Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [29/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [29/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [29/08/20]. 

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [29/08/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε πρόσβαση σε έναν κόσμο ισχυρών οραμάτων και φαντασίας. Ο τρόπος που θα τις χρησιμοποιείτε εξαρτάται από εσάς. Οι θετικές εικόνες μπορούν να βάλουν την ερωτική σας ζωή σε μια εντελώς νέα τροχιά… Οι αρνητικές μπορούν να κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Ταύρος 

Σήμερα μην υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε. Με το ταίρι σας μπορεί να έχετε συμφωνήσει να επιλύσετε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Αλλά αν κάνετε την προσπάθεια με μισή καρδιά, το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να την επιδεινώσετε.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να δυσκολεύεστε να κρατήσετε το μυαλό σας συγκεντρωμένο στην πραγματικότητα. Έχετε πολλές επιλογές για να πάτε με το ταίρι σας. Αλλά μπορεί να καταλήξετε να μην κάνετε τίποτα. Θα είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε επιλογές. Εναλλακτικά, μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να εκπλαγεί!

Καρκίνος

Συνήθως έχετε αρκετά σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει στη ζωή σας. Έχετε μια ανεξάρτητη οπτική, που βοηθά να μην βυθίζεστε στην δίνη των συναισθημάτων που πέφτουν οι περισσότεροι. Το πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να ανακαλύψετε από την αρχή την έννοια του ρομαντισμού. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια μέρα γεμάτη πάθος και γλύκα.

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό σας επιτρέπει να χαθείτε σε σκέψεις που αφορούν τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να αναπολείτε στιγμές, να σκέφτεστε το κοινό σας μέλλον. Δεν είναι καλύτερα να συναντηθείτε και να πάτε κάπου για να διασκεδάσετε; Γιατί να το φαντάζεστε, όταν μπορείτε να το ζήσετε;

Παρθένος

Πιστεύετε όσα ακούτε ή αισθάνεστε την ανάγκη να ελέγχετε κάθε πληροφορία που λαμβάνετε;  Σήμερα τα πράγματα είναι κάπως μπερδεμένα. Εσείς ή ο/η αγαπημένος/η σας αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε τι είναι. Προς το παρόν, η συζήτηση μπορεί να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Αφήστε τη μέρα να περάσει και το ξαναβλέπετε αύριο.

Ζυγός 

Υπάρχει μια έντονη ενέργεια στην ατμόσφαιρα. Οι φαντασιώσεις σας για ένα κοντινό πρόσωπο ή κάποιο που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα, θα έχουν βαθιά επίδραση. Μια ιδέα μπορεί να σας ωθήσει σε δράση και να κάνετε μια σημαντική κίνηση.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται πολλά, αν έχετε τις απαραίτητες εγγυήσεις πριν αποφασίσετε να χαρίσετε την καρδιά σας. Η μέρα ευνοεί τον έρωτα και συναισθήματα που δεν έχετε βιώσει εδώ και καιρό. Επιλέξτε προσεκτικά τι θα συζητήσετε με το αντικείμενο του πόθου σας για να καταλάβετε τι σας περιμένει.

Τοξότης 

Πρόκειται για κάτι περαστικό ή είναι αληθινός έρωτας; Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εξετάζετε τις προσφορές σας, πριν λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να εξελιχθεί στον έρωτα της ζωής σας ή μια υπέροχη φιλία. Για να μην απογοητευθείτε, αφιερώστε χρόνο για να γνωριστείτε καλά με αυτό το άτομο.

Αιγόκερως

Θέλετε να ξέρετε πού βρίσκεστε στις περισσότερες καταστάσεις. Η σημερινή ενέργεια τα κάνει όλα μπερδεμένα. Δεν μπορείτε να μαντέψετε τι σκέφτεται ο/η αγαπημένος/η σας. Θα πρέπει απλώς να κάνετε υπομονή μέχρι να έχετε πιο ξεκάθαρη οπτική.

Υδροχόος

Υπάρχουν κάποιες μέρες που τα πάντα μπαίνουν στη θέση τους, όπως ακριβώς τα περιμένετε. Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να προκαλέσει ένα μικρό χάος στην ερωτική σας ζωή. Ίσως δεν είστε σίγουροι για το τι σκέφτεστε εσείς ή ο/η αγαπημένος/η σας για ένα θέμα σημαντικό για την σχέση σας.  Προσπαθήστε να θυμηθείτε παρόμοιες περιπτώσεις και να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας.

Ιχθύες

Σήμερα είναι καλή στιγμή να επισκεφθείτε μια γκαλερί, μια έκθεση τέχνης ή να δείτε μια αξιόλογη ταινία με τον/την αγαπημένο/η σας. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει κάθε είδους δημιουργικές ευκαιρίες στο προσκήνιο. Είναι καιρός να κάνετε μαζί πράγματα που σας εμπνέουν και δίνουν ώθηση στα σχέδιά σας για το μέλλον.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments