Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [30/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [30/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [30/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [30/08/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας. Αν πάλι ψάχνετε για δεσμό, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες. Οι άνθρωποι εκτιμούν τον χαλαρό αλλά παθιασμένο χαρακτήρα σας. Καταλαβαίνουν ότι κάτω από το ήρεμο παρουσιαστικό σας κρύβεται ένα ηφαίστειο.

Ταύρος 

Ο έρωτας σήμερα συνδέεται με την καριέρα ή την επαγγελματική σας ζωή. Ίσως εργάζεστε μαζί με το ταίρι σας ή εκείνο σχέση με αυτό που κάνετε για να ζήσετε. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι χρειάζεστε χρόνο μόνοι. Ξεφύγετε από την επαγγελματική αρένα και απολαύστε ο ένας την συντροφιά του άλλου.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε με το αντικείμενο του πόθου σας. Οι περιστάσεις είναι κατάλληλες για να εμβαθύνετε τον δεσμό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο ενδιαφέρον άτομο στη δουλειά ή και στην ουρά του σούπερ μάρκετ. Θα βρείτε πολλά κοινά μεταξύ σας.

Καρκίνος

Μπορεί να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο στην διάρκεια μιας συνάντησης για σοβαρά οικονομικά θέματα. Παρόλο που τα ζητήματα στο τραπέζι θα είναι έντονα, η συζήτηση θα κυλήσει πολύ αρμονικά μεταξύ σας. Ίσως συμφωνήσετε να συναντηθείτε αργότερα για δείπνο. Αυτή μπορεί να είναι η αρχή μιας υπέροχης σχέσης.

Λέων 

Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας χαλαρώνει με την παρουσία του. Και θα συμβεί εκεί που δεν το περιμένετε. Μπορεί να καταλήξετε να γευματίσετε κάπου ρομαντικά. Ίσως βρείτε τον έρωτα στη διάρκεια διαδικτυακών πνευματικών συζητήσεων ή ομάδων που σχετίζονται με την εκπαίδευση.

Παρθένος

Το σύμπαν σήμερα σας δίνει μια υπέροχη ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον/α σε βαθύτερο επίπεδο.  Ίσως στο παρελθόν να μην κατανοούσατε τα κίνητρά του/της ή τι αισθάνεται για εσάς. Τώρα ήρθε η ώρα να κάνετε μια για να ανακαλύψετε την αλήθεια.

Ζυγός 

Η μέρα σας ενθαρρύνει να δείξετε σε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει πώς αισθάνεστε. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν χαλαρά, ώστε να αισθανθείτε και οι δύο άνετα. Αυτό θα σας επιτρέψει να γνωριστείτε σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Σκορπιός

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να επιβραδύνετε τους ρυθμούς στις στενές προσωπικές σας σχέσεις: Να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν με τον δικό τους τρόπο και στον δικό τους χρόνο. Εάν έχετε προγραμματίσει να κάνετε πράγματα μαζί, απολαύστε την αίσθηση της εγγύτητας και της τρυφερότητας.

Τοξότης 

Το να βρίσκεστε κοντά στον ταίρι σας σήμερα σας προσφέρει ένα βαθύ αίσθημα ασφάλειας. Δεν υπάρχουν συγκρούσεις και χαίρεστε να ακούτε ο ένας τον άλλον να μιλάει για τη σχέση, τα προβλήματα, τις απόψεις για την ζωή. Απλά απολαύστε αυτό το τρυφερό αίσθημα συντροφικότητας.

Αιγόκερως

Ενδεχομένως να βρείτε τη σημερινή μέρα κάπως βαρετή. Σας αρέσει η αίγλη, η λάμψη και απολαμβάνετε να βρίσκεστε στο κέντρο της προσοχής. Υπάρχει σίγουρα καλή ενέργεια ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας αλλά όχι κάτι ιδιαίτερα παθιασμένο, μάλλον πιο ήπιο και ήρεμο. Αφιερώστε χρόνο για να ακούσετε ο ένας τον άλλον.

Υδροχόος

Αν τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη σχέση σας, η μέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσετε τις θέσεις σας και να επιλύσετε τα προβλήματα. Έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο, να απολαύσετε και πάλι κοινές δραστηριότητες. Η ζωή είναι ωραία.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Υπάρχει ένα χαλαρό κλίμα, τα σχέδιά σας πάνε κατ’ ευχήν. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε το άτομο των ονείρων σας… Ίσως μέσω μιας δραστηριότητας που συνδέεται με τον διαλογισμό ή με πνευματικά ενδιαφέροντα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments