Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [31/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [31/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [31/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [31/08/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί να πάρετε μια απόφαση που αφορά τον έρωτα και τα χρήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πόρους σας για να κάνετε κάτι ξεχωριστό για εσάς και το ταίρι σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να του αγοράσετε ένα ακριβό δώρο. Η επιλογή είναι δική σας – αποφασίστε με σύνεση.

Ταύρος 

Φαίνεται πως ό,τι κάνετε σήμερα, θα έχει ισχυρή επίδραση στη ζωή κάποιου κοντινού σας ατόμου. Η ενέργεια της μέρας φέρνει την επιθυμία να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα. Φυσικά θα θέλατε μαζί το ταίρι σας… Αλλά αν δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας, κάνετε μόνοι τα επόμενα βήματα.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί να αφιερώσετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Ορισμένα γεγονότα τελευταία μπορεί να σας δυσκόλεψαν. Χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι. Ας βγει ο/η αγαπημένο/η σας με τους φίλους του/της κι εσείς χαλαρώστε στο σπίτι.

Καρκίνος

Το πλανητικό σκηνικό δείχνει μια δύσκολη κατάσταση: Αποφασίστε αν θα προχωρήσετε παρακάτω ή δεν θα κάνετε κάτι, δεν υπάρχει μέση λύση. Πάρτε το χρόνο σας για να επιλέξετε σοφά.

Λέων 

Η ενέργεια της μέρας φέρνει ξανά στο προσκήνιο την ερωτική σας ζωή. Αν έχετε σχέση, θα είναι γεμάτη πάθος με τον/την σύντροφό σας. Θα υπάρξει ένταση, δράση, δυνατές συγκινήσεις. Είστε έτοιμοι;

Παρθένος

Σήμερα ενισχύεται η επαφή σας με χώρες του εξωτερικού. Ενδεχομένως να αφορά μια σχέση από απόσταση ή κάποιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Μπορεί να ταξιδέψετε σε νέους πολιτισμούς και να μάθετε νέους τρόπους ζωής. Εάν γνωρίσετε κάποιο άτομο από άλλη χώρα, η σχέση σας θα έχει εξέλιξη.

Ζυγός 

Η σημερινή έχει όλα τα φόντα για να είναι μια ρομαντική μέρα. Υπάρχει πάθος, περιπέτεια και η ευκαιρία να πάτε σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί. Τα μόνα εμπόδια είναι οι δικοί σας φόβοι και ανησυχίες.

Σκορπιός

Σήμερα έχετε την ευκαιρία να περιπλανηθείτε σε άγνωστες ζώνες. Αλλά τίποτα δεν γίνεται χωρίς τίμημα. Ίσως χρειαστεί να δεσμευτείτε σε κάτι περισσότερο από μια απλή σχέση. Ενδεχομένως να χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν βαθύτερο δεσμό. Εάν είναι κάτι που θέλετε, μην διστάζετε λεπτό.

Τοξότης 

Κάποιος συνάδελφος μπορεί να σας εκπλήξει με μια ρομαντική χειρονομία: Το πλανητικό σκηνικό δείχνει έντονη έλξη. Εάν τρέφετε ανάλογα συναισθήματα, η σχέση θα λειτουργήσει πολύ καλά. Εάν όχι, μπορεί να δυσκολευτείτε να αποφύγετε το/τη νέο/α σας θαυμαστή/θαυμάστρια.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό στήνει μια μέρα γεμάτη πάθος και ρομαντισμό. Με το ταίρι σας θα ανακαλύψετε νέα επίπεδα, δοκιμάζοντας μια νέα κοινή δραστηριότητα. Αν ψάχνετε για σχέση, οι πιθανότητες να βρείτε τον έρωτα αυξάνονται. Κινηθείτε σε μέρη που σχετίζονται με τα τυχερά παιχνίδια, την φιλοσοφία ή τον κινηματογράφο.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος στην σχέση με τον/την σύντροφό σας. Δεν θα μπορεί να κάνει ρούπι χωρίς εσάς. Είναι πρόθυμος/η να ικανοποιήσει κάθε σας καπρίτσιο. Δεν είναι κακό, απλά σας αρέσει να αισθάνεστε χρήσιμοι. Μαγειρέψτε κάτι καλό και κάντε μασάζ ο ένας στον άλλον.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει εσάς και το ταίρι σας να ανταλλάξετε ιδέες. Νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τη ζωή σας, να της δώσετε νέες προοπτικές. Ίσως ανακαλύψετε τι πραγματικά ψάχνετε – και η ζωή σας να μην είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments