Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [30/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [30/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [30/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [30/08/20].

Κριός

Το πάθος σου θα είναι έντονο αυτό το διάστημα και θα σε κάνει γοητευτική, σχεδόν σε όλους. Αν προσπαθήσεις όμως, να πείσεις τον εραστή σου για τις απόψεις σου, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Το ταίρι σου, έχεις τις δικές του πεποιθήσεις κι απόψεις και είναι απίθανο να του τις αλλάξεις. Το να συμφωνήσεις πως διαφωνείτε, είναι η καλύτερη επιλογή, ακόμα κι αν είσαι έτοιμη για καυγά.

Ταύρος 

Είναι η στιγμή που πρέπει να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να αντιμετωπίσεις με σιγουριά τις τρέχουσες καταστάσεις της ερωτικής σου ζωής. Όσο λιγότερη έμφαση δίνεις στη λογική και εστιάζεις περισσότερο σ’ αυτό που αισθάνεσαι, τόσο ευκολότερα θα ξεκαθαρίσει μέσα σου η σύγχυση ή η αβεβαιότητα. Προσέγγισε με τόλμη και προσοχή τα ερωτικά σου, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Αν αυτό που επιθυμείς είναι η αλήθεια, τότε σίγουρα η καρδιά σου θα σου την προσφέρει.

Δίδυμοι

Ίσως χρειαστεί να ξεχωρίσεις τις προτεραιότητές σου, σε όλους τους τομείς της ζωής σου αυτή τη στιγμή. Θα είναι όμως προς το συμφέρον σου, αν δώσεις την αμέριστη προσοχή σου στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Ιδιαίτερα αν οι υποχρεώσεις σου είναι μεγάλες, σε άλλες περιοχές, εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας. Βάλε τη δουλειά πριν από την ευχαρίστηση και τακτοποίησε τη ζωή σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσεις να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου, χωρίς ενοχές.

Καρκίνος

Υπάρχουν φορές, που ένα πρόβλημα που μοιράζεσαι με κάποιον, διπλασιάζεται αντί να μειώνεται. Αν έχεις σύντροφο, τότε τα δικά σου προβλήματα είναι και δικά του και το αντίστροφο! Όμως ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις τώρα, μπορεί να απαιτεί μόνο την δική σου απόλυτη προσοχή και όχι τις επιπλοκές που ίσως δημιουργήσει ο αγαπημένος σου προσπαθώντας να βοηθήσει. Θα μπορούσε να το κάνει, μόνο όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Προς το παρόν, πρέπει να το αντιμετωπίσεις μόνη σου.

Λέων 

Αν το μυαλό σου ήταν απασχολημένο με πολλά θέματα και ξέχασες μια υπόσχεση ή μια δέσμευση απέναντι στον εραστή σου, τότε δεν είναι πολύ αργά για να το διορθώσεις. Ο σύντροφός σου πρέπει να γνωρίζει ότι δεν το αγνόησες σκόπιμα και η ανοιχτή συζήτηση, είναι η σωστή κίνηση, για να το ξεκαθαρίσετε. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει γιατί θα σου αποδείξει τη δύναμη της αγάπης!

Παρθένος

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εστιάσεις στον τρόπο που εκφράζεις τον εαυτό σου. Ο αγαπημένος σου μπορεί να ξέρει πως κάτι συμβαίνει, αλλά δεν έχει ιδέα τι θα μπορούσε να είναι. Είσαι έτοιμη να ρισκάρεις με την αυτοέκφρασή σου τώρα. Και θα διαπιστώσεις πως η ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά σου, αλλάζει την πορεία της σχέσης σου.

Ζυγός 

Αν σε πνίγει κάτι στη σχέση σου, αυτό θα σε ωθήσει να εφαρμόσεις μια νέα στρατηγική για να δώσεις περισσότερη ουσία στο δεσμό σου. Ίσως να μην μπορείς να καταργήσεις όλους τους περιορισμούς σου, αλλά είσαι πρόθυμη να εξερευνήσεις νέες δυνατότητες. Αυτό που κερδίζεις, είναι μια νέα και βελτιωμένη προοπτική στα ερωτικά σου. Το να δώσεις χώρο για να μεγαλώσει και να ανθίσει κάτι ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, πρέπει να γίνει προτεραιότητα.

Σκορπιός

Οι παθιασμένες σου δυνατότητες θα είναι έντονες και γρήγορες! Και ο διαχωρισμός αυτών που πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σου από αυτά που ίσως χρειαστεί να περιμένεις….. σύντομα θα γίνουν προτεραιότητα. Μια ρομαντική σχέση, σου επιτρέπει να ακολουθείς τις επιθυμίες σου, όπου κι αν σε ταξιδεύουν! Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που αρχίζει να χάνει τη λάμψη της, τότε θα μπορέσεις να επαναφέρεις το ρομαντισμό και τη σεξουαλικότητα, σε αυτή. Το κόλπο είναι να δείξεις θάρρος και δημιουργικότητα!

Τοξότης 

Τα ερωτικά σου όνειρα και οι σχέσεις σου, χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής τώρα. Αν πιστέψεις σ’ αυτά και επιδιώξεις την πραγματοποίησή τους…. θα βαδίσεις στο σωστό δρόμο για να πετύχεις τον παθιασμένο σκοπό σου. Ενθαρρύνεις ταυτόχρονα την ανάπτυξη μιας καινούργιας προοπτικής στην ερωτική σου ζωή, εκτιμώντας αυτό που έχεις στη διάθεσή σου. Όσο πιο αυθεντική είναι η συμπεριφορά σου, τόσο πιο γοητευτική θα είσαι στα μάτια του εραστή σου.

Αιγόκερως

Πιστεύεις πως η σχέση σου έχει ρουτινιάσει κι αντιμετωπίζει δυσκολίες. Όμως έχεις τόσο μεγάλη φαντασία που μπορείς να την εκμεταλλευτείς για να φέρεις καινούργια ενέργεια στη σχέση σου. Το ένστικτό σου είναι σωστό, αν σου λέει πως ο εραστής σου δεν ενδιαφέρεται να ακούσεις βαθιές ερωτικές εξομολογήσεις αυτή τη στιγμή Αντί να συμπεριφερθείς με βαθύ, φιλοσοφικό τρόπο διατήρησε τα πράγματα πιο ανάλαφρα κι αισιόδοξα τώρα.

Υδροχόος

Τα ερωτικά σου μπορούν να γίνουν πιο αισιόδοξα αν φροντίσεις να συνδεθείς περισσότερο πνευματικά με το ταίρι σου. Με οποιονδήποτε τρόπο κι αν επιλέξεις να επεκτείνεις το μυαλό σου, θα νιώσεις την ετοιμότητα του εραστή σου, να ενωθεί μαζί σου. Ό,τι κι αν μάθετε ή εξερευνήσετε μαζί, θα σας κάνει χαρούμενους κι ευτυχισμένους!

Ιχθύες

Η επιθυμία σου να διασφαλίσεις ότι η αγάπη είναι δίκαιη και τετράγωνη, θα ενταθεί τώρα. Ίσως πιστεύεις ότι η δυναμική ισχύος στη σχέση σου, έπαψε να είναι ισορροπημένη, αλλά μπορεί να διορθωθεί, με μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ σας. Κανένας δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να μην εστιάσεις στις προσωπικές σου ανάγκες ούτε ο εραστής σου. Αγκαλιάζοντας όμως και οι δύο ένα πνεύμα συνεργασίας θα καταφέρετε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας και να δημιουργήσετε μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments