψεις σας για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Αφήστε την συζήτηση να κυλήσει φυσικά. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Τοξότης 

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει πολλές καλές ιδέες για την σχέση σας. Θα έχετε υπέροχα σχέδια για να μεταμορφώσετε αυτή και τον εαυτό σας. Θα προτιμούσατε φυσικά αυτό να γίνει σύμφωνα με τις προσωπικές σας προσδοκίες. Προσέξτε να μην αφήσετε τις εμμονές να σας εμποδίσουν να προχωρήσετε.

Αιγόκερως

Θα κάνετε χάρη στον εαυτό σας σήμερα, αν πάρετε κάποιες συμβουλές. Συνήθως εσείς είστε αυτοί που μοιράζετε σοφία στους άλλους… Αλλά δυσκολεύεστε να ακούσετε, όταν κάποιος άλλος τολμά να προτείνει κάτι.

Υδροχόος

Η μέρα δίνει σε εσάς και στο ταίρι σας την ευκαιρία να αλλάξετε άποψη για την σχέση σας. Υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσατε να αλλάξετε, σημεία που δεν βλέπετε τις συνέπειες της συμπεριφοράς σας. Και οι δύο θα επωφεληθείτε αν υιοθετήσετε πιο ανοιχτόμυαλη στάση.

Ιχθύες

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να κατανοήσετε τους πραγματικούς λόγους πίσω από μια ανησυχητική συμπεριφορά. Θα μπορέσετε να κάνετε τις απαραίτητες συζητήσεις, ώστε να πάτε μια σχέση σε βαθύτερο επίπεδο. Ίσως αποφασίσετε να μοιραστείτε μια νέα δραστηριότητα με τον/την σύντροφό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments