Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [27/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [27/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [27/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [27/08/20].

Κριός

Υπάρχει μια μελαγχολική ατμόσφαιρα γύρω σας σήμερα. Μπορείτε να συμμετέχετε σε αυτή τη διάθεση και να περάσετε μια κακή μέρα. Είτε να κάνετε κάτι θετικό, όπως το να βγείτε με έναν φίλο για γεύμα και κουβεντούλα. Το δεύτερο είναι σαφώς καλύτερο.

Ταύρος 

Η ενέργεια της μέρας σας κάνει να αισθάνεστε κάπως απογοητευμένοι. Αν έχετε αποξενωθεί από το ταίρι σας για κάποιο λόγο, ξεπεράστε τους φόβους σας. Ξεκινήστε να μάθετε τι πήγε στραβά και να το διορθώσετε.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε κάπως απομονωμένοι σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Το πλανητικό σκηνικό βοηθά να κατανοήσετε τον τρόπο που συσχετίζεστε με τους άλλους. Μπορεί να είστε πολύ επικριτικοί με αυτά που εκλαμβάνετε ως ελαττώματα. Μάλλον πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με διαφορετική οπτική.

Καρκίνος

Θα αντιδράσετε στην ενέργεια της μέρας καλύτερα από τους περισσότερους ανθρώπους. Έχετε μια αποστασιοποιημενη στάση απέναντι στις σχέσεις που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο για να σκεφτείτε. Παρά ταύτα δεν θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενη μέρα. Ίσως θα ήταν καλύτερα να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι.

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό θα σας επαναφέρει βίαια στην πραγματικότητα σε ό,τι αφορά μια κοντινή σας σχέση. Μπορεί να είχατε βάλει σε βάθρο τον/την αγαπημένο/η σας, να τον/τη λατρεύατε σαν θεό. Και ξαφνικά θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι άνθρωπος με ελαττώματα και αδυναμίες. Αντιμετωπίστε ρεαλιστικά τα πράγματα.

Παρθένος

Σήμερα θα αισθάνεστε κάπως αποκομμένοι από τον/τη σύντροφό σας. Νιώθετε ότι δεν σας αγαπά. Αυτή η φάση δεν θα κρατήσει πολύ, αλλά υπογραμμίζει το γεγονός ότι έχετε κάποιο πρόβλημα συμπεριφοράς. Συζητήστε το με το ταίρι σας, για να γεφυρώσετε το κενό.

Ζυγός 

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει την ανάγκη να συνδεθείτε με το ταίρι σας σε βαθύτερο επίπεδο. Ανεξάρτητα από τους λόγους που σας οδήγησαν στην αποξένωση, θα το αντιμετωπίσετε αν είστε ανοικτοί στη συζήτηση και την αλλαγή. Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολος δρόμος αλλά πρέπει να τον ακολουθήσετε.

Σκορπιός

Σήμερα θα δυσκολεύεστε να συζητήσετε, ειδικά με τα κοντινά σας πρόσωπα. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια τάση αποξένωσης. Ίσως οφείλεται στο ότι έχετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις που αφήνουν χρόνο να μοιραστείτε μαζί τους. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να εκφράσετε το πώς αισθάνεστε.

Τοξότης 

Υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στις σχέσεις σας σήμερα. Θέλετε να κλειστείτε στο καβούκι σας, να μείνετε μόνοι για να σκεφτείτε. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ελαττώματα της σχέσης σας αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να τα αποδεχτείτε. Πολλά μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε τον τρόπο που αισθάνεστε. Το μόνο που χρειάζεται είναι κουράγιο για να μιλήσετε ειλικρινά.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει μια πιο σοβαρή προοπτική στις σχέσεις σας και στην ικανότητα να εκφράζεστε. Μπορεί να νιώθετε ασυνήθιστα ανασφαλείς για την εμφάνιση και τα συναισθήματά σας για κάποιον/α. Το καλύτερο είναι να μην κρυφτείτε, να μιλήσετε ειλικρινά για το πώς αισθάνεστε.

Υδροχόος

Υπάρχει ένα ψυχρό κλίμα στις σχέσεις σας σήμερα. Οι άνθρωποι γύρω σας ασχολούνται μόνο με τον εαυτό τους και δεν έχουν χρόνο για τους άλλους. Το πλανητικό σκηνικό δεν διευκολύνει την επικοινωνία. Ζητήστε από το ταίρι σας να βγείτε για φαγητό και προσπαθήστε να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση.

Ιχθύες

Η ενέργεια της μέρας είναι κάπως ενοχλητική για τις προσωπικές σας σχέσεις. Όλοι φαίνονται απασχολημένοι από τα προσωπικά τους δράματα και προβλήματα. Μην το παίρνετε προσωπικά. Φάση είναι και θα περάσει. Σε πείσμα όλων, συνεχίστε να χαμογελάτε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments