Αθλητισμός

Κορωνοϊός Εθνική: Νέο κρούσμα μετά τον Κώστα Τσιμίκα

Κορωνοϊός Εθνική: Νέο κρούσμα μετά τον Κώστα Τσιμίκα
Κορωνοϊός Εθνική: Μετά το ματς με το Κόσοβο, έγιναν νέα τεστ για τον ιό, με ένα ακόμα μέλος της αποστολής να εντοπίζεται θετικός.

Μετά τον Κώστα Τσιμίκα, κι άλλο μέλος της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Μετά το ματς με το Κόσοβο (νίκη 1-2 για την Ελλάδα), τα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σε νέους ελέγχους για τον ιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και πάλι πρόκειται για ποδοσφαιριστή της Εθνικής, χωρίς να έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό το όνομά του. Όπως γίνεται αντιληπτό όλοι όσοι μετείχαν στην αποστολή θα πρέπει να υποβληθούν σε νέα τεστ, ενώ αν τελικά όντως είναι ποδοσφαιριστής δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως σε τέσσερις μέρες, την Παρασκευή, ξεκινάει το πρωτάθλημα και σε πέντε μέρες, το Σάββατο, έχουμε τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό με ό, τι αυτό συνεπάγεται.

Να θυμίσουμε ότι από τον κορωνοϊό νοσεί ο Κώστας Τσιμίκας, παίκτης πλέον της Λίβερπουλ, που δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο ματς της Εθνικής (με Σλοβενία και Κόσοβο). Η ΕΠΟ στην ανακοίνωσή της  δεν τον είχε κατονομάσει, αλλά σημείωνε ότι είχε απομακρυνθεί από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών, η οποία βρίσκεται στην Λιουμπλιάνα και προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με το Κόσοβο στην Πρίστινα.

Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ. Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα και είχε απομονωθεί τις τελευταίες 36 ώρες για προληπτικούς λόγους από τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, αποχωρεί αύριο το πρωί από την αποστολή, ενώ η προετοιμασία της ελληνικής ομάδας συνεχίζεται.

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής υποβλήθηκαν σήμερα σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο πριν από την αναχώρηση της αποστολής στο Κόσοβο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments