Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [03/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [03/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [03/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [03/09/20].

Κριός

Ακόμα κι αν φαίνεται ότι ο έλεγχος γλιστρά μέσα από τα δάχτυλά σου όταν πρόκειται για την ερωτική σου ζωή, εσύ μπορείς να κάνεις την ανατροπή. Μπορείς ν’ αλλάξεις την πορεία του ερωτικού σου πεπρωμένου. Δεν υπάρχει για σένα αποτυχία. Βλέπεις μόνο ευκαιρίες για μια πραγματική παθιασμένη πρόοδο. Αυτό που φαίνεται πως είναι μια ανεπιθύμητη ανάπτυξη, σου προσφέρει το χρυσό εισιτήριο που χρειάζεσαι, για να ζήσεις την ευτυχία που θέλεις, στα ερωτικά σου

Ταύρος 

Το μυαλό σου θα δημιουργήσει μια σειρά από παθιασμένα οράματα που θα προσφέρουν πολλές δυνατότητες στην ερωτική σου ζωή. Ο εραστής σου θα ενθουσιαστεί! Αλλά αυτό που θέλεις πραγματικά, είναι να ρισκάρεις ή να κάνεις κάτι ασυνήθιστο. Όμως ακόμη και οι παθιασμένες ιδέες που νομίζεις ότι είναι εξωφρενικές ή υπερβολικές, θα φανούν εξαιρετικά δελεαστικές στο σύντροφό σου!

Δίδυμοι

Αν η εξέλιξη της σχέσης σου δεν είναι γρήγορη, τότε ίσως χρειαστεί να είσαι πιο ρεαλιστική, σχετικά με τα χρονικά όρια. Τα οράματά σου για ένα παθιασμένο μέλλον δεν είναι καθόλου μακρινά… Οπότε συνέχισε με συνέπεια τις προσπάθειές σου. Απλά πρέπει να δώσεις λίγο περισσότερο χρόνο για να ξεδιπλωθεί, αυτό που λαχταρά η καρδιά σου. Πίστεψε, ότι κάνει το καλύτερο που μπορεί.

Καρκίνος

Ο Έρωτας, μπορεί να είναι επιλεκτικός στο πού ρίχνει τα βέλη του και σίγουρα φαίνεται πρόθυμος να τραβήξει την προσοχή σου τώρα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ανοίξεις το μυαλό, την καρδιά και τα μάτια σου, στο δυναμικό που υπάρχει στη σχέση σου. Η καρδιά σου θα σε βοηθήσει να κάνεις σοφές επιλογές. Αν όμως συνεχίσεις να προστατεύεις την ευαίσθητη καρδιά σου, τότε μπορεί να χάσεις μια λαμπρή ευκαιρία! svg%3E

Λέων 

Θα είσαι διατεθειμένη να βάλεις τα ερωτικά σου ζητήματα στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σου, τώρα. Μπορεί επίσης, το σπίτι σου ή το άμεσο περιβάλλον σου, να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των ερωτικών σου πλάνων. Ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από τα όρια της καθημερινότητας. Πίστεψε πως πιέζεσαι να εμπνευστείς πιο ερωτικά τώρα για ένα πολύ καλό λόγο!

Παρθένος

Τα σχέδια μπορεί να πάνε στραβά, αλλά είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ακόμη κι αν το ταίρι σου, αγωνίζεται να διατηρήσει τη δική του. Είναι πιθανό οι δραστηριότητες που σας ενέπνευσαν ή σας ενθουσίασαν να μην σας ταίριαζαν. Προσπαθήστε όμως μαζί, να μετατρέψετε οποιαδήποτε ανατροπή, σε μια ευκαιρία να επιδοθείτε σε κάτι ενθαρρυντικό και παθιασμένο. Είναι διασκεδαστικό να στραφείτε σε κάτι που είναι άγνωστο!

Ζυγός 

Κάτι που αφορά τα ερωτικά σου, μπορεί να απαιτεί μια μεγάλη απόφαση. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι σίγουρη για όσα θέλεις και για όσα δεν θέλεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα τολμηρό βήμα για να δημιουργήσεις περισσότερο αυθορμητισμό και να κάνεις πιο περιπετειώδη τη σχέση σου. Ανεξάρτητα όμως από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, η εμπιστοσύνη και η αφοσίωση σε ό, τι γνωρίζεις πως επιθυμεί η καρδιά σου, θα σου προσφέρει μεγάλη ευτυχία, που περιμένει να εκδηλωθεί.

Σκορπιός

Η ερωτική σου ζωή εξακολουθεί να δέχεται κύμα αλλαγών. Είσαι πρόθυμη να τις αγκαλιάσεις, αλλά κάποιος άλλος, μπορεί να δυσκολευτεί να το αντιμετωπίσει. Παρόλα αυτά, γνωρίζεις ότι η ζωή είναι πολύ σύντομη για να μην κάνεις τίποτα για τις παθιασμένες φιλοδοξίες σου. Ξέρεις ότι ζεις και αγαπάς, με τους όρους σου. Γνωρίζεις επίσης πως ήταν σοφή κίνηση που εμπιστεύτηκες την καρδιά σου στο παρελθόν και είναι εξίσου σοφό, να συνεχίσεις να το κάνεις τώρα. svg%3E

Τοξότης 

Τυχόν απογοητεύσεις που μπαίνουν στην ερωτική σου ζωή, πρέπει να μπλοκαριστούν… μόλις καταφέρεις να τις αποκλείσεις. Αυτό που έχεις, είναι μια υπέροχη ευκαιρία να διοχετεύσεις πιο εποικοδομητικά τα συναισθήματά σου. Μην αφήνεις την αρνητικότητα από άλλες περιοχές του κόσμου σου, να εξουδετερώσει το πάθος. Το «εποικοδομητικό» μπορεί επίσης να σημαίνει ευχάριστο! Οπότε αν έχεις κάποιες ιδέες σχετικά με το πόσο έντονη σωματική δραστηριότητα θα χρειαστείτε με το ταίρι σου για να εξαφανίσετε την αρνητικότητα, τότε δοκιμάστε όση νομίζετε πως χρειάζεται!

Αιγόκερως

Γνωρίζεις τι είναι απαραίτητο για να φτιάξεις στέρεα θεμέλια και να δημιουργήσεις κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Αν λοιπόν θέλεις λίγο χρόνο για να σκεφτείς ένα προσωπικό έργο ή το μονοπάτι της ζωής σου, τότε είναι απαραίτητο να τον πάρεις. Αντιμετωπίζεις δυνατές αλλαγές, οπότε χρησιμοποίησέ τες προς όφελός σου. Όταν συνέλθεις και νιώσεις αναζωογονημένη, τότε θα μπορέσεις να βάλεις τον αγαπημένο σου, στην εικόνα όσων σε παρακινούν και σε εμπνέουν!

Υδροχόος

Δεν υπάρχει κανένας λόγος που οι εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, να μη μπορούν να υποστηρίξουν τις φιλοδοξίες σου, που αφορούν το σπίτι και την καριέρα σου. Αυτά προσφέρουν συγκεκριμένη ασφάλεια. Όμως δε θα πρέπει να αποτελεί εξαίρεση η ερωτική σου ζωή. Δεν υπάρχει πουθενά πρόβλημα, αν σκέφτεσαι τα ερωτικά σου, ενώ παράλληλα ασχολείσαι με άλλα σχέδια που αφορούν το μέλλον σου. Προσπάθησε μόνο, να μην αφήσεις την ερωτική σου ζωή, μόνο στις σκέψεις.

Ιχθύες

Αν αισθάνεσαι πως η σχέση σου δεν εξελίσσεται με τίποτα, τότε αναρωτήσου με ειλικρίνεια αν φταίνε οι ξεπερασμένες πεποιθήσεις σου, που εμποδίζουν την εξέλιξή της. Από την άλλη, ίσως να φταίνε οι ξεπερασμένες αντιλήψεις του εραστή σου. Φρόντισε να υιοθετήσεις μια σοφή και προληπτική προσέγγιση για την επίτευξη της απαραίτητης και έγκαιρης αλλαγής, στη σχέση σου. Ας είναι αυτή η αρχή ενός ολοκαίνουργιου κεφαλαίου, γεμάτου αρμονία και ικανοποίηση!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments