Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [25/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [25/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [25/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [25/08/20].

Κριός

Κάτι ή κάποιος πρέπει έχει κάνει καλή δουλειά για να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και το κέφι σου, ειδικά αν τώρα είσαι διατεθειμένη να κάνεις ένα βήμα παρακάτω, απ’ ό, τι πριν λίγους μήνες. Δεν θα δεχτείς απλά τη μοίρα σου και αυτό γιατί είσαι ο καπετάνιος του πεπρωμένου σου. Έχεις πολλές δυνατότητες, για να δεις πού πηγαίνει η σχέση σου.

Ταύρος 

Η Σελήνη επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις! Ενδεχομένως να δημιουργήσεις κάποιες εντάσεις για κάτι που δεν γνωρίζεις αρκετά και αφορά τη σχέση σου. Δείχνοντας μεγαλύτερη προθυμία να ανοιχτείς ή να γίνεις πιο ευάλωτη απέναντι στο ταίρι σου, θα σε ωφελήσει. Οποιαδήποτε αποκάλυψη από μεριάς του, μπορεί να χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό!

Δίδυμοι

Αυτό που θεωρείς προτεραιότητα στη σχέση σου, θα αντιμετωπίσει αντίσταση από τους άλλους ή από τον εραστή σου. Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως η καρδιά σου συμφωνεί με ό, τι σε εμπνέει και σε παρακινεί τώρα. Κατά κάποιο τρόπο, η πορεία τη σχέσης σου, δεν θα μπορούσε να είναι σαφέστερη. Γι’ αυτό, κάνε ό,τι σου φαίνεται σωστό!

Καρκίνος

Προσφέρεται ευχάριστη και μεγάλη εξέλιξη στη σχέση σου. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να ελέγξεις ξανά, κατά πόσο είσαι συντονισμένη με το μυαλό και την καρδιά σου. Τα αρνητικά μπορεί αφθονούν, αλλά υπάρχουν αναμφίβολα πολλά θετικά. Αν κάτι ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου φαίνεται σωστό, τότε μπορείς να το εμπιστευτείς. Αν πάλι η πορεία της σχέσης σου, αλλάζει τροχιά, τότε κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το εμπιστευτείς.

Λέων 

Η Σελήνη στοχεύει τα συναισθηματικά σου θεμέλια, προτρέποντάς σε να ακούσεις τη διαίσθησή σου, αν αυτή σου λέει να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ. Η σύνδεση ή η επανασύνδεση με τον παθιασμένο σκοπό σου, θα χρειαστεί να είσαι περισσότερο παρατηρητής, παρά ενεργός συμμετέχοντας αυτή τη στιγμή. Πριν επιτρέψεις σε μια σχέση να προχωρήσει, θα πρέπει το μυαλό και η καρδιά σου να είναι ξεκάθαρα. Το να παρακολουθήσεις για λίγο την κατάσταση από το περιθώριο, μπορεί να σε ωφελήσει.

Παρθένος

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή, ανάμεσα στο πάθος και την αποφασιστικότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι λειτουργώντας με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθούν απαραιτήτως προβλήματα! Γιατί η παθιασμένη έκφρασή σου, αποκαλύπτει την πίστη σου σε κάτι που επιθυμείς να συμβεί στα ερωτικά σου. Η αποφασιστικότητά σου απ’ την άλλη, μπορεί να αναγκάσει τον εραστή σου ή το πιθανό σου ταίρι να πιστέψει ότι πρόκειται να κάνεις τα πάντα με τον τρόπο σου…κι αυτός δε θα έχει καθόλου λόγο στο θέμα. Τώρα καταλαβαίνεις τη διαφορά; Προσπάθησε λοιπόν να προχωρήσεις σωστά.

Ζυγός 

Η Σελήνη θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και ενδεχομένως θα σε ενθαρρύνει να ταρακουνήσεις τη σχέση σου, κάτι που ήθελες να κάνεις καιρό τώρα. Αυτό το σοβαρό βήμα, που απαιτεί ένα άλμα πίστης, θα μπορέσει να γίνει πιο εύκολα τώρα. Αφιέρωσε λοιπόν χρόνο για να σκεφτείς όλες τις δυνατότητες που σου προσφέρει μια αλλαγή. Γιατί μπορεί να σε παθιάζει η ιδέα της αλλαγής στη σχέση σου, αλλά ίσως να αγνοείς τις επιπτώσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θα αυξήσει τα συναισθήματα και την ευαισθησία σου. Θα μπορούσε επίσης να σε προκαλέσει να δεις με υπερβολικό τρόπο ένα ή δύο ερωτικά σου ζητήματα. Πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση, κοίταξε προσεκτικά κι ειλικρινά, αν επιτρέπεις σε κάτι ν’ αγγίξει ένα ευαίσθητο νεύρο μέσα σου. Έχεις την επιλογή να το αποφεύγεις ή να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις που θα το προκαλέσουν.

Τοξότης 

Έχεις τη δυνατότητα να επιτρέψεις στα ερωτικά σου να γίνουν πηγή αγωνίας ή διασκέδασης. Αυτός είναι ο λόγος που είναι σημαντικό να εστιάσεις σε κάτι που εσύ με το ταίρι σου, είναι πιθανό να αγκαλιάσετε επιπόλαια ή ανάλαφρα. Υπάρχει άφθονη θετική αύρα για να έρθετε πιο κοντά, αν είστε πρόθυμοι να παρακάμψετε οποιαδήποτε αρνητικότητα ή απαισιοδοξία που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σας.

Αιγόκερως

Θα μπορούσες να βρεθείς σε μια παράξενη κατάσταση, όπου… αν και όλα είναι καταπληκτικά στη σχέση σου, εσύ θέλεις ανεξαρτησία. Αν το κάνεις, τότε ίσως να ζητήσεις ζεστασιά από τον εραστή σου ή από μια οικεία σχέση σου. Ο τρόπος για να ξεπεραστεί αυτό το σενάριο, είναι να συνδεθείς με όλα όσα γνωρίζεις πως είναι θετικά και άφθονα, στην ερωτική σου ζωή. Αν θέλεις να αισθάνεσαι λιγότερο νευρική, εξερεύνησε επιλογές για να προσφέρεις περισσότερη περιπέτεια και πάθος στον κόσμο σου.

Υδροχόος

Αυτό που συμβαίνει στον κόσμο γενικά, δεν χρειάζεται να σε κάνει να απαισιοδοξείς. Προσπάθησε να εστιάσεις περισσότερο σε ό,τι συμβαίνει στον κόσμο σου και ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή τώρα. Οι εξωτερικές επιρροές, μπορεί να χρωματίσουν μια περιττή και πιθανώς μια άδικα ζοφερή εικόνα. Έχεις την ικανότητα να είσαι αισιόδοξη και χαρούμενη. Όπως επίσης μπορείς να αφήσεις τα ερωτικά σου, να είναι το ελαφρύ και άνετο καταφύγιο που μπορεί και αξίζει να είναι για σένα.

Ιχθύες

Αν και θα εκδηλωθεί κάτι ελπιδοφόρο και ευχάριστο στη σχέση σου, εσύ θα νιώσεις απροετοίμαστη γι’ αυτό. Όμως μην πιστέψεις πως θ’ ασχοληθείς με ριζικές αλλαγές. Αυτό που θα ζήσεις, αφορά περισσότερο μια αίσθηση ισορροπίας ή αρμονίας στο δεσμό σου. Πίστεψε πως οποιαδήποτε ρομαντική επανάσταση, δεν είναι κάτι που θα πρέπει να φοβάσαι. Πιθανότερο είναι, να φανείς πιο δυνατή και πιο αισιόδοξη από αυτό!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments