Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [05/09/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [05/09/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [05/09/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [05/09/20].

Κριός

Δεν χρειάζεται να λειτουργείς σαν «η ψυχή των πάρτι», αλλά η ενθουσιώδης ενέργειά σου, είναι αυτό που χρειάζονται τώρα οι άλλοι. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αυτό είναι το χρυσό σου εισιτήριο για μια υπέροχη νέα ρομαντική ευκαιρία. Όμως, είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η γοητευτική, αυθεντική προσωπικότητά σου μπορεί να φέρει ένα κύμα ζεστασιάς στη ζωή των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι και αναμφίβολα να προκαλέσει έντονα συναισθήματα σε κάποιο άτομο!

Ταύρος 

Αν νιώθεις αισθητά πιο γενναιόδωρη αυτό το διάστημα, εκδήλωσέ το περισσότερο! Θα ξέρεις ακριβώς τι να πεις για να βοηθήσεις τα αγαπημένα σου άτομα, επειδή θα έχεις την ικανότητα να μπαίνεις στη θέση τους. Μπορείς να εντοπίσεις με μεγαλύτερη ευκολία, ποιος χρειάζεται περισσότερη αγάπη και προσοχή και να είσαι σίγουρη, πως όσο πιο πολλά προσφέρεις, τόσο περισσότερα θα σου ανταποδώσουν.

Δίδυμοι

Το να είσαι πιο προσγειωμένη σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου ή τη σχέση σου, θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα τώρα…ειδικά αν οι πειρασμοί είναι μεγάλοι. Ίσως χρειαστεί να κάνεις με το ταίρι σου μια συντονισμένη προσπάθεια, για να εντοπίσετε τα όρια του: πού σταματάει η λογική και ξεκινά η ακρότητα ή η υπερβολή. Θα περάσετε όμορφα σήμερα και με πολλούς τρόπους αφού ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

Καρκίνος

Η ευαισθησία και η φροντίδα σου, αξίζουν το βάρος τους σε χρυσάφι τώρα. Θα γνωρίζεις διαισθητικά τι να κάνεις ή να πεις για να ενισχύσεις το ηθικό του εραστή σου και να του φτιάξεις τη διάθεση. Η σχέση σου θα ευδοκιμήσει, γιατί γνωρίζεις ακριβώς πώς να βάλεις τις ανάγκες του συντρόφου σου πάνω από τις δικές σου… με τον σωστό τρόπο. Ό, τι κάνεις κι ό,τι λες, θα βγαίνει μέσα από την καρδιά σου! Και ο σύντροφός σου, δεν θα έχει καμία αμφιβολία για αυτό. svg%3E

Λέων 

Ίσως χρειαστεί να δημιουργήσεις μια ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτό που θέλεις να ζήσεις ερωτικά και στο να ικανοποιήσεις ταυτόχρονα τις ανάγκες σου. Οι απαιτήσεις σε κάποιους τομείς της ζωής σου, θα σε κάνουν ορισμένες φορές, να ξεχνάς τις ανάγκες σου. Μην αφήσεις όμως το παθιασμένο σου όνειρο στην άκρη, λόγω των ευθυνών που απαιτούν προσοχή με άλλους τρόπους. Κάνε ό, τι χρειάζεται για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου σωματικά και συναισθηματικά, ώστε να επιστρέψεις δριμύτερη.

Παρθένος

Ίσως έχεις αντιληφθεί τις νέες ρομαντικές ευκαιρίες – ή τις ευκαιρίες για τη δημιουργία ερωτικής σχέσης- που σου προσφέρονται αυτή τη στιγμή. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορεί να είναι το κατάλληλο διάστημα, για να έρθετε ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου. Ανεξάρτητα όμως από την κατάσταση της σχέσης σου, δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικές δεσμεύσεις. Όσον αφορά το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, το να είσαι πιο ευέλικτη και ανοιχτόμυαλη, θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα τώρα.

Ζυγός 

Η επιθυμία να ταρακουνήσεις τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή, θα ενταθεί. Μπορεί να έχεις κουραστεί με τις προκλήσεις ή τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις και θέλεις να εστιάσεις σε μια μεγαλύτερη εικόνα. Είσαι αποφασισμένη να βρεις λύσεις…. αλλά γνωρίζεις ταυτόχρονα, πως οποιεσδήποτε αυθόρμητες αλλαγές, χρειάζονται μεγάλη σοφία και ευαισθησία. Αν μπορείς να τα συνδυάσεις με την αποφασιστικότητα που έχεις να κάνεις πραγματικότητα τα παθιασμένα σου όνειρα, τότε σε περιμένει μια συγκινητική επιτυχία.

Σκορπιός

Η επιθυμία σου να κάνεις κάτι με τον τρόπο σου ή να ακολουθήσεις τη δική σου πορεία, θα φανεί πολύ ελκυστική στον εραστή σου. Φαίνεται πως νιώθεις πιο άνετα με τις τρέχουσες καταστάσεις και αυτό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Θα μοιραστείς επίσης τις γνώσεις σου για να βοηθήσεις τον αγαπημένο σου να ξεπεράσει κάποιες δυσκολίες. Γίνε το άτομο που παρέχει πολύτιμες πληροφορίες και ο πυλώνας υποστήριξης για το ταίρι σου. Αυτό που προσφέρεις…. είναι υπέροχα μοναδικό! svg%3E

Τοξότης 

Πιθανόν να υπάρχει κάτι που πρέπει να αποδεχτείς στα ερωτικά σου ή τη σχέση σου. Αυτό όμως θα σου δείξει πως γίνεσαι πιο ενεργή σε ό,τι αφορά ένα ερωτικό σου στόχο. Ίσως επίσης να σε κάνει να αποδεχτείς ότι το παθιασμένο όνειρό σου, δεν θα εκδηλωθεί μέσα σε μια νύχτα. Ωστόσο, κινείσαι προς τη σωστή κατεύθυνση, για να βρεις ελπίδα, ενθουσιασμό και χαρά. Προς το παρόν, εκτίμησε όλα όσα σε κάνουν να νιώθεις ευγνωμοσύνη!

Αιγόκερως

Μια ξαφνική ανάπτυξη θα κλονίσει τα συναισθηματικά θεμέλια της σχέσης σου τώρα. Αυτό που συμβαίνει, είναι κάτι που με το ταίρι σου, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε προς το μέλλον και να το αγκαλιάσετε. Όμως τόσο η αγάπη όσο και η μοίρα, ίσως έχουν άλλα σχέδια. Αντί να αναρωτιέστε πώς θα προσαρμοστείτε, κοιτάξτε τις ευκαιρίες που προσφέρει αυτή η νέα ανάπτυξη. Τα πράγματα μπορούν πραγματικά να βελτιωθούν.

Υδροχόος

Αν ανακατευτούν…. έρωτας και οικονομικά ή δουλειά και διασκέδαση, ίσως χρειαστεί να προσέξεις τις διαχωριστικές γραμμές που επικρατούν. Η προσπάθεια να κρατήσεις τα ερωτικά σου, μακριά από άλλους τομείς της ζωής σου, θα είναι έξυπνη κίνηση, αυτό το διάστημα. Τώρα αν τα χρήματα και οι επιχειρήσεις αποτελούν μέρος της σχέσης σου, τότε συμφωνήστε από την αρχή, να κάνει ο καθένας τη δουλειά που του είχε αρχικά ανατεθεί.

Ιχθύες

Ο αγαπημένος σου, όχι μόνο θέλει να σε δει να νιώθεις ευτυχισμένη συναισθηματικά, αλλά και να πετύχεις επαγγελματικά. Το ταίρι σου γνωρίζει πόσο χρόνο και προσπάθεια έχεις επενδύσει σε μια επαγγελματική φιλοδοξία, που συνεχίζει να απαιτεί προσπάθεια και υπομονή από σένα. Αν χρειαστεί όμως να του υπενθυμίσεις, πόσο ιδιαίτερη είναι η υποστήριξή του, τότε θα έχεις τη θερμότερη υποστήριξη!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments