Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [04/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [04/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [04/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [04/09/20].

Κριός

Όλα επιτρέπονται στον έρωτα και τον πόλεμο! Ίσως όμως αξίζει να ενημερώσεις τον εαυτό σου, πως είσαι ερωτευμένη και όχι μαχόμενη τώρα. Διάφορες καταστάσεις που διαδραματίζονται στη σχέση σου, θα σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου. Για αυτό καλό θα είναι, να κρατήσεις για λίγο τις αποστάσεις σου. Αν καταφέρεις να ηρεμήσεις…τότε μόνο θα μπορέσεις με το ταίρι σου να λύσετε με όμορφο και λογικό τρόπο τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Ταύρος 

Ο αγαπημένος σου μπορεί να θέλει να σου δώσει κάποιες συμβουλές. Ωστόσο, ενδέχεται να μην είσαι και πολύ δεκτική σε αυτές. Όμως θα βγεις κερδισμένη αν καταφέρεις να γίνεις πιο ανοιχτόμυαλη για να αποδεχτείς αυτά που σου λέει. Ειδικά αν σου επισημαίνει πως δεν καταβάλεις αρκετή προσπάθεια για κάτι που θέλεις να πετύχεις. Δέξου τις παρατηρήσεις του, σαν χρήσιμες συμβουλές. Δεν σου κάνει κριτική!

Δίδυμοι

Σήμερα θα μπορέσεις να τηρήσεις τις υποσχέσεις σου ή ό,τι πλάνα έχεις σχεδιάσει. Δεν σημαίνει όμως πως δε θα προσπαθήσεις με το ταίρι σου, να αντιμετωπίσετε τυχόν εξωτερικές συνθήκες, που δημιουργούν προβλήματα. Αξίζει επίσης να εξετάσεις μήπως είναι λίγο περίπλοκα τα σχέδιά σου. Είναι πιθανό με το σύντροφό σου, να απολαύσετε κάτι ευχάριστο που δεν χρειάζεται πολύ προγραμματισμό!

Καρκίνος

Αν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις συνεχίσουν να αυξάνονται σε μια άλλη περιοχή της ζωής σου, τότε πρέπει να αναρωτηθείς πώς θα τις διαχειριστείς ή θα τις περιορίσεις. Η περιορισμένη ενέργειά σου θα εξαντληθεί αν ασχολείσαι συνεχώς με πράγματα που είναι εκτός της ερωτικής σου ζωής. Δεν θα σταματήσει η γη να γυρίζει αν αφήσεις μερικές υποχρεώσεις για άλλη μέρα. Όσον αφορά τα ερωτικά σου θέματα, είναι πραγματικά μια υπόθεση τύπου: «Άδραξε τη μέρα» Καρκίνε! svg%3E

Λέων 

Μπορεί να έχουν στενέψει τα περιθώρια για ένα θέμα που αφορά την ερωτική σου ζωή. Τώρα είναι η στιγμή για να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις με απλό τρόπο. Προσπάθησε να δεις την αξία της σωστής επικοινωνίας ή της κρυστάλλινης σαφήνειας. Όπου υπάρχει διαφάνεια, υπάρχει ειλικρίνεια. Αυτό θα εκτιμήσει περισσότερο, το ταίρι σου από σένα!

Παρθένος

Θα πρέπει να κάνεις μεγάλη υπομονή αυτό το διάστημα. Μην διακινδυνεύσεις όμως να πείσεις τον εαυτό σου, πως μπορείς να επισπεύσεις την εξέλιξη της σχέσης σου. Το να αποδεχτείς τι μπορείς να ελέγξεις και τι όχι, θα είναι χρήσιμο και υγιές τώρα. Αν αφήσεις την σχέση σου να εξελιχθεί με το δικό της τρόπο, τότε να είσαι σίγουρη πως θα τη συνοδεύει η μαγεία!

Ζυγός 

Γνωρίζεις πολύ καλά, πως η ικανότητά σου είναι μεγάλη στον τρόπο που μπορείς να επιλύσεις διάφορες προκλήσεις, τόσο στην προσωπική σου ζωή, όσο και στην ερωτική σου. Όμως ίσως χρειαστεί να είσαι περισσότερο προσεκτική με τον τρόπο που χρησιμοποιείς την ικανότητά σου, στα ερωτικά σου. Αν αντιμετωπίσεις την ερωτική σου ζωή όπως την επαγγελματική σου, δε θα δεις αποτελέσματα. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις την ευαισθησία σου. Βεβαιώσου μόνο, πως αφήνεις στην εξώπορτα κάθε επιθυμία για έλεγχο και κυριότητα.

Σκορπιός

Αν κάποιος ξέρει πώς να κρατήσει ένα μυστικό, τότε σίγουρα είσαι εσύ. Για αυτό δε θα σου είναι δύσκολο να κρατήσεις ένα συγκεκριμένο μυστήριο ή ένα αίνιγμα, για τον εαυτό σου τώρα. Επίσης μπορεί να υπάρχει κάτι που θέλεις να αποκαλύψεις για την ερωτική σου ζωή σε ορισμένους ανθρώπους. Όμως πρέπει να κάνεις υπομονή και να σκεφτείς μήπως είναι απίθανο να κερδίσεις κάτι αν εκμυστηρευτείς πρόωρα, κάποια μυστικά σου; svg%3E

Τοξότης 

Δεν κάνεις λάθος στις εκτιμήσεις σου, αν έχει αντιληφθεί πως η συντροφιά σου θεωρείται ξεχωριστή, για ένα συγκεκριμένο άτομο. Όπως επίσης είσαι αδιαμφισβήτητα πεπεισμένη, για το φτερούγισμα της καρδιάς σου κάθε φορά που βρίσκεσαι μ’ αυτό το άτομο! Φαίνεται όμως, πως πρέπει να κάνεις υπομονή και να αποδεχτείς κάποια όρια. Προσπάθησε να νιώσεις πόσο συναρπαστική είναι η αίσθηση της προσεκτικής προσέγγισης, που σε ενθαρρύνει το σύμπαν, να ακολουθήσεις τώρα.

Αιγόκερως

Είτε έχουν συζητηθεί είτε όχι… ξέρεις πως υπάρχουν ορισμένοι κανόνες στη σχέση σου, όπως και μερικές διαχωριστικές γραμμές. Γι’ αυτό αν εσύ και το ταίρι σου, ξεπεράσετε τις συγκεκριμένες γραμμές, τότε αυτό δεν πρέπει να αγνοηθεί από κανένα σας. Δε χρειάζεται όμως να το κάνετε, μεγάλο ζήτημα. Μια σύντομη υπόδειξη πως κάποιος από τους δυο σας ξεπέρασε τα όρια, θα ανοίξει το δρόμο για μια ήρεμη κι αποκαλυπτική συζήτηση.

Υδροχόος

Αν ο εραστής σου τονίσει κάποια σημεία μιας λάθος κίνησής σου και αποδεχτείς μέσα σου πως έχει δίκιο, τότε πρέπει να το παραδεχτείς και να συμφωνήσεις μαζί του. Μην προσπαθήσεις να αντιδράσεις αρνητικά προκαλώντας διαπληκτισμούς ή ακολουθώντας αρνητική συμπεριφορά. Είναι καλύτερα να συμφωνήσεις και να διατηρήσεις κάτι σε κίνηση, ακόμα κι αν συνεπάγεται την παραδοχή σου για το λάθος σου.

Ιχθύες

Το να ακολουθήσεις στην ερωτική σου ζωή μια στάση του τύπου: «κράτα τον στην τσίτα για να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται» μπορεί να καταλήξει σε δύο αποτελέσματα. Ή θα ενισχύσει πραγματικά το ενδιαφέρον του εραστή σου ή θα τον ενοχλήσει τόσο…που θα χάσει εντελώς στο ενδιαφέρον του. Μια πιο ανοιχτή και ειλικρινή προσέγγιση για αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι από τη σχέση σου, θα τον ενθαρρύνει, να κάνει το ίδιο. Άφησε στην άκρη τα περιττά παιχνίδια…. και τις επιπλοκές που θα προκύψουν από αυτά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments