Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [26/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [26/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [26/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [26/08/20].

Κριός

Αν γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο, πως πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη της κάλυψης των αναγκών σου, τότε μην το σκεφτείς δύο φορές. Δεν μπορείς να νιώθεις άνετα στη σχέση σου, αν δεν καλύπτονται οι ανάγκες σου. Η διαίσθησή σου θα σου θυμίσει για ποιο λόγο πρέπει να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Κάνε ό,τι ευχαριστεί την καρδιά σου, για να νιώσεις ευτυχισμένη!

Ταύρος 

Αν η σχέση σου σε δυσαρεστεί, τότε μην αφήνεις τα αρνητικά συναισθήματα να σε καταβάλλουν. Διοχέτευσε την οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια σε κάτι δημιουργικό. Φρόντισε να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση. Κάνε ό,τι μπορείς για να διασφαλίσεις, ότι ένα ενοχλητικό επεισόδιο δεν θα ανατρέψει αυτό, που συνήθως αποτελεί για σένα πηγή άνεσης.

Δίδυμοι

Κάτι που αφορά τα κοινά οικονομικά, θα προκαλέσει επιπλοκές στη σχέση σου, τώρα. Να είσαι πρόθυμη να προσφέρεις υποστήριξη, αλλά να ξέρεις πως ο έρωτας και το χρήμα, συχνά δημιουργούν πονοκεφάλους και καρδιοχτύπια. Θα μπορούσες να βρεις μια πιο έξυπνη ή δημιουργική λύση που δεν δημιουργεί εντάσεις μεταξύ σας, για να λυθεί ένα πρόβλημα που απαιτεί χρήματα.

Καρκίνος

Θα είναι πολύ εύκολο η απογοήτευσή σου να μετατραπεί σε δυσαρέσκεια, εξαιτίας της συμπεριφοράς του συντρόφου σου. Όμως δείχνοντας ευγένεια και ευαισθησία θα ανακαλύψεις κάποια θέματα που το ταίρι σου, κρατάει για τον εαυτό του. Αυτό θα εξηγήσει την περίεργη συμπεριφορά, που έχει τελευταία. Η αγάπη και η στοργή σου, θα φέρει μια πολύ χρήσιμη και σημαντική βελτίωση στο δεσμό σου.

Λέων 

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα συνεχίσουν να απαιτούν την προσοχή σου ολοένα και περισσότερο. Ίσως χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις και το πρόγραμμά σου, για να μπορείς να βλέπεις το ταίρι σου. Όμως το καλύτερο, για να απολαύσεις κάτι βαθιά συγκινητικό με τον εραστή σου, είναι να κάνεις πράγματα αυθόρμητα και μη προγραμματισμένα. Οι εκπλήξεις σε περιμένουν αν ανοίξεις το μυαλό σου, για να αγκαλιάσεις το απροσδόκητο.

Παρθένος

Θα νιώσεις ευγνωμοσύνη που το ταίρι σου, σε συμβουλεύει για ένα θέμα που σε ανησυχεί, αυτή τη στιγμή. Η συμβολή του, θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να λύσεις το ζήτημα με το σωστό τρόπο. Επομένως, μην υποτιμάς τις χρήσιμες συμβουλές που μπορεί να σου προσφέρει ο εραστής σου τώρα. Η συμπεριφορά του… βασίζεται εξ ολοκλήρου στην πίστη του, σε εσένα.

Ζυγός 

Ακόμα κι αν είσαι αποφασισμένη να τηρήσεις τις υποσχέσεις σου, θα είναι αρκετά άβολο κι απογοητευτικό, αν ο εραστής σου δεν σε παίρνει τόσο σοβαρά. Δώσε του όμως την ευκαιρία να σου εξηγήσει γιατί έχει αυτή την άποψη. Το να κάνεις υποθέσεις ή να βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις όλα τα γεγονότα δεν σε βοηθάει καθόλου. Μια ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση μεταξύ σας είναι το μόνο που χρειάζεται.

Σκορπιός

Θα σου προκαλέσουν κάποια σύγχυση τα ερωτικά σου θέματα τώρα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα, ότι αντιμετωπίζεις κάτι αρνητικό. Κάτι αναμφίβολα αλλάζει ή εξελίσσεται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι υπομονή καθώς συνεχίζεις τις παθιασμένες αναζητήσεις σου. Καθώς η ανασφάλεια που σχετίζεται με τις αλλαγές αρχίζει να μειώνεται, πολλά θα αρχίσουν να σου φαίνονται πιο ασφαλή. Για αυτό μην τα παρατάς!

Τοξότης 

Ακόμα κι αν λάβεις πολλά επαινετικά σχόλια ή αναγνωριστείς σε άλλους τομείς της ζωής σου, αυτό που επιθυμείς περισσότερο, είναι η αγάπη και η προσοχή του εραστή σου. Κάτι που τελευταία έχει γίνει αιτία διαμάχης μεταξύ σας. Προσπάθησε να μην εστιάσεις στην προφανή απροθυμία του, να σου προσφέρει την αμέριστη προσοχή του. Υπάρχει περίπτωση να ερμηνεύσεις λανθασμένα, την επιθυμία του να βρει την κατάλληλη στιγμή σαν αδιαφορία ή έλλειψη ενδιαφέροντος. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις θετική συμπεριφορά. Όλα τα άλλα, θα ακολουθήσουν.

Αιγόκερως

Θα διαπιστώσεις, πως εστιάζεις περισσότερο στη φροντίδα του εαυτού σου τελευταία και με πολλούς τρόπους. Αν αφορά τη σωματική ή συναισθηματική σου υγεία, που χρειάζεται προσοχή, υπάρχει μια σαφής σχέση, ανάμεσα στο πώς νιώθεις μέσα σου και πόσο λάμπεις εξωτερικά. Η προσεκτική φροντίδα του εαυτού σου, θα σου ανανεώσει το κέφι. Για αυτό, δείξε τώρα, την απαραίτητη προσοχή

Υδροχόος

Αν έχεις σχεδιάσει ένα ερωτικό πλάνο, τότε να είσαι βέβαιη πως ο αγαπημένος σου, θα το υποστηρίξει με πάθος. Κατά κάποιο τρόπο, υπάρχει κάτι που προσφέρει σε σένα και τον εραστή σου την ευκαιρία, να εστιάσετε από κοινού σε μια ιδέα ή ένα σχέδιο που μπορείτε να το πραγματοποιήσετε. Ενίσχυσε το συγχρονισμό μεταξύ σας και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να δημιουργήσετε μαγεία στη σχέση σας.

Ιχθύες

Παρόλο που κάτι στα ερωτικά ή στα προσωπικά σου σε κάνει να πηδάς από χαρά θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένη. Μια ευχάριστη εξέλιξη ή ακόμα και μια αιτία για γιορτή θα απαιτήσει από σένα να διατηρήσεις την λογική και την μετριοπάθειά σου. Κράτα την ψυχραιμία σου και χρησιμοποίησε τη λογική σου. Ο εραστής σου, θα πυροδοτήσει την παθιασμένη σου διάθεση, σύντομα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments